mamaplus

Horoscopul săptămânii 22-28 noiembrie 2021: Berbecii și Capricornii sunt plini de energie

-
//
22.11.2021

Urmează o perioadă în care s-ar putea să devenim mai dornici de cunoaștere, de plimbări și aventură. Ne putem pune credințele sub semnul întrebării și putem analiza dintr-o altă perspectivă situațiile cu care ne-am confruntat până acum. Să vedem în continuare ce ne prezic astrele pentru această săptămână.

BERBEC: Pentru cei născuți în zodia Berbec săptămâna aceasta aduce mai multă energie, mai mult chef de a face lucruri și o dorință mai mare de cunoaștere, de a afla adevăruri, de a descoperi alte perspective asupra unor situații. Unii nativi pot alege să mai învețe ceva în plus, să-și consolideze niște cunoștințe. Este o perioadă bună pentru a trăi mai pasional în cuplu și a se apropia de partener.

TAUR: Cei născuți în zodia Taur sunt sfătuiți să aibă grijă cum își dozează energia săptămâna aceasta pentru că se pot suprasolicita, mai ales din cauza unor probleme legate de familie. Mare parte din atenție o vor canaliza către rezolvarea situațiilor financiare, în special situații ce nu țin de ei în totalitate, ci sunt și alții implicați. Din altă perspectivă, sunt foarte interesați de statutul unei relații, caută răspunsuri și își schimbă perspective, și discută despre viitorul acesteia.

GEMENI: Nativii vor deveni mult mai sociabili, mai deschiși către alții, vor cere și vor primi sprijin mai ușor din partea altora. În cuplu se pot petrece situații mai greu de înțeles, poate chiar să se repete unele nemulțumiri mai vechi, sau situații care necesită discuții ample. Cei singuri pot cunoaște pe cineva, însă nu ar trebui să se grăbească să intre într-o nouă relație, ci mai degrabă să testeze persoana respectivă.

RAC: Reprezentanții acestui semn zodiacal vor avea parte de o săptămână plină, cu multe activități la locul de muncă care cer mai mult efort și atenție, dar și cu solicitări cotidiene, care s-ar putea să-i cam obosească. Este momentul să caute o cale de a-și eficientiza munca, dar și o direcție mai bună pentru stilul de viață astfel încât să-și îmbunătățească starea de sănătate. În cuplu este o perioadă foarte bună să-și consolideze relația, să se reapropie de partener, iar cei singuri pot întâlni pe cineva care să le trezească interesul.

LEU: Cei născuți în zodia Leu au parte de o săptămână bună, după o perioadă destul de agitată, așa că pot răsufla ușurați și se pot dedica mai mult activităților care le fac plăcere. Nativii petrec timp cu partenerul, cu copii, sunt creativi și pot să se reapuce de un flirt. Este un timp foarte bun pentru reaprinderea pasiunii în cuplu, iar cei singuri pot flirta mai mult, însă ar trebui să evite să înceapă noi relații săptămâna aceasta pentru că s-ar putea entuziasma prea mult și pot să nu cadă prea clar situația.

FECIOARĂ: Acești nativi își vor canaliza foarte mult atenția asupra familiei în perioada următoare, iar săptămâna aceasta s-ar putea chiar să poarte unele discuții mai neplăcute cu cei dragi, să pună prea mult la suflet și să preia asupra lor problemele acestora sau să afle vești care să nu le fie pe plac despre cineva apropiat. În weekend trebuie să aibă mai multă grijă la discuții pentru că pot apărea tensiuni. Pe de altă parte, începe o perioadă bună pentru discuții sentimentale, chiar și pentru flirturi, în cazul celor singuri.

BALANȚĂ: Nativii vor avea parte de o săptămână agitată, cu multe discuții, deplasări și un program mai încărcat, de aceea trebuie să facă tot posibilul să respecte o listă de priorități și să nu se aglomereze. Nu este o perioadă bună pentru decizii importante, iar cei care lucrează cu actele sau fac negocieri trebuie să aibă mare grijă la ce semnează acum. În weekend s-ar putea instala o stare de confuzie destul de neplăcută și este de preferat să fie atenți la drumurile pe care le fac pentru că pot fi neatenți.

SCORPION: Este o săptămână bună pentru negocieri, mai ales că nativii au mare putere de convingere, însă nu și pentru investiții majore. Pot apărea cheltuieli, unele chiar plăți mai vechi, iar nativii sunt sfătuiți să-și facă foarte atent calculele și socotelile pentru că pot pierde din vedere aspecte, plăți importante.

SĂGETĂTOR: Problemele de sănătate cu care unii nativi s-au confruntat până acum se mai pot ameliora, însă s-ar putea ca săptămâna aceasta să fie destul de mult resimțite. Trecutul se luminează și mulți nativi pot vedea acum o situație legată de viața personală din altă perspectivă. Posibile dezechilibre în relația cu persoana iubită sau cu copiii care cer mai multă atenție.

CAPRICORN: Cei născuți în zodia Capricorn s-ar putea ca săptămâna aceasta să fie nevoiți să se preocupe mai mult de cei dragi. Pe de altă parte, situații din trecut, se pot repeta acum pentru ca nativii să le conștientizeze și să le vindece. Weekendul trebuie dedicat odihnei, mai ales că săptămâna aceasta poate aduce o viață socială destul de activă. În urma unor întâlniri cu prietenii este foarte probabil să apară și unele atracții.

VĂRSTĂTOR: Unii nativi pot adera la o organizație, în timp ce alții se pot simți atrași de cineva din anturaj sau din mediul online, însă de preferat ar fi să nu grăbească lucrurile acum. Planurile de viitor sunt mai optimiste, însă nu ar trebui să ia decizii importante săptămâna aceasta.

PEȘTI: Celor născuți în zodia Pești li se va activa puternic sectorul carierei și săptămâna aceasta pot să apară fel și fel de șanse de afirmare, unele chiar așteptate de nativi, dar și discuții mai puțin plăcute legate de situația lor. Nu este momentul ca Peștii să ia decizii importante privind direcția profesională pentru că pot fi greșite sau nu văd foarte clar contextul general. Pe de altă parte, pot apărea tensiuni cu superiorii și stresul profesional poate crește.