mamaplus

Horoscopul săptămânii 24-30 mai 2021: Leii și Vărsătorii sunt foarte creativi și energici

0
//
24.05.2021

Săptămâna 24 – 30 mai 2021 poate fi considerată săptămâna confuziilor și este foarte important să rămânem ancorați în realitate pentru că putem fi luați de val foarte ușor.  Ne putem iluziona foarte ușor în plan sentimental și este de preferat să evităm să începem noi relații în această perioadă. Află în continuare prognoza astrală pentru fiecare semn zodiacal în parte.

BERBEC:
Cei născuți în zodia Berbec comunică foarte mult în săptămâna aceasta. Nativii spun vrute și nevrute, însă trebuie să învețe să asculte și ce zic ceilalți și să nu aibă senzația că ei dețin adevărul absolut, cu atât mai mult cu cât Mercur retrograd în Gemeni va impacta acest sector al comunicării și cumva le cere o reevaluare a modului în care poartă un dialog. Totodată, această retrogradare poate fi favorabilă celor care vor să se împace cu o persoană din trecut sau care vor să reia un curs. Nativii sunt sfătuiți să fie foarte atenți la deciziile pe care le iau acum. În plan sentimental nu trebuie să aibă așteptări prea mari de la partener, iar cei singuri sunt sfătuiți să evite acum să intre în noi relații.

TAUR: Nativii au parte de multe tranzite în sectorul financiar ceea ce înseamnă că acordă o mare importanță câștigurilor. Dacă nu sunt atenți și se lansează în speculații, pot pierde și bani pentru că este în continuare multă confuzie aici. De evitat achizițiile, investițiile majore. Luna Plină și Eclipsa de Lună din Săgetător cer să observe mai exact care parteneriate le aduc profit și care nu și să fie mai conștienți de criteriile pe baza cărora își aleg asociații, contractele.

GEMENI: De preferat este ca nativii să nu ia decizii importante (mai ales profesionale) și să nu se iluzioneze din punct de vedere sentimental. Însă, acei nativi care de multă vreme au vrut să facă o schimbare în carieră și s-au temut, s-ar putea ca acum să prindă elan. Gemenii singuri trebuie să evite noile povești de dragoste, iar dacă sunt părinți să aibă mai multă grijă la autoritatea impusă copiilor. Din punct de vedere creativ și artistic este o perioadă în care pot surprinde prin inspirație.

RAC: Nu este exclus ca anumite frici, anxietăți, amintiri, vicii să se manifeste mai mult acum, să aibă parte de reactualizarea unor decepții sentimentale. Nativii sunt agitați pe interior și vor fi nevoiți în perioada de retrogradare să-și reanalizeze trecutul. Este important să înțeleagă cauzele profunde ale afecțiunilor cu care se confruntă sau, în alte cazuri, să adopte schimbări în stilul de viață menite să aducă o creștere a energiei, dar și a randamentului la locul de muncă. Posibile schimbări profesionale neașteptate pentru unii nativi.

LEU: Cei născuți în zodia Leu au parte de Luna Plină și Eclipsa de Lună din Săgetător în sectorul iubirii și al creativității. Nativii sunt invitați de contextul astrologic să dea ce au mai bun din ei într-un context de viață, să dea frâu liber zonei artistice și să nu se lase intimidați, blocați sau validați de ceilalți. Cu atât de multe planete în sectorul prietenilor, s-ar putea ca părerea celor din jur să cântărească mult în viața Leilor și să aibă nevoie de aprecierile acestora. Leii vor lăsa emoțiile să se manifeste, vor pune preț pe zona afectivă și vor fi declarativi cu sentimentele lor.

FECIOARĂ: Nativii trec printr-o etapă în care au parte de schimbări importante în viața lor. Este foarte probabil ca Luna Plină și Eclipsa de Lună din Săgetător să le aducă o mutare, inclusiv cu partenerul de viață, o schimbare de domiciliu sau în casă, o reordonare a modului în care se gospodăresc, a sarcinilor în familie. Sunt foarte multe planete care le activează sectorul profesional și care le acaparează atenția, prin urmare se pot afirma, pot ieși cu ceva în față și pot primi aprecierea celorlalți, pot primi o funcție sau noi responsabilități.

