mamaplus

Horoscopul săptămânii 25-31 iulie 2022: Racii își măresc veniturile, iar Scorpionii prind la curaj

-
//
25.07.2022

Această săptămână promite noi începuturi entuziaste și generoase. Totuși, mare atenție, pentru că această perioadă poate avea și unele tensiuni, atât la nivel de comunicare, cât și în plan sentimental și financiar. Să vedem în continuare prognoza astrologică pentru fiecare semn zodiacal în parte.

BERBEC: Berbecii sunt tentați să facă mai multe cheltuieli săptămâna aceasta, în special pentru casă sau pentru propriile lor distracții. În plan sentimental este o perioada favorabila pentru a se îndrăgosti sau dacă au o relație, pot profita și pot veni cu ceva nou în viața de sentimentală. Unii nativi se pot implica în proiecte creative.

TAUR: Taurii se preocupă mai mult de casă și de familie și nu este exclus să facă o amenajare sau să se ocupe de chestiuni administrative. Pe de altă parte, le pot face vizite părinților, însă comunicarea cu cei dragi poate fi mai tensionată. Trebuie să evite excesele și să aibă mai multă grijă de sănătatea lor, chiar să-și facă niște investigații medicale.

GEMENI: Gemenii au parte de o săptămână foarte bună care poate veni cu discuții importante, cu decizii și negocieri avantajoase. Nativii pot avea idei noi de relansare a unor proiecte, pot da un examen sau pot participa la un interviu. Pe de altă parte, pot primi invitații de nerefuzat de la prieteni.

RAC: Racii se preocupă de situația financiară și caută soluții pentru a-și crește veniturile. Este o săptămână favorabilă pentru a cere o mărire de salariu și nu este exclus să primească o funcție nouă sau să facă o schimbare profesională, poate chiar de responsabilități sau program, oricum o schimbare care să le aducă venituri mai mari.

LEU: Este o săptămână bună pentru Lei, dat fiind că Luna Nouă se petrece în zodia lor și vine cu noi aspirații, noi planuri și proiecte și deschide noi capitole în viața nativilor. Experiențele de acum îi ajută să se pună în lumină, însă rebuie să grijă la tendința de a se impune prea mult în fața celorlalți și de a deveni conflictuali. Nu este exclus să intre în conflicte inclusiv cu partenerul de viață.

FECIOARĂ: Fecioarele au nevoie de mai multă liniște, relaxare și odihnă. Este o perioadă bună să mediteze la trecut, să facă o introspecție și să se detașeze de frici și stări de angoasă. Pot primi ajutor din zona spirituală și astfel vor reuși să facă pace cu ele însele, dar și cu trecutul. Pe de altă parte, unii nativi pot primi o invitație în străinătate din partea prietenilor.

BALANȚĂ: Săptămâna poate începe cu tensiuni în cuplu și se poate discuta despre statutul relației. Se recomandă mai multă grijă în negocieri și în relațiile profesionale. Este o perioadă bună pentru Balanțe să-și reactiveze viața socială, să iasă cu prietenii și să cunoască noi persoane. Pot intra în noi organizații, anturaje, grupuri și se pot pune mai mult în valoare în cadrul unui proiect.

SCORPION: Scorpionii se concentrează mai mult pe carieră și se pot afirma cu mult curaj. Pot ieși în față și își pot atinge niște obiective profesionale. Oportunitățile pot veni prin alții și nu este exclus ca unii nativi să intre pe o nouă direcție. Acest aspect le poate aduce chiar și o nouă funcție sau un nou statut. În planul vieții sentimentale s-ar putea să apară tensiuni încă de la începutul săptămânii.

SĂGETĂTOR: Săgetătorii își pot face planuri de călătorie și chiar își pot cumpăra biletele pentru a pleca într-o vacanță peste hotare. Sunt și nativi dornici să învețe lucruri noi, care se pot înscrie la un curs sau la un seminar de dezvoltare personală sau profesională. În viața sentimentală lucrurile vor merge mai greu și s-ar putea să-și reevalueze din temelii o poveste de iubire aflată la început.

CAPRICORN: Capricornii pot profita de contextul astrologic al săptămânii pentru a-și analiza situația financiară, planurile de afaceri și investițiile. Unii nativi pot obține un credit imobiliar. Pe de altă parte, s-ar putea ca în cuplu să iasă la suprafață niște probleme mai delicate care să aducă tensiuni. Sunt și nativi care decid să se mute alături de partener.

VĂRSĂTOR: Vărsătorii au parte de Luna Nouă în sectorul relațiilor și contextul poate aduce o nouă etapă în viața de cuplu. Poate fi vorba o nouă raportare la partenerul de viață sau poate de o mutare împreună, iar celor singuri le poate aduce o nouă relație. Din punct de vedere profesional, nativii pot negocia și semna noi contracte de colaborare. Unele decizii luate în plan profesional pot fi reanalizate și schimbate.

PEȘTI: Peștii fac niște schimbări profesionale și nu este exclus chiar să fie vorba de schimbarea locului de muncă. S-ar putea să primească noi sarcini sau să li se schimbe programul de muncă sau poate fi vorba de soluții prin care să-și eficientizeze activitatea și astfel să se afirme mai mult. Unii nativi pot rezolva probleme de sănătate.