mamaplus

Horoscopul săptămânii 26 aprilie – 2 mai 2021: Taurii scapă de o relație toxică

-
//
26.04.2021

Puterea de convingere pe care o avem acum este mare, însă trebuie să avem grijă să nu manipulăm astfel, chiar și fără să ne dăm seama. Pentru că este Săptămâna Mare, acest context astrologic ne ajută să-i iertăm pe cei care ne-au greșit și ne susține în rugăciune, în stabilirea unei conexiuni mai profunde cu Divinitatea. Vezi în continuare prognoza astrală pentru fiecare semn zodiacal în parte.

BERBEC:
Pentru cei născuți în zodia Berbec, săptămâna aceasta vine cu provocări financiare, în special fiind vorba de cheltuieli pe care nativii le fac, fie de nevoie, fie din plăcere. Este important să fie mai chibzuiți, să facă întotdeauna calcule înainte să facă o investiție, mai ales că nu se vor simți deloc confortabil să vadă cum le scad conturile. Pe de altă parte, în plan amoros, o aventură, o relație ascunsă se poate încheia acum, mai ales dacă nativii nu se simt apreciați și nu li se dă valoare. Din punct de vedere al sănătății, este de preferat să aibă mai multă grijă la alimentație.

TAUR: Cei născuți în zodia Taur simt o nevoie majoră de schimbare în viața personală. Nativii își doresc mai mult ca niciodată să aducă ceva nou, să facă lucruri inedite. Luna Plină din Scorpion va fi un moment de maximă putere pentru cei care-și doresc să încheie o relație toxică și fără viitor. Oricum, nativii sunt foarte atenți la ceilalți, iar în cuplurile trainice acest aspect îi poate ajuta să facă un pas înainte. Profesional, se bucură de creativitate, intuiție. Le pasă mai multde ei și de confortul lor, fie emoțional, fie financiar și asta îi ajută să ia decizii bune. Cei singuri pot da dovadă de un sex-appeal ieșit din comun și astfel pot atrage mai ușor noi pretendenți.

GEMENI: Gemenii trec printr-o etapă în care dorința de retragere, de introspecție și vindecare este foarte mare. Nativii au tendința de a se victimiza mai mult, iar starea generală nu va fi cea mai bună dacă apelează la această tactică. Cel mai bine ar fi să devină conștienți de minusurile și plusurile lor și astfel să-și îmbunătățească viața. Sunt posibile insomnii și stări anxioase, dar și stări de oboseală, de suprasolicitare. Este o perioadă bună să se desprindă de trecut și este important să evite bârfele, destăinuirile și secretele.

RAC: Cei născuți în zodia Rac vor fi dornici de a petrece timpul cu prietenii. Nu este exclus să apară atracții față de persoane din cercul de prieteni, iar acest aspect pentru cei care sunt parte a unui cuplu poate aduce și gelozii. Este nevoie de prudență în acest sens. Totodată, aspectul acesta îi înflăcărează și le aduce mai multă pasiune în viața sentimentală. Relațiile aflate la început se pot încheia acum. Din punct de vedere profesional, nativii resimt nevoia de a schimba ceva, de a veni cu ceva nou în proiectele lor și-și fac planuri nonconformiste, îndrăznețe de viitor.

LEU: Cei născuți în zodia Leu au parte de o săptămână provocatoare în sectorul profesional. Pot apărea discuții cu superiorii care să nu fie nici pe departe ceea ce nativii și-au dorit, însă aspectele astrologice îi pot face pe nativi și dornici de schimbare și de revoluționare a carierei, astfel că pot avea mult curaj în a spune lucrurilor pe nume. Este, în chimb, posibil ca multe din manifestările de acum să aibă la bază frici ale nativilor și atunci contextul nu le va fi favorabil. Luna Plină poate aduce tensiune în familie, inclusiv cu partenerul de viață, de aceea este important să fie deschiși și sinceri în dialog.

FECIOARĂ: În această perioadă, conexiunea cu Divinitatea este favorabilă nativilor din multe puncte de vedere, inclusiv pentru că îi ajută să facă pași în evoluția lor, să înțeleagă anumite principii și filozofii de viață dintr-un alt unghi, să vadă cu alți ochi convingerile pe care le au, credințele și să audă cu alte urechi mesajele care li se transmit. Pentru alți nativi, poate fi un punct culminant acum în care înțeleg că trebuie să mai învețe ceva pentru a face progrese. Negocierile și tot ce ține de acte și documente, de preferat ar fi să nu fie făcute acum. Totodată, atenție la stres, la stările de irascibilitate și la deplasări.

