mamaplus

Horoscopul săptămânii 24-30 ianuarie 2022: Fecioarele și Capricornii se simt mai îndrăgostiți ca niciodată

-
//
24.01.2022

Urmează o perioadă care va detensiona situațiile sentimentale, financiare și profesionale cu care ne-am confruntat până acum. Este nevoie de răbdare, perseverență și curaj, dar mai ales ambiție. Să vedem în continuare predicțiile astrale pentru fiecare semn zodiacal în parte.

BERBEC: Cei născuți în zodia Berbec au parte de o săptămână intensă în plan profesional. Șansele de afirmare cresc, ambițiile cresc și posibilitatea de a intra pe o nouă traiectorie este mare. După o perioadă de reevaluări, este momentul ca nativii să pună în practică ceea ce au planificat. Mulți nativi își pot asuma noi responsabilități, noi funcții. În plan sentimental lucrurile vor începe să revină pe un făgaș normal.

TAUR: Nativii pot începe să se simtă mai bine și mai împăcați cu ei și deciziile lor. Însă, în prima parte a săpămânii ar fi de preferat să nu ia decizii importante și să încerce să nu se lase copleșiți de angoase și gânduri apăsătoare. Totodată, pot apărea discuții, fie în cuplu, fie în relațiile cu ceilalți, legate de moralitate și de cine are sau nu dreptate în anumite contexte. Este o perioadă bună să reia niște cursuri.

GEMENI: Reprezentanții acestui semn zodiacal au parte de o perioadă foarte intensă în plan emoțional, financiar și intim. S-ar putea ca secretele să iasă la suprafață sau să dedesupturi ale unei relații să devină vizibile, iar nativii cărora le era frică să ia anumite decizii sau să întreprindă anumite acțiuni, acum pot avea curajul necesar. Un context financiar este mult discutat acum și poate da naștere tensiunilor în cuplu sau cu colaboratorii.

RAC: Cei născuți în zodia Rac au parte de un mănunchi de aspecte în sectorul relațiilor, prin urmare va fi o săptămână destul de intens resimțită de nativi. În cuplu și profesional pot să apară discuții, certuri și se poate pune problema despărțirii. Sunt nativi tentați să se reîntoarcă la foști parteneri, nativi care renegociază contracte, dar care și încheie colaborări. Unii Raci pot simți o presiune prea mare din partea altora și se pot răzvrăti.

LEU: Nativii sunt agitați în plan profesional, au mai mult de muncă și au parte de multe situații care-i stimulează să devină mai competitivi. Au energie, însă este important să o canalizeze constructiv. Pot să apară certuri cu colegii și pot fi mai irascibili ca de obicei. Este o perioadă în care reevaluările legate de sănătate, analizele, atenția acordată odihnei și alimentației sunt necesare.

FECIOARĂ: Nu este exclus ca unii nativi să fie atrași de cineva. Cei care au deja pe cineva în vizor, acum pot avea curaj să cucerească persoana respectivă. Este o perioadă în care se reiau discuții sentimentale, iar relațiile cu copiii cu nevoie de mai multă atenție. Unele Fecioare pot relua hobby-uri sau pot demara proiecte creative.

BALANȚĂ: Chiar dacă în prima parte a săptămânii pot apărea apăsări sufletești, ulterior nativii se vor mai detensiona și se vor mai echilibra emoțional. Disputele cu familia pot apărea în continuare și de preferat ar fi ca nativii să facă un efort și să evite disputele. Este o perioadă bună să se preocupe de casă și de treburi gospodărești.

SCORPION: Cei născuți în zodia Scorpion vor da dovadă de curaj în comunicare și vor spune fie tot ceea ce au evitat până acum, fie tot ceea ce îi apasă și consideră despre o situație. De data aceasta nu își vor reprima gândurile. Se pot relua discuții și negocieri și se pot rezolva situații ce țin de acte. Nativii au idei bune și încep să găsească soluții la toate problemele pe care le-au întâlnit până acum în calea lor. În cuplu se mai îmbunătățește relația cu partenerul și se pot lua decizii importante.

SĂGETĂTOR: Se pot relua discuții, se pot renegocia banii investiți și se pot trasa noi reguli în administrarea veniturilor. Nativii sunt foarte determinați să-și crească veniturile, însă trebuie să aibă grijă cum fac asta. În urma unor situații trăite, își pot recăpăta încrederea în ei și pot să-și valorifice mai mult talentele. Pe de altă parte, nativii sunt sfătuiți să fie mai atenți la problemele de tranzit, la dietă și alimentație.

CAPRICORN: Este momentul să se expună, să se afirme, să-și reorganizeze viața. Nativii au curaj și determinare să pună lucrurile în funcțiune. Pot relua discuții avute și pot observa că pas cu pas starea de sănătate sau situația sentimentală încep să se îmbunătășească. Cei singuri au toate șansele să înceapă noi relații acum, mai ales că se bucură de un farmec aparte.

VĂRSĂTOR: Cei născuți în zodia Vărsător pot avea parte de o perioadă mai apăsătoare, în care vor căuta să se retragă și să mediteze. Reevaluarea trecutului, reluarea unor discuții purtate sunt aspecte care pot amprenta săptămâna. În plan sentimental, s-ar putea ca foști parteneri să revină în viața nativilor sau unele secrete să iasă la suprafață.

PEȘTI: Cei născuți în zodia Pești au șansa să se afirme, să atingă succesul cu un proiect la care lucrează de ceva vreme. Unii nativi pot obține o sponsorizare importantă. S-ar putea să apară o atracție ascunsă față de o persoană din anturaj. În cuplu se pot relua teme de discuție și se pot schimba reguli.