mamaplus

Horoscopul săptămânii 25-31 mai 2020: pentru Pești, dragostea plutește-n aer!

-
//
25.05.2020

Săptămâna aceasta ne aduce un plus de sensibilitate și emotivitate. Discuțiile trec din zona rațiunii în cea a empatiei, ne deschidem sufletul cu mai multă ușurință, devenim mai romantici și mai dornici să ne exprimăm emoțiile și trăirile. Ce îi așteaptă pe nativi, vezi în continuare.

BERBEC: Va fi o perioadă în care nativii își vor acorda mai multă atenție ca niciodată și vor simți să facă mai multe pentru ei înșiși. Preocupări și analize, negocieri, care vizează o locuință. Situații din trecut legate de sectorul financiar vor avea acum ocazia de a fi înțelese, clasificate și rezolvate. Posibil să le sosească sume de bani neașteptate sau să pună în practică niște idei financiare revoluționare care să le îmbunătățească ulterior câștigurile.

TAUR: Cei născuți în zodia Taur vor deveni mai sensibili în comunicare, mai empatici, dar, totodată, vor fi și negociatori mai buni și vor avea ocazia să-și rediscute anumite proiecte sau contracte. Mulți nativi pot avea parte de surprize neașteptate din partea prietenilor sau a persoanei iubite și pot fi stimulați să pună în practică proiecte mai vechi, planuri din trecut pe care le abandonaseră sau cărora nu le dădeau atâta importanță.

GEMENI: Atenție la cheltuielile iresponsabile care pot deveni sursă de nemulțumire ulterior. Posibil să apară niște surprize legate de sectorul profesional, să fie tentați să reia un proiect, să se întoarcă la ceva din trecut. Mulți nativi vor fi foarte insistenți în atingerea unui obiectiv.

RAC: Nativii au poftă de socializare, de cunoaștere și învățare a unor lucruri noi. În continuare pot fi ghidați de gânduri din trecut și amintiri. Nativii pot face declarații de dragoste cu mai multă ușurință, își pot recunoaște sentimentele ascunse, își pot conștientiza pasiunile secrete cu mai multă rațiune. Posibil ca niște dialoguri cu prietenii să le schimbe o credință, principiile și mentalitățile, să-i ajute să depășească un moment mai bulversant.

LEU: Reprezentanții acestui semn zodiacal au parte de frământări menite să le scoată la suprafață niște frici și temeri, obsesii care trebuie analizate mult mai conștient pentru a fi înțelese și depășite. Unii nativi se pot pune în valoare mult mai mult prin accesarea unor cunoștințe deja asimilate, dar nefolosite până acum. Posibil ca spre finele săptămânii să afle niște secrete, să descopere niște adevăruri.

FECIOARĂ: Va urma o perioadă în care socializarea și interacțiunea cu ceilalți vor constitui principala activitate. Posibil ca prietenii să le ofere ajutor legat de un proiect profesional. Mulți nativi vor lega noi prietenii acum, vor face schimbări de principii care să le aducă noi oportunități de asociere. Posibil să aibă parte de dialoguri în cuplu care să le trezească noi instincte financiare sau să fie atrași de un partener cu care să aibă discuții filozofice.

BALANȚĂ: Cei născuți în zodia Balanță se pun foarte bine în evidență prin comunicare, reușesc să iasă în față cu un discurs, dialog, negociere, să se facă apreciați într-o ședință, la un interviu. Oricum, zona carierei va intra în atenția nativilor în această săptămână și se vor preocupa mai mult de situația lor profesională. Nativii au ocazia să vadă niște rezultate ale muncii lor, inclusiv financiare. În unele cazuri este vorba de o preocupare majoră pentru a intra în posesia unei moșteniri, a unui bun de patrimoniu, credit, avantaj material.

SCORPION: Nativii vor analiza posibilitatea de a pune în valoare o diplomă obținută sau vor simți nevoia să învețe ceva nou pentru a se putea lansa într-un proiect. Posibil ca unii Scorpioni să înceapă noi relații în această perioadă sau să fie mai declarativi cu sentimentele lor în cuplu. Pot apărea surprize în plan relațional. Pe de altă parte, unii nativi au ocazia să-și transforme o pasiune, un hobby într-o sursă de colaborare, implicit de venit.

SĂGETĂTOR: Cei născuți în zodia Săgetător sunt susținuți în această perioadă în negocieri profesionale, financiare, mai ales dacă sunt legate de o moștenire, proces, partaj, credit, bun de patrimoniu. Se întrevăd discuții intime, legate de viața sexuală, poate chiar de o infidelitate acre poate ieși la suprafață. Acțiunea nativilor este canalizată către rezolvarea unei situații legate de casă și familie. Posibil să fie vorba de activități legate de o renovare a locuinței, o reamenajare a casei.

CAPRICORN: Dialogul cu partenerul de viață poate fi constructiv, iar negocierile profesionale pot avea un rezultat mult mai bun decât până acum. Mulți Capricorni pot decide acum să se căsătorească. Cei singuri cunosc, descoperă persoane noi și pot începe noi relații. O relație neconvențională, de asemenea, poate prinde viață acum. Creativitatea, intuiția, pot fi de ajutor în dezvoltarea unui nou hobby.

VĂRSĂTOR: Cei născuți în zodia Vărsător reușesc să ajungă la un acord cu colegii, cu șefii legat de o situație de la locul de muncă. Nativii vor fi eficienți în rezolvarea sarcinilor, vor avea idei bune pe care le vor pune în practică și își vor crește productivitatea. Cei care-și caută un loc de muncă pot obține acum un interviu, o promisiune de angajare. Unii Vărsători pot face investiții în casă, pot cumpăra obiecte noi. Posibil ajutor financiar de la părinți. O serie de nativi vor începe să aibă mai multă grijă legată de felul în care arată, de stilul de viață și pot chiar începe o dietă.

PEȘTI: Nativii vor fi mult mai comunicativi în cuplu, mult mai dispuși să-și rezolve problemele sentimental-emoționale, iar declarațiile de dragoste vor fi la ordinea zilei. Cei singuri se pot îndrăgosti, pot flirta și pot cuceri prin dialog poetic și gesturi romantice. Surprizele plăcute legate de acest sector nu se vor lăsa mult așteptate, însă nativii trebuie să rămână în continuare cu picioarele pe pământ, mai ales dacă este vorba de o nouă poveste de iubire. Cei care sunt despărțiți de curând pot relua comunicarea cu partenerul, pot renegocia o împăcare.