mamaplus

Horoscopul săptămânii 2-8 martie 2020: o perioadă plină de surprize în dragoste!

-
//
02.03.2020

Prima săptămână din această primăvară aduce multe schimbări pe plan emoțional pentru majoritatea semnelor zodiacale. Dacă pe de o parte vom avea acces la creativitate, bunătate, sensibilitate, pe de altă parte trebuie să ne așteptăm la surprize în dragoste sau poate legate de bani. Să vedem prezicerile astrale pentru fiecare zodie în parte.

BERBEC: Cei născuți în zodia Berbec vor fi mult mai atenți la prieteni, posibil chiar să-și revizuiască atitudinea față de unii dintre aceștia în urma unor incidente sau situații nu neapărat neplăcute. De asemenea, este o perioadă în care își vor canaliza atenția pe sectorul financiar. Se cere mai multă atenție la stresul profesional. Pot apărea probleme de sănătate din cauza muncii sau accidente la locul de muncă.

TAUR: Cei născuți în zodia Taur vor reevalua puternic situația profesională în care se află și sunt șanse mari să renegocieze în favoarea lor un contract sau un parteneriat. În plan sentimental, nu neapărat că se vor distanța, dar vor vedea din altă perspectivă relația, mai corect spus, nativii nu vor mai avea timp de partener, ci se vor dedica îmbunătățirii carierei, se vor dedica ascensiunii profesionale, cursurilor. Cei singuri nu sunt deocamdată susținuți să înceapă noi povești de dragoste. Se cere mai multă atenție la capitolul sănătate, în special zona capului fiind sensibilă și vulnerabilă.

GEMENI: Nativii pot simți nevoia să cunoască mai mult, să învețe mai mult pentru a-și atinge un obiectiv. Poate fi vorba de eliberarea de unele prejudecăți și inhibiții. Este o perioadă bună pentru vindecarea unor frici și obsesii, însă se cere mai multă atenție acordată sănătății. Cu alte cuvinte, nativii trebuie să alse deoparte stresul și să se odihnească mai mult, să se relaxeze psihic.

RAC: Este o perioadă de reevaluare financiară, iar cei născuți în zodia Rac s-ar putea gândi la varianta de a obține un credit, de a valorifica o moștenire. Relațiile de prietenie se vor îmbunătăți, iar cele vechi se pot consolida. Mai greu este în sectorul afacerilor, al parteneriatelor, al colaborărilor, unde relațiile sunt mai tensionate și pot pune obstacole în planurile de viitor ale nativilor.

LEU: Cei născuți în zodia Leu trec printr-o etapă de reevaluări în relațiile cu cei din jur, fie că vorbim de relația cu persoana iubită, fie cu colaboratorii și partenerii de afaceri. Nativii s-ar putea să aibă parte de tensiuni serioase la locul de muncă, de nemulțumiri, însă li se cere multă răbdare și diplomație pentru a trece cu bine de perioada aceasta. Nici sănătatea nu va fi cel mai bun aliat, mai ales că nativii se lasă cuprinși de frământări și s-ar putea confrunta cu acutizarea unor simptome mai vechi.

FECIOARĂ: Este momentul ca nativii să găsească un echilibru între timpul alocat muncii și cel alocat odihnei pentru a nu se suprasolicita. Odihna va calma din gândurile confuze ale Fecioarelor. În plan amoros, este vorba de pasiune trăită în cuplu, este vorba de schimbarea unor mentalități și filozofii amoroase, dar și de interes mai mare alocat educației copiilor. Mulți nativi se pot simți provocați să dea frâu liber unui talent, unei pasiuni, mai laes că vor fi susținuți în zona de creativitate.

BALANȚĂ: Este posibil ca mulți nativi să fie determinați să obțină un drept financiar care li se cuvine sau să se gândească la posibilitatea unui credit în viitor. Mercur îi va determina să-și reevalueze atitudinea față de iubire, față de o poveste de dragoste, dar și față de copii și de modul în care se distraeză și-și petrec timpul liber. Am putea spune că nativii mai aventuroși din fire devin mai dornici de o relație stabilă.

SCORPION: Cei născuți în zodia Scorpion vor reevalua și reanaliza pe toate părțile o problemă, o situație care vizează locuința și familia, relația cu cei dragi. Cei singuri au șanse mari să-și întâlnească perechea. Este o săptămână bună pentru a pregăti o călătorie tematică care să-i ajute pe nativi să urce pe o nouă treaptă de evoluție în viitor.

SĂGETĂTOR: Nativii trebuie să-și reevalueze modul în care comunică cu cei din jur. Este nevoie de răbdare și înțelepciune în modul în care-și câștigă banii, dar, da, pot avea oportunități de la locul de muncă, însă acestea se vor contura la finele lunii.

CAPRICORN:  Reprezentanții acestui semn zodiacal vor intra într-o perioadă de reevaluare a modului în care își câștigă banii, a modului în care se raportează la resursele financiare, dar și la modul în care se pun în valoare. Posibil ca situații conflictuale să apară în cuplu, însă se vor depăși cu calm și înțelepciune, dar mai ales cu răbdare. Oricum, surprize în dragoste vor exista și trebuie să le primească cu brațele deschise pentru că, până la urmă, sunt lecții de viață, experiențe din care au de învățat.

VĂRSĂTOR: Este un moment bun să-și ierte părinții, să treacă peste o problemă de familie reevaluând-o din alt unghi sau să-și reconfigureze imaginea cu privire la o locuință, la casă, la un bun de patrimoniu. Nativii pot trăi mai intens la nivel interior în acaestă perioadă și-și pot face gânduri, se pot lăsa frământați. Este de preferat să caute soluții prin meditație, prin activarea relației cu spiritualitatea, cu credința, mai ales dacă este vorba de o problemă de sănătate mai veche care-i macină.

PEȘTI: Cei născuți în zodia Pești vor trece printr-o perioadă în care pot fi cuprinși de panici și frici, poate chiar financiare, dar le vor depăși. Conflictele cu prietenii pot apărea și pot stârni revoltă, pot pleca inclusiv de la reproșuri sau de la o situație legată de un împrumut, o datorie. Sănătatea poate fi ușor vulnerabilă, mai ales zona capului și se recomandă prudență.