mamaplus

Horoscopul săptămânii 21-27 iunie 2021: Fecioarele își ating scopurile, iar Peștii au mai multă poftă de viață

-
//
21.06.2021

În această perioadă vom observa că se va îmbunătăți comunicarea cu cei din jur și vom reuși să luăm decizii mai ușor, deși țineți cont că încă nu am scăpat definitiv de confuzii. În același timp se pot manifesta gelozii, posesivități, obsesii, manipulări, putem descoperi situații sentimentale dure, care să ne rănească. Relațiile bazate pe interese, dar și cele superficiale se pot încheia acum.

BERBEC: Cei născuți în zodia Berbec sunt sfătuiți săptămâna aceasta să facă un efort pentru a menține echilibrul între carieră și familie, să încerce să aloce timp suficient ambelor domenii din viața lor, pentru că în caz contrar s-ar putea simți frustrați, tensionați și nemulțumiți. Ar fi de preferat să nu facă insinuări în cuplu și nici să devină prea autoritari. Cu cât au acum răbdare și nu devin conflictuali, cu atât se vor bucura ulterior de pasiune și distracție în doi. În familie, Berbecii trebuie să dea dovadă de mai multă înțelegere și toleranță.

TAUR: Săptămâna aceasta poate aduce multe tensiuni, nemulțumiri, dialoguri în contradictoriu pentru cei născuți în zodia Taur. Nativii vor fi dornici de comunicare și exprimare, însă trebuie să aibă grijă deocamdată să nu rănească prin cuvintele lor și nici ei să nu se lase răniți, la rândul lor. Atenție pentru că pe moment tendința de a scoate bani din buzunar este destul de mare. De preferat ar fi ca acum nativii să se folosească de abilitățile lor pentru a-și rotunji veniturile, să-și monetizeze talentele.

GEMENI: Nativii încep să comunice mai bine, să gândească mai limpede, să facă analize, să ia decizii, însă ar fi de preferat ca și aspectele care le vizează viața personală să intre sub lupa lor pentru că pot găsi soluții bune acum. Soarele va intra în Rac și va lumina sectorul financiar, însă aspectele de săptămâna aceasta pot fi frustrante și limitative pentru mulți nativi, însă pot stimula și la găsirea de noi surse de venit sau pot stimula evidențierea unor talente personale care aduc beneficii financiare. Dacă nativii vor dori să facă o investiție acum, aceea va trebui să fie în propria lor persoană.

RAC: Cei născuți în zodia Rac au toate motivele de bucurie săptămâna aceasta deoarece, încă din prima zi, Soarele va intra în zodia lor și le va aduce, timp de o lună de zile, energie și vitalitate. În cazurile majore se pot încheia relații, iar aspectul poate viza și zona profesională, dacă nativii nu vor mai putea face față presiunii și autorității unui colaborator. Frământările despre trecut pot continua și în plus pot apărea și situații care dau peste cap unele planuri. Stresul, agitația mentală pot da în continuare bătăi de cap nativilor, iar nevoia de interiorizare este mare. Recomandarea mea este odihna, relaxarea, meditația și reevaluarea unor idealuri și aspirații pe care le au.

LEU: Va mai dura puțin până ce Leii se vor bucura de intrarea lui Venus în zodia lor, așa că până atunci pot avea parte de unele fluctuații ale stării de spirit, de unele frământări sentimentale și reîntoarceri în trecut. Luna Plină le cere o schimbare în stilul de viață, renunțarea la anumite rutine nefavorabile și, în alte cazuri, poate reprezenta apogeul unui proiect profesional, culegerea unor roade la locul de muncă, însă nativii trebuie să țină cont că stesul nu le va lipsi, de aceea trebuie să abordeze totul cu răbdare și diplomație.

