mamaplus

Horoscopul săptămânii 21-27 decembrie 2020: schimbări surprinzătoare pentru toți nativii

-
//
21.12.2020

Urmează o perioadă în care mintea capătă luciditate și vom avea idei practice despre cum să ne atingem obiectivele. Dialogul devine responsabil, raționamentul matur și vom da dovadă de multă răbdare și perseverență, ambiție, seriozitate, dar și energie în materializarea celor mai înalte aspirații. Să vedem în continuare prognoza astrală pentru fiecare semn zodiacal în parte.

BERBEC: Cei născuți în zodia Berbec vor avea parte de o săptămână foarte bună care-i va determina să lupte cu toate forțele pentru a-și atinge obiectivele profesionale. Nativii vor avea ocazia să iasă în față, să se afirme prin dialog și discursuri publice și nu este exclus să demareze noi proiecte în zona de online, să se integreze în noi grupuri, să se asocieze cu noi persoane alături de care să evolueze. Deci noi idei progresiste, avangardiste și inedite le pot veni în această perioadă despre menirea lor profesională.

TAUR: Nativii se vor bucura de activarea sectorului carierei, aspect care le va aduce multă determinare în atingerea obiectivelor profesionale, de aceea nu este exclus să pună acum bazele unor schimbări de profesie. Vor avea ocazia să pună în practică ceea ce au învățat în ultimii 3 ani sau să conștientizeze puternic ce au de făcut pe viitor și să înceapă să se zbată pentru a-și atinge visurile.

GEMENI: Cei născuți în zodia Gemeni intră într-o etapă de dezvoltare personală și profesională incredibilă. Conștietizările pe care le au săptămâna aceasta vor conduce către evoluția nativilor și pot fi surprinși de idei ingenioase care le vin acum. Unii nativi pot valorifica resurse materiale, pot obține credite, pot face investiții profitabile. Viața de cuplu și intimitatea vor cunoaște îmbunătățiri.

RAC: Nativii pierd sau renunță la ceva și asta le va schimba viața. Racii au ocazia să se desprindă de atașamente materiale și emoționale toxice. Este o perioadă bună să semneze noi contracte profesionale, să aibă idei practice și productive, inedite despre cum să conducă la succes un proiect în care sunt implicați și să-și îmbunătățească comunicarea cu ceilalșți, în special în cuplu.

LEU: Nativii se pot pune în lumină prin idei ingenioase, nonconformiste, pot semna noi contracte profesionale, se pot asocia cu persoane alături de care să progreseze. Totodată, conjuncția poate sta la baza unei viitoare căsătorii sau poate unii Lei decid să devină părinți sau aleg să-și urmeze partenerul de viață, în sensul că acesta vine cu o propunere, ofertă total neașteptată. Săptămâna aceasta ideile nativilor de la locul de muncă pot fi luate în calcul de superiori, pot fi apreciate și pot sta la baza unei ascensiuni.

FECIOARĂ: Cei născuți în zodia Fecioară au ocazia să se reinventeze profesional, să descopere noi abilități tehnologice care să le ușureze munca sau chiar să se îndrepte către alt domeniu, către altă meserie. Impactul va fi resimți și în zona sănătății, iar nativii vor avea ocazia să descopere tratamente naturiste, energetice, care vor aduce îmbunătățiri semnificative stării lor generale. Șansele de a-și îmbunătăți viața sentimentală și relația cu copiii cresc considerabil, mai ales că se vor afla pe aceeași lungime de undă cu partenerul. Relațiile ascunse, toxice se pot încheia acum.

BALANȚĂ: Unii nativi pot deveni părinți, chiar și în ciuda unor diagnostice medicale mai puțin încrezătoare. Cei care sunt deja părinți pot avea bucurii din partea copiilor. Pofta de viață va crește și Balanțele vor învăța să se bucure de tot ceea ce este în jurul lor. Nu este exclus ca unii nativi să-și descopere brusc un hobby și să-l valorifice la maxim. Nativii pot ajunge la premise noi în vederea administrării unui context ce vizează bunuri materiale, credite în urma unui dialog cu părinții.

SCORPION: Mulți nativi vor fi dornici să pornească pe drumul lor, dacă se află la vârsta la care încă locuiesc cu părinții. Va fi vorba de a pune bazele unei schimbări de domiciliu, de a renova sau construi o locuință, iar ideea de cămin se schimbă, ceea ce poate însemna că unii Scorpioni se pot gândi să-și întemeieze o familie proprie. Săptămâna aceasta pot fi mai încordate relațiile la locul de muncă și sarcinile pot părea obositoare pentru nativi, însă este o perioadă foarte bună pentru negocieri. Comunicarea în cuplu se îmbunătățește considerabil.

SĂGETĂTOR: Cei născuți în zodia Săgetător vor fi stimulați să studieze lucruri noi, să se dezvolte fie personal, fie profesional, prin noi diplome și atestate obținute. De asemenea, vor fi nativi care vor pune în practică diplomele obținute, vor preda altora știința lor. Nativii vor avea ocazia să-și negocieze salariul, să obțină bani în urma unor activități întreprinse și să-și pună în practică o serie de idei financiare care aduc îmbunătățirea veniturilor.

CAPRICORN: Este foarte probabil ca mulți nativi să pună acum bazele unor câștiguri pe care le vor obține întocmai din valorificarea, monetizarea talentelor personale. Săptămâna aceasta pot apărea tensiuni cu familia care nasc frustrări, însă și ocazia de a-și exprima mai ușor sentimentele. Pot comunica mai bine cu persoana iubită și pot fi foarte creativi și dornici de a se bucura de ceea ce este în jurul lor.

VĂRSĂTOR: Viața li se schimbă în bine, în sensul că nativii vor acorda multă importanță propriului lor confort, sănătății și evoluției lor. Săptămâna aceasta vor avea ocazia de a se simți bine, în formă și pot descoperi fel și fel de remedii eficiente la afecțiunile pe care le au, mai ales în cazul celor vârstnici care au probleme cronice. Starea emoțională se va îmbunătăți, chiar dacă nu vor fi foarte deschiși către comunicarea sentimentelor și trăirilor interioare.

PEȘTI: Cei născuți în zodia Pești au ocazia să se dezvolte spiritual și să acceadă la altă dimensiune a lumii, a ființei lor. De aceea este posibil să fie mai interiorizați, mai meditativi și contemplativi. Totodată, pentru Pești este momentul vindecării de trecut, marele moment al debarasării de tot ce-i inhiba, ce-i speria, momentul vindecării de dezamăgiri, pierderi, poate chiar vicii și obsesii. Săptămâna aceasta pot apărea unele tensiuni financiare și ar fi bine să fie atenți la acțiunile întreprinse în acest sens. Totodată, dialogurile cu prietenii sunt binevenite, dar și negocierile în cadrul unui proiect.