BALANȚĂ: Cei născuți în zodia Balanță trec printr-o etapă de cunoaștere și explorare a noilor orizonturi, o perioadă de dezvoltare personală și profesională. Mulți nativi sunt mânați să descopere lucruri noi, să întrebe specialiștii, să se documenteze, să învețe să facă ceva nou. Luna Plină și Eclipsa de Lună din Săgetător se petrec în sectorul comunicării și pot stimula multe Balanțe să-și recunoască sentimentele, să vorbească, să spună ceva ce țineau ascuns. Totodată, grijă la acte și documente oficiale.

SCORPION: Este o perioadă în care se pot încheia colaborări care nu sunt rentabile și care consumă prea multe resurse nativilor. Oricum, sunt răsturnări de situație care pot apărea și pot viza sectorul câștigurilor. Scorpionii pot descoperi motivul pentru care pierd resurse, fie bani, fie timp, fie energie, etc. S-ar putea ca nativii, pe de o parte să-și dorească o relație romantică, dar pe de altă parte să-și dorească flirt și aventură, mai ales că este o perioadă de explorare sexuală. De ținut cont că Mercur le va cere revizuirea vieții intime și va aduce discuții pe această temă în
cuplurile de lungă durată și în căsnicii.

SĂGETĂTOR: Urmează o perioadă de analiză și autoanaliză, mai ales din punct de vedere al emoțiilor. Nativii pot realiza că i-au rănit pe ceilalți de-a lungul timpului și pot decide să facă schimbări în atitudinea lor, chiar legate de modul în care dialoghează cu ceilalți, mai ales că aici va retrograda și mercur. Totodată, Mercur retrograd în Gemeni le cere reevaluarea unei relații, fie de cuplu, fie profesionale. În plus, în multe cazuri există tendința de întoarcere la cineva din trecut sau pot reapărea în viața lor persoane pe care nu le-au mai văzut de multă vreme.

CAPRICORN: Nativii vor analiza destul de emoțional aspecte ale vieții lor și vor decide să încheie capitole. Pentru că au multe planete în casa muncii și sănătății, unde și Mercur va retrograda, este foarte probabil ca nativii să-și reevalueze și revizuiască situația profesională, sarcinile și programul, și să decidă să mai renunțe la atribuțiile avute. De asemenea, îți vor revizui atitudinea pe care o au față de subalterni și persoanele cu care desfățoară activități comune astfel încât să fie pe cât posibili corecți și să se bucure de mai multă apreciere. Este nevoie de mai multă odihnă și grijă la sănătate, poate chiar schimbări în rutina zilnică menite să aducă îmbunătățiri stilului de viață.

VĂRSĂTOR: Începe o perioadă în care cheful de viață va fi la cote înalte, nativii pot ieși din carapace și pot reîmprospăta relații de prietenie, ba chiar se pot întâlni cu persoane pe care nu le-au mai văzut de foarte mult timp. Sunt creativi, originali și își pot conduce proiectele pe culmile succesului dacă depun un minim de efort și sunt responsabili și perseverenți. De preferat ar fi să nu se angajeze în noi povești de dragoste, însă în cuplu pot deveni foarte romantici și pasionali, dornici de aventuri și descoperiri alături de persoana iubită.

PEȘTI: Pentru nativi va fi un moment important în care-și vor analiza funcția, imaginea, responsabilitățile și obiectivele profesionale pe care le au și vor conștientiza dacă este locul lor acolo unde se află în prezent. Pe de altă parte sunt multe planete în tranzit prin sectorul familiei și locuinței și s-ar putea să apară tensiuni cu cei dragi și mulți nativi să simtă că nu mai este locul lor acolo unde se află acum. Posibil ca unii Pești să se mute, alții să renoveze sau alții să analizeze varianta unui credit imobiliar.