mamaplus

Horoscopul săptămânii 20-26 septembrie 2021: Începe o perioadă intensă pentru toți nativii

-
//
20.09.2021

Săptămâna aceasta ne aduce multe vești bune la locul de muncă. Totodată, vom fi deschiși să încheiem relații toxice și nefuncționale, chiar și relații de destin. Putem avea idei bune care apar în urma unei frustrări mari. Să vedem în continuare prognoza astrală pentru fiecare semn zodiacal în parte.

BERBEC: Cei născuți în zodia Berbec au parte de multe aspecte care se petrec în zona relațională, iar acest context îi stimulează să rezolve probleme pe care le au în cuplu sau în relațiile de afaceri. Este foarte probabil ca în cuplu să aibă loc conflicte, izbucniri, care să aducă rupturi. Mulți nativi pot conștientiza acum că sunt într-o relație toxică și că faptul că își oferă iubirea în mod necondiționat nu face altceva decât să-i rănească pe ei și nicidecum să-i ajute pe alții.

TAUR: Pentru cei născuți în zodia Taur, săptămâna aceasta poate aduce multe frustrări profesionale, multă muncă, mult stres și chiar suprasolicitare. O serie de planuri pe care și le-au făcut nativii se pot da peste cap, dar se pot culege și roadele unor proiecte creative în care s-au implicat. În plan sentimental pot să apară situații neprevăzute, conflicte care să conducă la rupturi, mai ales pornite din gelozie și posesivitate. De evitat dragostea la prima vedere.

GEMENI: Nativii nu văd clar care sunt obiectivele lor sau nu știu cum să și le atingă. Pot avea neplăceri legate de funcție, de statut și pot apărea fel și fel de probleme cu autoritățile din viața lor, poate chiar cu reprezentanți ai unor instituții ale statului. Pe de altă parte, în plan sentimental, își doresc cu toată ființa să fie fericiți, să iubească și să fie iubiți, însă contextul astrologic al săptămânii le poate aduce stări de nemulțumire, senzația că nimic nu îi bucură într-adevăr și își pot pierde încrederea în anumite persoane.

RAC: Cei născuți în zodia Rac sunt sfătuiți să nu-și acorde prea ușor încrederea săptămâna aceasta și să aibă grijă la ce li se propune și în ce proiecte se implică. S-ar putea ca preocuparea majoră să devină casa și familia, poate chiar unii nativi să facă o renovare sau să se mute sau să rezolve chestii ce țin de acte de patrimoniu. În plan sentimental pot să apară unele tensiuni și s-ar putea ca acestea să ia naștere din gelozii și suspiciuni.

LEU: Nativii devin foarte curioși și își pun multe întrebări, lor și altora, fiind mai dornici să învețe lucruri noi, să caute explicații la ceea ce trăiesc. Nativii pot deveni chiar iscoditori și pot spune lucrurile mult prea sincer și direct. Este o eprioadă în care ar trebui să fie mai atenți la negocieri și dacă au desemnat un contract, ar trebui să se grăbească sau să-l amâne până luna viitoare. Atenție și la cheltuieli!

FECIOARĂ: Cei născuți în Fecioară s-ar putea să treacă prin momente tensionate în relații, în special în relația de cuplu. Nativii pot trăi dezamăgiri, pot fi confuzi, pot conștientiza că se află într-o relație toxică și vor să schimbe ceva. S-ar putea să fie nevoiți să facă niște compromisuri ca lucrurile să mai funcționeze în continuare. Mai multă grijă la cheltuieli. Deși pot apărea noi surse de venit sau discuții, idei despre posibilitatea creșterii bugetului, și cheltuielile pot crește pe măsură.

BALANȚĂ: Reprezentanții acestui semn zodiacal trebuie să aibă grijă la modul în care comunică cu cei din jur pentru că pot deveni conflictuali,  mai ales dacă au acumulat multă tensiune interioară. Sunt mai irascibili și pot deveni foarte direcți în exprimare, mai ales în fața persoanei iubite sau a copiilor. Este o perioadă bună pentru sport, pentru a-și consuma energia în mod constructiv. Atenție la suprasolcitarea de la locul de muncă. Poate fi un moment bun să facă schimbări în program, să mai renunțe la sarcini. Mulți nativi pot cheltui bani acum pentru a se pune mai mult în valoare, inclusiv fiind vorba de o schimbare a modului în care arată. Poate încep o dietă.

SCORPION: Cei născuți în zodia Scorpion resimt din plin nevoia de a sta singuri, de a se retrage din tumutul și agitația cotidiană. Este o perioadă în care trebuie să pună mai mult preț pe odihnă și pe meditație. În plan sentimental, devin mult mai suspicioși și mai dispuși să dezgroape secrete, să caute explicații ale unor situații trăite. Atitudinea de detectiv se poate activa acum, însă pot fi mințiți destul de ușor, mai ales de persoana iubită și de copii. Dacă apar tensiuni în cuplu, nu sunt deloc excluse rupturile, mai ales în cazul în care nativii nu înțeleg atitudinea nonconformistă a partenerului. De evitat îndrăgosteala bruscă, mai ales de persoane diametral opuse, rebele.

SĂGETĂTOR: Cei născuți în zodia Săgetător sunt sfătuiți să aibă grijă la reputația și statutul lor pentru că pot trece prin situații care să le afecteze imaginea. Și în familie pot apărea neînțelegeri, jocuri de culise, iar starea emoțională poate fi copleșitoare. Nativii pot trăi sentimente de nesiguranță. În relațiile de prietenie pot apărea momente tensionate, răscolitoare, care să readucă în prezent antipatii sau simpatii. Mai multă odihnă este de bun augur acum, chiar și o schimbare legată de rutina zilnică.

CAPRICORN: Nativii au parte de o perioadă intensă în plan profesional și sunt sfătuiți să nu devină autoritari. Este o perioadă bună pentru afirmare, pentru a primi aprecieri și a se face remarcați. Posibil să poarte discuții financiare importante și să facă negocieri avantajoase pentru că au o mare putere de convingere. În plan sentimental pot apărea unele atracții bruște, dar cărora ar fi de preferat să nu li se dea curs deocamdată. Pot avea parte de surprize din partea persoanei iubite sau a copiiilor.

VĂRSĂTOR: Cei născuți în zodia Vărsător își recapătă încrederea în ei înșiși și se simt mai stăpâni pe o situație, mai capabili să ia o decizie și chiar pot lua decizii importate. Sunt susținuți să învețe lucruri noi, să vadă lucrurile dintr-o altă perspectivă. Din punct de vedere profesional pot să apară unele schimbări neașteptate. Totodată, nativii sunt sfătuiți să-și schimbe modul în care-și cheltuiesc banii. Pot culege roadele unor acțiuni, dar de preferat ar fi să nu le scape banii printre degete.

PEȘTI: Pentru cei născuți în zodia Pești, săptămâna începe cu o stare de oboseală, solicitare fizică și psihică. Poate atrage atenția asupra unor probleme de sănătate, legate de integritatea lor și ar fi cazul să pună punct unui anume stil de viață. Pot fi mai confuzi emoțional, însă pot avea revelația faptului că sunt într-o situație toxică, fie legată de sti de viață, fie legată de relația în care se află. Atenție la acte, discuții, negocieri, tranzacții, procese. Pot apărea suprize neprevăzute, vești neașteptate care să aducă răsturnări de situație.