mamaplus

Horoscopul săptămânii 21-27 februarie 2022: Peștii se bucură de succes, iar Scorpionii sunt mai înțelegători

-
//
21.02.2022

În perioada următoarea vom fi mai sensibili, mai iertători și mai îngăduitori, dar și mai creative. În a doua jumătate a săptămânii s-ar putea să fim tentați să spunem lucrurilor pe nume, fără perdea. Totodată, și noi putem fi surprinși de ceea ce auzim și s-ar putea să ne joace feste dintre cele mai neplăcute comunicarea și mijloacele de comunicare. Să vedem în continuare predicțiile astrale pentru fiecare semn zodiacal în parte.

BERBEC: Berbecii au parte de o săptămână relativ bună, mai ales dacă reușesc să-și țină în frâu pofta de a cheltui. Pot fi tentați către weekend să dea bani pe lucruri extravagante. Însă, modul lor de acțiune va fi unul mult mai blând, mai iertător. Pot face pace cu trecutul, pot ierta un partener care i-a dezamăgit, pot fi mai îngăduitori. În cuplu se bucură de romantism și liniște. Profesional nu se vor teme să iasă în față și să se afirme.

TAUR: În cuplurile trainice se fac planuri de viitor și se pun bazele unor proiecte în doi. Este o perioadă favorabilă dezvoltării laturii spirituale. Profesional, pot primi sfaturi demne de luat în calcul care pot contribui la succesul unor proiecte sau la progresul unor planuri de viitor. Către finele săptămânii, în special vineri, trebuie să aibă mai multă grijă la comunicarea cu superiorii. Se întrevăd tensiuni sau vești profesionale care-i scot complet din zona de confort. Unii nativi pot spune lucrurile foarte direct și pot surprinde pe cei din jur cu îndrăzneala lor.

GEMENI: Gemenii reușesc să restabilească raportul de forțe în cuplu sau în relațiile profesionale, însă asta nu înseamnă că vor ieși în câștig. Este o perioadă în care pot înțelege cauzele unor vicii și dependențe, pot înțelege de ce-și pierd puterea, energia. Se pot simți fără control asupra unor situații de viață, s-ar putea să fie neliniștiți, agitați pe interior, mai ales dacă vor să spună ceva și ascund. De aceea, acum ar trebui să vorbească și să nu mai blocheze ceea ce-i apasă. Exteriorizarea îi poate ajuta să se simtă mai bine.

RAC: Racii sunt mult mai îngăduitori și înțelegători și pot face progrese în relațiile cu ceilalți. Sunt dispuși să treacă cu vederea unele neînțelegeri și asta îi ajută să-și consolideze conexiunile. În plus, descoperă că au mai multe în comun cu partenerul decât s-ar fi așteptat. Cei singuri pot fi atrași de o persoană cu care împart aceleași credințe și filozofii de viață. În schimb, vineri s-ar putea să fie o zi delicată în cuplu, dar și în relațiile profesionale sau în relațiile în care se împart bani și bunuri.

LEU: Leii au ocazia să-și pună în valoare latura creativă la locul de muncă și să-i surprindă pe toți cu randamentul lor. În plus, nativii își vor desfășura sarcinile cu mai multă plăcere decât până acum și fără a pierde prea multă energie. Este un context bun pentru a-și îmbunătăți starea de sănătate prin schimbarea stilului de viață. Pot descoperi remedii naturiste la afecțiunile cu care se confruntă. Finalul de săptămână, mai ales ziua de vineri, poate aduce tensiuni în cuplu, dar și în relațiile profesionale.

FECIOARĂ: Fecioarele au ocazia să-și exprime sentimentele săptămâna aceasta, să recunoasă ce simt pentru cineva. În plus, în cuplu se bucură de momente romantice, de înțelegere și armonie. O poveste de dragoste poate lua naștere acum. Profesional, nativii care sunt implicați în proiecte creative pot avea parte de sprijin, aprecieri și recunoaștere. În schimb, săptămâna se încheie mai tensionat, mai ales în ceea ce privește locul de muncă.

BALANȚĂ: Balanțele pot profita de contextul astrologic al zilei pentru a se apropia de familie și a ierta pe cineva drag. Este o perioadă în care au ocazia să vindece anumite traume emoționale și să își regăsească echilibrul și pacea interioară. Se preocupă mai mult de casă, de reorganizare, poate chiar unii nativi se mută. În plan sentimental ajung mai ușor la o înțelegere cu partenerul, își împart sarcinile echitabil. Finalul de săptămână poate fi mai apăsător, în sensul că se pot certa cu cineva drag sau se pot simți neiubite și neînțelese.

SCORPION: Sunt empatici, sunt înțelegători și se exprimă pe placul tuturor. Vorbesc mai ușor despre ceea ce simt și să se pot apropia de partener prin dialog sensibil și profund. Cei singuri pot cuceri pe cineva la o întâlnire romantică. Pot scrie mesaje care să ajungă direct la inima persoanei dorite. Pe de altă parte, este o perioadă favorabilă celor care au de rezolvat acte sau de făcut negocieri, mai puțin către finalul săptămânii, cu precădere vineri. Este o zi care le poate aduce, de asemenea, tensiuni în familie și neînțelegeri legate de casă, gospodărie, posibil chiar din cauza partenerului.

SĂGETĂTOR: Săgetătorii sunt preocupați săptămâna aceasta de situația financiară, însă după calcule îndelungate vor observa că ies pe plus. Acest aspect îi poate face foarte darnici cu cei dragi. Pot investi bani în locuință sau în confortul lor personal. Unii nativi pot primi sprijin din partea familiei într-o chestiune financiară. În plan sentimental, nu este deloc exclus să scoată bani din buzunar pentru a cuceri o persoană care le place. Nu ar trebui să ia decizii importante acum.

CAPRICORN: Simt să se pună pe primul loc, au energie, sunt mai îngăduitori și starea de agitație de până acum va fi înlocuită cu una de liniște și pace. În plus, își exprimă sentimentele mai ușor și astfel, își pot consolida multe relații. Totodată, profesional pot obține ce-și doresc în urma unei negocieri. Pot fi restricționați în cheltuielile pe care le fac de plăcere, pentru bucuriile lor, sau nevoiți să plătească pentru cei dragi, pentru copii, de exemplu.

VĂRSTĂTOR: Săptămâna aceasta, Vărsătorii sunt mult mai înclinați către vindecare interioară. Este o perioadă în care se pot apropia de spiritualitate și credință și se pot ierta pentru trecut. Finalul de săptămână poate readuce în atenția lor discuții cu familia. Se vor simți mai neliniștiți, mai agitați și nervoși. Apar certuri, neînțelegeri, fie din cauza treburilor gospodărești, fie ca urmare a unor responsabilități prea mari cărora simt că nu le pot face față.

PEȘTI: Peștii se bucură de popularitate în această perioadă și primesc sprijin și sfaturi de la cei din jur. Pot transforma un vis în realitate și pot avea succes cu un proiect în care sunt implicați. Se bucură de o viață socială activă, ies cu prietenii și sunt foarte empatici la problemele acestora. Pe de altă parte, către weekend pot ajunge la urechile lor zvonuri și informații care să-i destabilizeze. Își pot schimba o părere, o decizie. În plan sentimental este posibil să iasă la suprafață secrete sau să se confrunte cu situații din trecut, iar discuțiile cu partenerul nu vor fi ușoare.