mamaplus

Horoscopul săptămânii 27 aprilie – 3 mai: nativii au mare noroc în dragoste!

-
//
27.04.2020

Săptămâna aceasta planeta Mercur ne va insufla un raționament practic, ne va aduce idei concrete care să ne ajute să ne îmbunătățim veniturile și ne va susține cu soluții palpabile în rezolvarea situațiilor cu care ne confruntăm. Vezi prognoza astrologilor pentru fiecare semn zodiacal în parte.

BERBEC: Cei născuți în zodia Berbec vor avea parte de o perioadă bună din punct de vedere financiar, însă nu este exclus să apară și surprize neașteptate în acest domeniu. Nativii pot negocia contracte pe termen lung, pot avea idei foarte bune despre cum să-și îmbunătățească veniturile, iar comunicarea poate fi o soluție care să le deschidă multe uși. Deși va părea mai greu, planurile și proiectele îndrăznețe pot începe să dea roade.

TAUR: Nativii vor fi foarte comunicativi, iar în urma unei discuții, pot să apară și beneficii financiare. Taurii sunt buni negociatori în această perioadă, sensibili, intuitivi și au capacitatea de a cuceri prin ceea ce spun. Este o perioadă în care raționamentul lor poate fi foarte revoluționar și nu este exclus să-și reinventeze sistemul de valori și viziunea asupra unor situații personale sau profesionale.

GEMENI: Cei născuți în zodia Gemeni vor avea parte de o avalanșă de gânduri și idei care nu neapărat se vor concretiza în acțiuni, cât vor fi menite să schimbe niște perspective. Mulți nativi vor dori în această perioadă să aibă siguranță în ceea ce privește viața personală și vor fi destul de mult conectați la trecut. Este o perioadă bună pentru a depăși traume și frici mai vechi și pentru a se reconecta la ei înșiși.

RAC: Vor fi ocazii bune ca nativii să reia legături de prietenie mai vechi, să comunice cu oameni din trecut pe care nu i-au mai văzut de multă vreme. Sfaturile acestora pot să le fie de ajutor și pot primi chiar idei ingenioase despre cum să-și valorifice niște talente ca să facă bani. În cazul nativilor singuri se pot înfiripa pasiuni cu persoane din anturaj. Posibil să fie atrași de cineva cu care comunică foarte bine și cu care empatizează la nivel rațional.

LEU: Reprezentanții acestui semn zodiacal se pot afirma prin dialog, prin modul în care comunică și nu este exclus ca ideile acestora să fie apreciate. Gândurile legate de carieră încep să prindă contur și este foarte probabil să semneze o colaborare care să le îmbunătățească veniturile. Este o perioadă foarte bună de afirmare în carieră.

FECIOARĂ: Nativii pot fi surprinși de unele situații care pot aduce schimbări de principii, schimbări de mentalități. Posibil ca mulți nativi să studieze ceva nou în vederea îmbunătățirii situației profesionale, să obțină o diplomă sau să le vină o idee ingenioasă despre cum să-și folosească o diplomă, niște cunoștințe dobândite. Cei care așteaptă vești din străinătate le pot primi în această perioadă.

BALANȚĂ: Aceste persoane traversează o săptămână de transformări interioare puternice. Pe de altă parte, este o perioadă în care pot primi moșteniri,sau pot avea idei înțelepte, revoluționare despre cum să-și îmbunătățească situația financiară. Sunt susținuți în investiții, dacă vor să-și ia un credit pentru casă sau să se implice într-un proces, litigiu, însă toate trebuie făcute cu precauție.

SCORPION: Nativii pot avea parte de dialoguri neașteptate cu partenerul de viață sau cu partenerii de afaceri, însă cu calm și diplomație pot reuși să ajungă la acorduri importante, pe termen lung. Profesional pot semna parteneriate și colaborări importante.

SĂGETĂTOR: Cei născuți în zodia Săgetător vor avea ocazia să discute aspecte importante ce țin de locul de muncă și nu este exclus să aibă idei revoluționare care să-i ajute să-și desfășoare mai ușor, mai eficient și mai prosper activitățile. Din punct de vedere al sănătății sunt sfătuiți să evite deplasările care nu sunt necesare în această perioadă și să acorde atenția necesară odihnei. Fie fricile legate de situația profesională, fie munca în exces, efortul psihic pe care-l depun în această perioadă, să-i obosească peste măsură.

CAPRICORN: Cei născuți în zodia Capricorn au ocazia să flirteze, să cucerească prin dialog și să-și îmbunătățească o relație aflată la început, însă nu este exclus să aibă parte și de o serie de surprize neașteptate în plan sentimental. Pe de altă parte, pot avea idei remarcabile despre cum să-și valorifice propriile talente și hobby-uri astfel încât să-și îmbunătățească veniturile pe viitor. Posibil ca cei care sunt părinți să aibă conflicte cu copiii din cauza unor situații financiare sau legate de educația și creșterea acestora.

VĂRSĂTOR: Reprezentanții acestei zodii reușesc să comunice mai bine cu membrii familiei, să se înțeleagă cu părinții și să ajungă la un acord, să lămurească niște situații, însă surprizele din partea celor dragi sau legate de aceștia nu vor lipsi. Pe de altă parte, este foarte probabil să fie interesați de achiziționarea unei locuințe și să se documenteze în acest sens.

PEȘTI: Acești nativi vor deveni foarte practici în gândire și exprimarea ideilor. Vor dori, contrar firii lor, să aibă parte de dovezi, să fie palpabil tot ce li se propune și vor manifesta un interes aparte pentru natură. Pot negocia surpinzător și pot fi mai dornici să învețe ceva nou pentru a-și îmbunătăți veniturile. Pe de altă parte, în plan sentimental pot deveni mai seducători, pot capta interesul prin dialog.