mamaplus

Horoscopul săptămânii 22-28 februarie 2021: Capricornii și Scorpionii sunt foarte pasionali

-
//
22.02.2021

Pe data de 25 februarie, Venus, planeta iubirii, intră în zodia Pești, poziție din care ne susține foarte mult în viața sentimentală. Vom fi mai deschiși în fața iubirii, mai dornici de trăiri intense, mai sensibili și mai romantici. Haideți să vedem prognoza astrală pentru fiecare semn zodiacal în parte.

BERBEC:
Cei născuți în zodia Berbec s-ar putea să resimtă mai multă oboseală săptămâna aceasta, mai mult stres. Este posibil ca întocmai faptul că au energie și planuri mari să nu se poată odihni corespunzător și să fie acaparați de gânduri, de frământări. Venus, planeta care le guvernează și relațiile, va intra în Pești și va aduce ocazia unor reglementări sentimentale mai vechi, dar și mai multă deschidere către partener, mai multă empatie în cuplu. Totodată, acest tranzit susține îmbunătățirea stării de sănătate.

TAUR: Nativii sunt mai deschiși către viața socială, mai dornici să cunoască noi persoane și pot să primească ajutor din partea unor prieteni. Totodată, se vor axa pe îmbunătățirea zonei profesionale, poate chiar pe ideea de a porni ceva pe cont propriu, poate un proiect de grup. Taurii se bucură de un magnetism aparte, de capacitatea de a obține ce-și doresc, de capacitatea de a fi foarte convingători și au foarte mult curaj să se exprime, să-și susțină punctul de vedere.

GEMENI: Cei născuți în zodia Gemeni, chiar dacă au mai multă claritate în viziuni grație lui Mercur, guvernatorul lor, care și-a oprit retrogradarea, tot nu vor ști în ce direcție să apuce sau, cel puțin asta va fi starea lor în prima parte a săptămânii. Ulterior, pot avea o sclipire, un moment de revelație dat de trigonul Jupiter-Nod Nord care să-i focuseze în direcția potrivită, de aceea ar fi bine să nu se grăbească până joi în decizii majore. Pe de altă parte, relația cu partenerul de viață se poate îmbunătăți, însă se pot intensifica relațiile cu membrii familiei și va fi nevoie să te preocupi mai mult de nevoile celor dragi, în special ale părinților.

RAC: Cei născuți în zodia Rac pot reuși să facă lucruri mărețe în cuplu sau profesional, important este să ajungă la viziuni comune. O serie de proiecte în care sunt implicați se bucură de regenerare, iar relațiile de prietenie renasc, viața socială renaște, iar cei singuri chiar pot cunoaște persoane noi care să le trezească interesul. Viața sentimentală se bucură de energie și noi experiențe. Este nevoie de mai multă atenție la datorii, la facturi, rate, impozite neplătite la timp.

LEU: Posibil ca doza de confuzie să fie resimțită și în primele zile ale săptămânii, de aceea nu ar trebui să se grăbească să ia decizii, ci să aștepte ziua de miercuri, joi pentru a vedea mai clar lucrurile, atunci când, de altfel, pot veni și noi oportunități profesionale care să le provoace experiența. Trigonul Marte-Pluto le va fi favorabil profesional pentru că le va da curaj să se afirme, le va aduce mai mult spor în activitățile întreprinse dar și o stare bună de sănătate, mai exact posibilitatea de a se regenera după o perioadă tensionată și stresantă.

FECIOARĂ: Mulți nativi pot avea mici bucurii la locul de muncă, pot reuși să-și atingă un scop, să obțină ceva ce și-au dorit și care să-i ajute să se afirme. În alte cazuri, poate fi vorba de obținerea unei funcții, unui nou statut, depinde foarte mult de ceea ce-și doresc. Viața sentimentală se bucură de un plus de vitalitate, parcă se regenerează niște sentimente, se reaprinde pasiunea.

