mamaplus

Horoscopul săptămânii 27 iulie – 2 august 2020: Perioadă de bun augur pentru Vărsători

-
//
27.07.2020

Ultima săptămână lunii iulie ne aduce pe de o parte anumite situații conflictuale la locul de muncă, iar pe de altă parte reaprinde flacăra iubirii în cuplu. Credința va ocupa un loc important în sufletul nostru și ne putem întoarce către spiritualitate pentru că doar astfel vom reuși să depășim blocajele și greutățile din viața noastră. Haideți să vedem prognoza astrală pentru fiecare semn zodical în parte.

BERBEC:
Va fi o săptămână destul de stresantă pentru cei născuți în zodia Berbec și foarte conflictuală, astfel încât nativii vor trebui să-și gestioneze foarte bine gândurile căci se pot transforma ușor în frici și temeri și panici. Berbecii vor avea parte de tensiuni cu cei din jur și se vor enerva pentru că planurile nu le ies așa cum își doresc. Cel mai probabil vor simți că bat pasul pe loc, că nu reușesc să-și atingă niște obiective. În plan sentimental vor avea parte de niște rĂsturnări de situație și pot traduce totul ca și cum nu ar avea noroc, însă situația nu este chiar atât de negativă cum au tendința să o vadă.

TAUR: Cei născuți în zodia Taur sunt tensionați în zona financiară și cel mai bine ar fi ca în această perioadă să facă o reevaluare a modului în care-și câștigă banii și chiar să evite cheltuielile majore pentru că acestea pot fi făcute ca urmare a unor lipsuri emoționale. În plan sentimental este o perioadă destul de conflictuală, tensionată și în cuplu se pot spune lucruri dureroase. În schimb, cei singuri pot fi dornici de flirt și chiar pot lega noi relații cu persoane cunoscute, cel mai probabil, pe internet sau prin intermediul prietenilor.

GEMENI: Nativii vor avea tendința de a fi destul de conflictuali cu cei din jur și pot arunca vorbe, mai ales în cercul de prieteni. Relația cu superiorii poate fi, de asemenea, tensionată. Chiar dacă vor dori să spună adevărul, va fi recomandat să nu-l arunce în față, ci să fie diplomați. Sectorul financiar poate fi supus unor nemulțumiri și neplăceri, pot exista discuții în cuplu plecate de la bani, și este de preferat ca nativii să evite investițiile riscante, speculațiile financiare și creditele. În plan sentimental, lucrurile merg bine, nativii își exprimă sentimentele, fac declarații, însă mare atenție la impunerea autorității în cuplu.

RAC: Reprezentanții acestui semn zodiacal se simt limitați, blocați într-un context profesional și este foarte probabil să aibă parte de tensiuni și conflicte cu superiorii, să se spună lucruri dureroase și adevăruri. Va fi o perioadă în care schimbarea principiilor de viață îi va ajuta foarte mult. Unii Raci vor duce o luptă între ideile raționale și cele spirituale.

LEU: Cei născuți în zodia Leu simt nevoia de mai multă independență, mai multă libertate și vor face tot posibilul să scape de constrângeri și limitări. Cu Soarele, întocmai guvernatorul lor, în zodia lor, vor avea multă energie și determinare să acționeze în direcțiile dorite, totuși către weekend nu trebuie să exagereze cu autoritatea și impunerea punctului de vedere, mai ales în fața partenerului de viață. Trebuie să înțeleagă că nu întotdeauna au dreptate. Unii nativi vor simți să lucreze mai mult la imaginea lor, ceea ce poate însemna inclusiv o schimbare de look.

FECIOARĂ: Nativii pot avea parte de tensiuni în grupul de prieteni, dar și în relația de cuplu. Poate unele planuri nu vor funcționa așa cum își doresc sau poate exista un conflict între prieteni și persoana iubită. Este de preferat să nu arunce vorbe fără a le gândi cu atenție. În relațiile de lungă durată, reanalizarea și rediscutarea unor probleme se va dovedi constructivă. Cei singuri se pot aventura în relații pasagere, aventuri intime, însă atenție la dezvoltarea unor obsesii, pasiuni.

BALANȚĂ: Nativii comunică bine cu cei din jur și pot obține ceea ce-și doresc prin felul în care-și exprimă nevoile și dorințele. Partea cu minus a săptămânii poate veni din zona profesională, de afaceri, unde un contract nu aduce beneficiile financiare așteptate. Oricum, mare grijă la negocieri! Atenție, de asemenea, la tensiuni în cuplu pentru că se pot relua discuții mai vechi și se pot arunca vorbe dure.

SCORPION: Cei născuți în zodia Scorpion sunt tensionați, stresați fie de o problemă partenerială, fie de un context profesional, legat de locul de muncă. Pot exista tensiuni cu colegii, cu superiorii și nu este exclus ca nativii să simtă că nu pot ajunge unde-și doresc, că nu-și pot atinge un obiectiv profesional. Posibil ca un adevăr să iasă la iveală în cuplu, mai ales dacă este vorba de o infidelitate, sau unii nativi să fie tentați să calce strâmb și va fi nevoie de comunicare, de sinceritate și deschidere pentru a depăși situația.

SĂGETĂTOR: Reprezentanții acestui semn zodiacal au parte de o săptămână destul de dificilă și tensionată în care vor trebui să facă față unor solicitări profesionale, unui stres financiar major. Trebuie să fie foarte atenți la modul în care comunică și negociază, dar și la călătorii și deplasări care pot fi problematice. Tensiunile în cuplu, în dragoste, nu vor conteni și se cere schimbarea unor principii și idei.

CAPRICORN: Pentru cei născuți în zodia Capricorn nu va fi o săptămână bună pentru comunicare, negociere. Nativii se simt în continuare constrânși de un context profesional și pot apărea conflicte cu asociații, partenerii de afaceri. Posibil ca și în familie să fie vorba de unele tensiuni mai greu de gestionat. Mare atenție la manifestarea autorității. În dragoste pot avea parte de situații neprevăzute, mai ales în weekend. Cei singuri se pot pune în evidență mai mult și pot atrage, pot cuceri prin atitudine.

VĂRSĂTOR: Cei născuți în zodia Vărsător au parte de o săptămână norocoasă în care pot cunoaște persoane noi, pot lega noi prietenii și pot negocia în beneficiul lor un contract. În familie și în relația cu partenerul vor interveni niște situații surprinzătoare și chiar benefice. Totuși, unii nativi vor simți acut nevoia de a fi mai liberi, mai independenți.

PEȘTI: Nativii au parte de o săptămână foarte bună în dragoste și dacă sunt singuri pot cunoaște pe cineva, posibil prin intermediul unor activități comune, de care se pot îndrăgosti. Atenție mare, însă, că ceea ce se arată acum poate fi iluzoriu și nativii pot fi prea visători. În cuplu se reevaluează o situație din trecut, de această dată din alt unghi, și concluziile pot fi diferite, dar benefice relației. Aspectul de susținere poate aduce o împăcare, o nouă șansă, o reaprindere a pasiunii.