FECIOARĂ: Nativii văd mai clar o situație profesională, își îmbunătățesc comunicarea cu superiorii și sunt mai determinați să-și atingă niște obiective, mai ales că au înțeles ce strategie trebuie să aplice. Pot primi ajutor de la ceilalți, fie că le sunt prieteni, asociați, colegi. Luna Plină se petrece în sectorul iubirii și poate aduce o nevoie mai mare de a face schimbări în viața sentimentală sau în relația cu copiii. Nativii nu vor accepta superficialitatea unor relații și vor căuta profunzimea, însă detaliile pot veni și cu un soi de respingere față de ceilalți, de răceală de moment.

BALANȚĂ: Cei născuți în zodia Balanță devin mult mai interesați de statutul lor profesional, de funcția și imaginea lor. Nativii vor avea șanse de afirmare în perioada următoare. Va fi o perioadă în care nativii vor avea mai mult de muncă ca de obicei, iar Luna Plină din Capricorn poate veni cu un moment de conștientizare care le atrage atenția cât este de important echilibrul între carieră și familie. O serie de convingeri, teorii și credințe se pot clarifica acum.

SCORPION: Cei născuți în zodia Scorpion intră într-o etapă a redescoperirii de sine și pot fi foarte interesați de zona de cunoaștere, de explorarea unor noi contexte de viață. Pe de altă parte, se pot confrunta cu fel și fel de probleme cu actele, pot apărea neînțelegeri cu cei din jur. Pe de altă parte, pot apărea rezolvări acolo unde au fost obstacole în obținerea unui credit sau în plata acestuia. Însă, deocamdată nu se întrevăd câștiguri financiare mari. De asemenea, poate fi o perioadă bună pentru a negocia acele aspecte care au devenit frustrante în viața lor.

SĂGETĂTOR: Cei născuți în zodia Săgetător au motive să se mai liniștească. Nativii pot profita acum pentru a vorbi cu partenerul despre problemele apărute în cuplu, mai ales dacă sunt de natură sexuală sau financiară. Cei singuri vor prefera aventura romantică și mai puțin legarea unei relații de lungă durată deocamdată. Luna Plină poate aduce nemulțumiri legate de bani, de venituri, senzația că nu sunt plătiți suficient pentru munca depusă.

CAPRICORN: S-ar putea să fie mai agitați, să aibă senzația că ceilalți nu-i înțeleg și să caute să se retragă din tumultul vieții. Echilibrul între ei și ceilalți este de cheia succesului. Este un moment bun să încheie ceva din viața lor care nu mai funcționează. Cei singuri se pot îndrăgosti pe acest tranzit al Soarelui prin Rac, pot fi mai declarativi cu sentimentele lor. Pe de altă parte, Mercur își încheie retrogradarea în sectorul muncii și poate aduce o clarificare a unei situații profesionale sau o lămurire cu colegii. Totuși, până atunci, stresul de la job va fi resimțit din plin.

VĂRSĂTOR: Nativii care se află în relații de lungă durată pot deveni mai domestici, odată cu intrarea Soarelui în Rac. Tot acest tranzit le va aduce și mai multă energie la locul de muncă, dar și mai mult stres profesional, stres care le poate afecta starea de sănătate. O reorganizare a programului și a activităților curente poate fi de bun augur acum, mai ales că Luna Plină se petrece în sectorul sănătății și îi poate agita peste măsură, până la dureri de cap și insomnie.

PEȘTI: Cei născuți în zodia Pești se bucură de intrarea Soarelui în sectorul iubirii lor pentru că le aduce mai multă poftă de flirt, dar și poftă de viață și ocazia de a face ceea ce le place, ceea ce le aduce bucurie și fericire. Nativii sunt în căutarea iubirii absolute acum, însă atenție și la o tentație care vine din cercul de prieteni sau de pe rețelele de socializare și care poate să nu fie deloc cea mai bună variantă. Mercur reintră în mers direct în sectorul familiei și al locuinței și poate contribui semnificativ la îmbunătățirea relației cu părinții, cu cei dragi sau la rezolvarea unor chestiuni ce țin de casă, bunuri patrimoniale.