BALANȚĂ: Cei născuți în zodia Balanță se bucură de intrarea lui Venus, guvernatoarea lor, în sectorul muncii și al sănătății, iar acest tranzit le va aduce ocazia de a-și îmbunătăți situația profesională, în sensul că își vor desfășura activitățile cu mai mult spor, vor reuși să vadă cu ochi mai buni o situație de la job, să se înțeleagă mai bine cu colegii. Totodată, și starea de sănătate va cunoaște o ameliorare, mai ales dacă nativii își schimbă rutina, gândirea, perspectivele. În cuplu se reaprinde pasiunea, aspect care aduce și un interes deosebit pentru renovarea și reamenajarea locuinței.

SCORPION: Dincolo de pasiunea pe care o trăiesc alături de partener, dincolo de reconectarea la viața de cuplu, au ocazia să rezolve situații importante ce țin de cuplu și care, în unele cazuri, au condus chiar și la rupturi. În plus, Venus, planeta care le guvernează relațiile, va activa sectorul iubirii, deci posibilitatea unor împăcări este mare, iar în cazul celor singuri, noi relații sunt posibile. În zona profesională, aspectul poate aduce o mai mare determinare de a afce lucrurile să funcționeze în cadrul unui parteneriat, în cadrul unei colaborări. Un proiect se poate încheia și se pot culege roadele.

SĂGETĂTOR: Nativii pot deveni mai empatici în această perioadă. Marte le guvernează iubirea, iar aspectul făcut cu Pluto poate aduce mai multă poftă de aventură, de pasiune în viața sentimentală a nativilor, mai ales că Mercur și-a revenit din retrogradare în sectorul comunicării și le aduce mai mult chef de socializare. Trigonul Jupiter-Nodul Nord contribuie esențial la îmbunătățirea vieții de cuplu, la găsirea direcției de viitor pe care să meragă alături de partener. Profesional și financiar, nativii au determinarea să facă lucrurile să funcționeze și să scoată bani din activitățile întreprinse.

CAPRICORN: Cei născuți în zodia Capricorn se bucură din plin de energie, forță, vitalitate, poftă de viață și mult interes acordat vieții sentimentale, capitol la care pot apărea transformări benefice. Nativii își recuperează inclusiv încrederea în forțele proprii, iar felul lor de a vorbi și a comunica va aduce aprecieri. Pot fi magnetici pentru cei din jur. Cei singuri au toate șansele să flirteze și să cucerească. Pe de altă parte, pot să-și pună mai mult în valoare talentele și pot fi creativi.

VĂRSĂTOR: Va urma o perioadă favorabilă pentru a-și îmbunătăți veniturile, mai ales că-și recapătă încrederea în propriile forțe și talente. Totuși, va crește și pofta de a cheltui bani, deci poate ar trebui ca nativii să fie atenți la raportul acesta între ce au și pe ce dau. În prima parte, este de preferat ca nativii să fie mai atenți la ceea ce spun, pentru că Mercur, deși și-a încheiat mersul retrograd în zodia lor, îi poate face să spună lucrurile mult prea direct și să fie prea sinceri, să deranjeze chiar cu franchețea lor. Sentimental, sunt momente favorabile pentru mici plăceri, pentru flirturi și unii nativi pot cunoaște pe cineva care să le incite simțurile.

PEȘTI: Cei singuri sunt mai deschiși iubirii, iar cei care sunt parte a unui cuplu sunt mai dornici de a oferi și primi afecțiune. În plus, în casa relațiilor are loc Luna Plină care poate aduce multă intensitate, dorință, dar și încheierea unei etape și trecerea la alt nivel. Unele contracte profesionale sau relații de colaborare se pot, de asemenea, încheia. Pe de altă parte, este o perioadă în care socializarea, comunicarea sunt atuuri ale nativilor și au ocazia să spună ceea ce până acum au evitat, au ezitat.