mamaplus

Horoscopul săptămânii 19-25 iulie 2021: Taurii se îndrăgostesc, iar Leii au multă energie

-
//
19.07.2021

Pe data de 22 iulie, Soarele va intra în zodia Leu și astfel se va activa energia acestui semn, iar noi vom fi mai dornici de afirmare. Tot acum, și Venus, planeta iubirii, va trece din Leu în Fecioară și astfel va ajuta la consolidarea poveștilor de iubire. Află în continuare care sunt predicțiile astrale pentru fiecare semn zodiacal în parte.

BERBEC: Cei născuți în zodia Berbec reușesc foarte bine să îmbine utilul cu plăcutul săptămâna aceasta. Nativii se și distrează, dar și muncesc și asta le aduce un grad mare de bucurie. Soarele în Leu îi susține în plan sentimental, le aduce energie și poftă de viață, iar Venus în Fecioară le poate aduce ocazia de a-și eficientiza modul în care-și desfășoară sarcinile și ocazia de a face mici schimbări în rutina zilnică cu efect benefic asupra stării de spirit. Inclusiv starea de sănătate se va îmbunătăți.

TAUR: Cei născuți în zodia Taur sunt puternic susținuți în plan sentimental și nu este deloc exclus ca nativii să înceapă o nouă poveste de iubire. Totodată, și relația cu copiii se va îmbnătăți și nativii vor fi mai atenți la dorințele acestora. Pe de altă parte, va fi mai dificil de obținut un echilibru între viața personală și cea profesională, între dorința de a sta cu cei dragi și dorința de afirmare.

GEMENI: Nativii se vor preocupa destul de mult de casă și de familie în această săptămână și este posibil să pună la punct detalii legate de locuință, poate o reamenajare, o reorganizare a sarcinilor în gospodărie. Este o perioadă comunicativă, bună pentru negocieri și discuții, însă deciziile trebuie luate fără grabă. Unele frici și temeri financiare se pot activa acum. 

RAC: Săptămâna aceasta poate începe cu tensiuni în relații, lupte de putere și tendința de a-l domina pe celălalt. Pe de altă parte, cei născuți în zodia Rac pot purta discuții pe teme financiare în cuplu și nu numai. Atenție la tendința de a cheltui în exces, pentru mofturi și plăceri de moment. Comunicarea cu cei din jur se va îmbunătăți și se pot purta discuții importante acum, se pot semna acte sau se pot rezolva contexte ce țin de acte.

LEU: Cei născuți în zodia Leu au parte de intrarea Soarelui în zodia Leu, aspect care îi bucură mult pe nativi având în vedere că le est guvernator. Vor da dovadă de multă energie, vitalitate, poftă de viață, dar de preferat ar fi să nu ducă nimic la extrem sau să acționeze sub impulsul momentului. Relațional, Luna Plină poate fi un moment delicat care cere schimbări majore în viața de cuplu și nu este exclus să se încheie relații sau chiar contracte de colaborare care nu aduc beneficiile așteptate.

FECIOARĂ: Fecioarele au parte de intrarea lui Venus în zodia lor, iar acest context îi susține să-și îmbunătățească viața personală, chiar și rutina zilnică, mai ales că este nevoie de schimbări de stil de viață pentru ca sănătatea să nu fie afectată. Este o perioadă în care se pot activa probleme de sănătate mai vechi, cronicizate, tratate necorespunzător sau netratate. Tot Venus este responsavilă pentru o doză mai mare de farmec cu care nativii pot ieși acum la înaintare și pot atrage noi parteneri. Și cei care sunt parte a unui cuplu se pot bucura de momente mai pasionale, de o revigorare a relației.

BALANȚĂ: Nativii pot ierta mai ușor și se pot vindeca sentimental. De evitat relațiile ascunse și de încheiat poveștile toxice. Pe de altă parte, terapiile alternative pot fi acum de bun augur în vindecarea unor probleme de sănătate mai vechi. Ei se bucură de popularitate, de sprijin din partea prietenilor și asociaților și au șanse să aibă succes cu un proiect de grup sau online în care sunt implicați.

SCORPION: Cei născuți în zodia Scorpion au parte de o nouă săptămână în care energia se va canaliza în zona carierei. Sunt dornici de afirmare, pot primi funcții, pot ieși în față și pot primi aplauze. Șansele de a se apropia de un obiectiv avut sunt foarte mari. În plus, un proiect personal sau de grup poate avea parte de susținere și de îmbunătățiri care să-l conducă la succes. Atenție, însă, la echilibrul între carieră și familie pentru că cei dragi pot fi nemulțumiți de lipsa de timp și de atenție. O perioadă bună pentru prieteni și socializare.

SĂGETĂTOR: Reprezentanții acestui semn zodiacal au aspirații înalte și-și fac planuri mărețe în această perioadă, însă pentru a-și atinge idealurile este nevoie și de schimbarea unor tipare de gândire. Vin idei noi și inedite. Sunt posibile discuții și negocieri care aduc schimbări importante sau alți nativi pot culege roadele unor negocieri avute. Săgetătorii își îmbunătățesc remarcabil în perioada ce urmează situația profesională și pot aspira la o funcție mai bună.

CAPRICORN: Nativii pot fi mai autoritari în perioada aceasta și-și pot impune mai dur și radical punctul de vedere, fără să fie atenți la dorințele partenerului de viață. Pe de altă parte, din a doua jumătate a săptămânii, pasiunea poate lua locul conflictului, însă se pot reaprinde unele tensiuni care pleacă de la bani și bunuri materiale sau de la viața intimă.

VĂRSĂTOR: Cei născuți în zodia Vărsător au parte de schimbări importante care apar în plan personal și relațional. Nativii nu se mai pot baza pe partener sau caută cu dinadinsul să vadă ce anume îi ține într-o relație care îi nemulțumește. Oricât ar vrea să strălucească prin celălalt sau celălalt să strălucească, ceva nu se leagă și dezechilibrele de acum pot fi resimțite puternic în cuplurile cu vechime sau care au probleme financiare. La locul de muncă pot apărea tensiuni cu colegii și ar trebui ca nativii să fie mai atenți la treaba lor, la programul lor și să nu mai sară în ajutorul tuturor.

PEȘTI: Peștii se bucură de tranzitul lui Venus prin sectorul relațiilor și nativii au șansa să-și îmbunătășească viața de cuplu și să se apropie mai mult de partener. Este o perioadă bună să ierte și să se ierte și să facă progrese într-o poveste nou începută. Pot apărea noi contracte și cei care își caută un alt loc pot avea succes acum.