BALANȚĂ: Pentru cei născuți în zodia Balanță s-ar putea ca săptămâna aceasta să vină cu multe provocări legate de spiritualitate. Nativii își pun întrebări, dar au și ocazia de a primi răspunsuri și se pot conecta ușor la sfere înalte. Totodată, se pot activa niște frici, mai ales de natură financiară și nu este exclus ca unii nativi să piardă o sursă de venit, mai ales dacă nu munceau prea mult pentru ea. În cuplu pot apărea gelozii, se pot activa dependențe și teama de a pierde pe cineva, iar în alte cazuri tendința de infidelitate este destul de mare.

SCORPION: Cei născuți în zodia Scorpion au parte de o Lună Plină în zodia lor care le aduce o profundă dorință de schimbare. Nativii vor dori să se preocupe mai mult de ei înșiși și vor căuta să facă doar ceea ce-și doresc cu adevărat. Totuși, asta nu-i scutește de tensiuni cu partenerul de viață, de nemulțumiri care vin din partea celor cu care colaborează sau lucrează. Nativii vor spune destul de direct ceea ce-și doresc de la ceillați, vor fi puternici în dialoguri și greu de întors din drum sau de dus cu vorba. Săptămâna le poate fi favorabilă negocierilor și chiar semnării de noi contrcate.

SĂGETĂTOR: Pentru cei născuți în zodia Săgetător, săptămâna aceasta vine cu multă muncă, stres profesional, activități diverse care s-ar putea să obosească mai mult decât s-ar aștepta nativii. Dialogurile cu colegii pot fi tensionate, cerințele superiorilor prea mari, iar dorința de schimbare și de a aduce ceva nou în modul de edesfășurare a sarcinilor este mare. În cuplu și în familie pot să apară fel și fel de discuții cu tentă de reproș și îngăduința față de ceilalți poate fi cheia unor Sărbători liniștite.

CAPRICORN: Cei născuți în zodia Capricorn resimt cu multă bucurie venirea Paștelui și trăiesc cu intensitate fiecare aspect care se petrece acum în viața lor. Sunt nativi care se îndrăgostesc, nativi care fac declarații de dragoste pasionale, nativi care se dedică hobby-urilor lor și pasiunilor amânate până acum. Cei care sunt părinți vor dedica mult timp copiilor, jocurilor și activităților împreună. Viața sentimentală capătă o tentă mai erotică, însă atenție la magnetismul pe care-l poate manifesta un prieten asupra voastră.

VĂRSĂTOR: Cei născuți în zodia Vărsător s-ar putea să aibă o reală problemă cu împărțirea timpului între nevoile lor și ale celorlalți, dar mai ales între carieră și familie. Luna Plină din Scorpion vine cu momente profesionale intense, tensiuni cu superiorii, frustrări și temeri, iar acasă nativii se pot izbi de rigiditatea celor dragi. Astfel, este foarte probabil să apară certuri, mai ales că Vărsătorii nu vor sta mult pe gânduri în a spune ceea ce gândesc. Este nevoie de compromis, însă mai degrabă nativii vor fi autoritari și deloc indulgenți.

PEȘTI: Cei născuți în zodia Pești au parte de multe aspecte în sectorul comunicării, iar asta îi poate face să fie mai vorbăreți ca de obicei, însă și mai direcți. Nativii pot spune vrute și nevrute, pot surprinde prin ideile lor, prin limbaj și mod de exprimare. Pot, în schimb, și atrage și cuceri prin cuvintele lor, care acționează ca un magnet asupra celorlalți. Este o perioadă favorabilă negocierilor, însă atenție la tendința de manipulare. Luna Plină din Scorpion poate aduce conștientizări și revelații profunde legate de spiritualitate, de anumite credințe, convingeri, crezuri pe baza cărora nativii funcționează. S-ar putea ca spre finele săptămânii să iasă la suprafață multe amintiri dureroase și nativii să se autoinvinovățească pentru trecutul lor.