mamaplus

Horoscopul săptămânii 22-28 iunie 2020: Săgetătorii și Vărsătorii, mai romantici ca niciodată

-
//
22.06.2020

Această săptămână va aduce multe clarificări din trecut, ne va ajuta să vindecăm multe frici, traume, obsesii, dependențe și vicii, să ne eliberăm de persoane toxice din viața noastră. Posibil să devenim și mai impulsivi, și mai agresivi în comunicare în special, dat fiind că Mercur este retrograd în zodia Rac. Să vedem în continuare prognoza astrală pentru fiecare semn zodiacal în parte.

BERBEC:
Nativii se pot face foarte bine înțeleși, se pot face remarcați prin dialog, prin discurs public și pot renegocia cu încredere un contract. Relația cu prietenii se va îmbunătăți, iar ceea ce va fi cu adevărat interesant este faptul că pot să-și vindece trecutul, să-l vadă dintr-un alt unghi și să-i acorde o altă importanță. Posibil să aibă parte de multe clarificări legate de trecut.

TAUR: Cei născuți în zodia Taur au ocazia să clarifice niște situații care țin de prieteni, poate chiar să se împace cu cineva drag, poate să vadă adevărata față a cuiva apropiat. Totodată, nativii pot să-și pună ordine, să-și reevalueze niște planuri și proiecte de viitor. Venus, guvernatoarea lor, îi va ajuta enorm în mersul său direct să-și reechilibreze situația financiară și să rezolve chestiuni ce țin de bani, poate chiar să le aducă noi șanse de a-și îmbunătăți veniturile.

GEMENI: Posibil ca mulți native să-și schimbe look-ul, să-și înoiască garderoba, să se pună în valoare mai mult. Este momentul să vadă cu alți ochi o situație profesională, să primească niște răspunsuri legate de carieră, de obținerea unei funcții. În weekend se întrevăd momente de sărbătoare, de petrecere a timpului în mijlocul prietenilor și, totodată, nativii pot demara sau, cel puțin, pot pune la cale un plan, proiect de viitor.

RAC: La nivel mental, nativii trec printr-o perioadă destul de tensionată, de confuză, Mercur fiind retrograd în zodia lor, însă odată cu revenirea în mers direct a lui Venus vor reuși să se mai echilibreze psihic și să-și facă mai multă ordine în gânduri, dar și în trecut. Toate astea pot avea impact pozitiv în carieră, iar nativii pot fi mai determinați ca niciodată să acționeze, să ia frâiele în mână, să lupte pentru ceea ce-și doresc, pentru a-și atinge un obiectiv.

LEU: Cei născuți în zodia Leu au ocazia să vadă mult mai clar o situație financiară, mai ales dacă aceasta implică bani și bunuri la comun cu alții, mai ales cu partenerul de viață. Totodată, vor lămuri o situație intimă, vor reuși să o treacă printr-un nou filtru de gândire, o aventură se poate încheia întocmai pentru că ceața se ridică și în față ies principiile. Se lămuresc situații care vizează prietenii, se trag concluzii, se produc împăcări și se trasează noi planuri de viitor.

FECIOARĂ: În timp ce unii nativi văd o realitate dureroasă a relației lor, alții pot conștientiza nevoia de a avea un partener de viață, de a lega o relație serioasă. Pot apărea revizuiri legate de afaceri, parteneriate și colaborări. Profesional vorbind se vor debloca situații, proiecte, funcții. Marte îi va stimula foarte mult în sectorul financiar pentru a-și obține niște drepturi și le va aduce și ocazia unor momente intime intense.

BALANȚĂ: Reprezentanții acestui semn zodiacal vor avea ocazia să aibă niște conștientizări legate de muncă, de modul în care-și îndeplinesc sarcinile zilnice, de stilul de viață. Se cere mai multă atenție la sănătate și abordarea unui program echilibrat, în special de evitat surmenajul psihic. Unii nativi vor citi mai mult, vor dori să studieze ceva nou, să se documenteze într-un anume domeniu. Balanțele vor fi mai dornice ca niciodată să ia atitudine în cuplu, să facă schimbări, mai ales dacă situația între parteneri nu mai funcționează.

SCORPION: Cei născuți în zodia Scorpion vor avea ocazia să reevalueze și să clarifice o situație sentimentală, mai ales dacă este din trecut și mai ales dacă este vorba de o relație intimă, secretă. Aventurile sentimentale vor căpăta alte conotații decât până acum. Scorpionii vor fi foarte muncitori, vor fi determinați să facă bani și posibil să aibă parte de beneficii financiare. Cei care-și caută un loc de muncă sunt sfătuiți să depună toate eforturile necesare pentru că au șanse de săptămâna viitoare să-și găsească un job.

SĂGETĂTOR: Acești nativi clarifică o situație de familie, poate legată de relația cu părinții sau poate legată de regimul unei case, unei locuințe. Ceva legat de trecutul lor se schimbă, se clarifică, se vindecă, pot avea o revelație, chiar dacă dureroasă, pot afla un secret. În dragoste, pentru Săgetători răsare soarele. Este o perioadă provocatoare și în plan profesional, mai ales pentru cei care au afaceri personale sau procese pe rol.

CAPRICORN: Ei au ocazia să lămurească prin dialog unele aspecte care până acum erau mai confuze sau păreau irealizabile. Se întrevăd rezolvări ale unor situații din trecut. Negocierile pot fi ușor încetinite, blocate. Nativii pot rezolva o situație ce ține de casă, însă atenție mare la relația cu părinții. La locul de muncă lucrurile se vor mai detensiona după prima jumătate a săptămânii și starea de sănătatea a nativilor se va mai îmbunătăți. Nevoia de odihnă rămâne în continuare valabilă.

VĂRSĂTOR: Unii nativi pot avea adevărate revelații despre cum să facă bani în această perioadă, însă trebuie să fie atenți și la riscuri și pierderi. Venus își revine în mers direct în sectorul iubirii și poate aduce mai multă liniște în cuplu, iar celor singuri dorința de a cunoaște pe cineva, de a flirta, de a cuceri. Perioadă bună pentru creativitate.

PEȘTI: Cei născuți în zodia Pești au parte de retrogradarea lui Neptun, guvernatorul lor, întocmai în semnul lor, iar acest aspect pe de o parte îi va confuza mai mult legat de viața personală, îi va face să-și reevalueze stilul de viață, iar pe de altă parte îi va ajuta să-și clarifice neînțelegerile în dragoste, să-și lămurească confuziile sentimentale, fie că sunt într-o relație, fie că vor să înceapă una. Pe de altă parte, relația cu familia se va îmbunătăți, iar unele activități legate de locuință se vor debloca. Cei care desfășoară activități artistice, creative, interpretative vor fi mult ajutați de context.