mamaplus

Horoscopul săptămânii 19-25 aprilie 2021: Săgetătorii ar trebui să fie mai atenți cu banii

-
//
19.04.2021

Începe o perioadă în care avem mult de muncit, multe lucruri de realizat, nu e vorba numai de efort, ci şi de creativitate. Tocmai de aceea, majoritatea nativilor ar trebui să se înarmeze cu multă răbdare și să facă tot ce le stă în puteri pentru a-și atinge obiectivele. Vezi în continuare prognoza astrală pentru fiecare semn zodical în parte.

BERBEC:
Încă de luni, sunt foarte centrați pe interesul lor şi poate unii simt nevoia să stea singuri ca să  se poată concentra. Marți, miercuri şi joi sunt zile de creativitate, trebuie să facă față la dificultățile care apar spontan. Au nevoie de toată genialitatea pentru a găsi soluții economice. Şi vineri e de muncă, chiar şi sâmbătă.

TAUR: Săptămâna începe cu rezolvarea unor aspecte administrative sau economice, acte oficiale pe care le ordonează, iar un act vine de sus şi le dă posibilitatea să meargă mai departe. Zile tensionate sunt cele de miercuri şi joi, în familie neînțelegeri sau nu vor ei să-şi deschidă sufletul. Vineri şi sâmbătă, zile bune şi pentru iubire, şi pentru o muncă mai creativă care le face plăcere. Atenție la sănătate duminică!

GEMENI: Gemenii trec printr-o perioadă cu multe introspecții care se repetă pentru a înțelege cauza ghinioanele din viața lor. Aşa începe şi ziua de luni. Analize fac miercuri şi joi, nişte drumuri sunt amânate, iar vineri şi sâmbătă sunt zile bune pentru sănătate şi pentru armonie în familie. Cu ajutorul cuiva pot rezolva o problemă materială.

RAC: Pentru Raci, o săptămână care începe sensibil, pentru că Luna le traversează zodia luni şi se pot conecta foarte bine la oameni şi simt foarte bine ce se întâmplă cu cei din jur, aşa că percep mai acut emoțiile din preajmă. Marți, miercuri şi joi sunt zile un pic mai tonice, nu vor să fie traşi pe sfoară, sunt atenți la bani şi se concentrează la interesul lor şi şi negociază foarte strâns salariul. Vineri şi sâmbătă, zile minunate, au spor, prietenii sunt de ajutor şi au un suport binevenit.

LEU: Leii încep săptămâna fără chef şi e bine să nu-şi programeze întâlniri dificile, chiar şi corpul fizic trebuie menajat. Marți, miercuri şi joi sunt mai în formă, dar pot fi scoşi uşor din pepeni şi sunt emotivi, mai ales dacă primesc un refuz. Lucrurile bune vin vineri şi sâmbătă, când pot câştiga bani.

FECIOARĂ: Pentru Fecioare, e o perioadă cu multe idei, schimbă multe mailuri cu autoritățile. Luni vine un răspuns oficial pe care îl tot aşteaptă, miercuri şi joi sunt zile mai delicate, apare un aspect pe care nu l-au prevăzut şi trebuie să se ocupe de el. Vineri, lucrurile se rezolvă ca prin farmec.

BALANȚĂ: Pentru Balanțe, săptămâna începe de luni cu multe sarcini, mai ales pentru a ajuta pe cineva şi se simt mobilizați. Surprize nu foarte plăcute miercuri şi joi, din partea unor prieteni care nu prea sunt prieteni şi se simt epuizați. Au nevoie de odihnă în weekend.

SCORPION: La Scorpioni, multe planuri şi gânduri amestecate chiar de luni. Pot rezolva nişte probleme administrative, lucrează în forță marți, miercuri şi joi, când sunt autoritari şi intransigenți. E bine în weekend şi se relaxează.

SĂGETĂTOR: Săgetătorii sunt grijulii cu bani, poate luni chiar îngrijorați dacă puşculița sună a gol şi îşi fac tot felul de strategii financiare, pentru că nu ştiu pe ce au cheltuit banii. Vineri şi sâmbătă se anunță mai bune sau cel puțin ştiu ce au de făcut şi repară. La final de săptămână au soluțiile.

CAPRICORN: Pentru Capricorni, săptămâna începe sub semnul parteneriatului, sunt atenți la oamenii cu care se întâlnesc. Unii au sentimentul că nu ajung la cei apropiați, nu comunică bine şi cumva pierd teren. Miercuri şi joi, sunt preocupați să facă gesturi frumoase, chiar romantice. Lucrurile se îndreaptă, iar vineri şi sâmbătă, pot face o drumeție.

VĂRSĂTOR: Multă muncă la Vărsători încă de luni, unii sunt hotărâți să-şi schimbe stilul de viață. Veşti bune pentru sănătate, luni. Marți, miercuri şi joi sunt zile tensionate şi există riscul să nu se înțeleagă cu diverse persoane, dar şi pentru că văd lucrurile în stilul lor. Lucrurile sunt mai bune vineri şi sâmbătă.

PEȘTI: Pentru Peşti, e o săptămână care cere efort şi muncă încă de luni, când sunt mai inspirați. Au inocență în soluțiile pe care le găsesc. Miercuri şi joi sunt mai tensionate lucrurile, pentru că nu se sincronizează cu multe persoane, poate şi nişte acte sunt mai complicate, mai ales dacă au termene. Vineri şi sâmbătă, lucrurile se rezolvă, iar finalul de săptămână e grozav.