mamaplus

Horoscopul săptămânii 17-23 ianuarie 2022: Racii și Săgetătorii au trăiri emoționale puternice

-
//
17.01.2022

Dacă până acum doar am analizat o schimbare pe care trebuie să o facem, de acum avem șanse să o materializăm și să facem pași spre progres. Aveți încredere în forțele proprii și veți reuși cu siguranță să obțineți ceea ce vă doriți. Să vedem în continuare prognoza astrală pentru fiecare semn zodiacal în parte.

BERBEC: Cei născuți în zodia Berbec s-ar putea să se frustreze din cauza unui dezechilibru între carieră și familie. Nativii trebuie să facă tot posibilul să acorde o importanță egală celor două capitole. Posibile situații mai tensionate în cămin sau cu rudele în prima parte a săptămânii. Este, în schimb, o perioadă bună pentru reîntâlniri cu prietenii și pentru reevaluarea unor proiecte și planuri de viitor.

TAUR: Dacă până acum au simțit că merg cu frâna de mână trasă, scapă de această senzație. Unii nativi reîncep un curs, în timp ce alții încheie un curs. Cresc ambițiile, crește curajul și nativii vor fi foarte determinați să-și reorganizeze zona profesională și să-și revizuiască strategiile de atingere a unor obiective.

GEMENI: Cei născuți în zodia Gemeni au parte de Luna Plină în sectorul financiar și s-ar putea să apară unele cheltuieli nedorite sau să fie nevoie să apeleze la economii pentru a face față unei situații. În cazul unor nativi se poate pierde o sursă de venit. Alți nativi scot bani din investiții. Totodată, vor exista neînțelegeri interioare legate de credință, de principii de viață, de convingeri, însă vine și cu revelații și conștientizări puternice.

RAC: Cei născuți în zodia Rac au parte de Luna Plină în semnul lor, prin urmare poate fi o săptămână mai agitată și cu trăiri emoționale puternice. Unii nativi vor avea parte de tensiuni cu partenerul de viață sau cu cei cu care desfășoară activități profesionale și vor dori să puncă punct unor situații care nu le sunt pe plac sau îi acaparează. Se pot afla unele dedesupturi mai puțin plăcute. Investițiile ar trebui evitate.

LEU: S-ar putea ca stresul și oboseala de la locul de muncă să-și spună cuvântul și astfel să-i determine pe nativi să facă niște schimbări profesionale. Mercur retrograd și Soarele, guvernatorul lor, se întâlnesc în sectorul relațiilor și s-ar putea să apară în viața nativilor parteneri din trecut sau să se reia discuții mai vechi. Se va ajunge destul de greu la un consens în perioada aceasta, inclusiv în relațiile profesionale. Se pot relua niște negocieri.

FECIOARĂ: Nativii sunt sfătuiți să fie mai atenți la sănătate în perioada aceasta. La locul de muncă va fi mai mult stres, lucrurile vor merge mai greoi și pot apărea discuții tensionate cu colegii. Rutina zilnică poate fi afectată de fel și fel de situații care apar la job și nu numai. Luna Plină poate încheia unele relații, poate aduce tensiuni în anturaj și în viața sentimentală. Mai multă grijă la relațiile cu copiii.

BALANȚĂ: Cei născuți în zodia Balanță au parte de Luna Plină în sectorul carierei și poate aduce frustrări profesionale. Posibil să fie cauzate de un volum prea mare de muncă sau de situații ce țin de viața de familie și care dezechilibrează nativii inclusiv din punct de vedere profesional. Unii nativi pot lua decizia de a încheia un capitol profesional. Se pot rediscuta și relua proiecte creative mai vechi.

SCORPION: Unii nativi pot obține o diplomă, pot încheia un curs sau pot să renunțe la niște convingeri învechite. Totuși, pot fi și mai conflcituali cu cei dragi, mai ales că și întâlnirea dintre Mercur retrograd și Soare poate scoate la suprafață nemulțumiri legate de viața de familie. Pot apărea discuții cu părinții, se pot relua teme mai vechi sau pot apărea fel și fel de defecțiuni în casă care se cer rezolvate. Unii nativi pot renova sau reamenaja locuința.

SĂGETĂTOR: S-ar putea să apară unele cheltuieli destabilizatoare, posibil chiar din cauza altora. Deși unii nativi pot culege roadele unor investiții, există și riscul unor pierderi financiare, mai ales dacă nativii au asociați sau împart banii cu alții. În cuplu pot să apară tensiuni și nu este exclus să se reia discuții din trecut. Mulți nativi sunt nevoiți să revină asupra unor decizii luate. Mai multă grijă la deplasări și la tendința de încăpățânare.

CAPRICORN: Nemulțumirile personale se pot reactiva și dacă au legătură cu relația lor, cu partenerul, pot aduce tensiuni serioase. Conjuncția Soarelui cu Mercur retrograd în sectorul financiar poate aduce reevaluarea modului în care nativii își câștigă și își administrează banii. Se pot lumina nemulțumiri mai vechi, dar și cheltuieli prea mari și deloc necesare.

VĂRSĂTOR: Nevoia de odihnă este mare și recomandat ar fi să mai delege din sarcini, fie acasă, fie la muncă. Unii nativi chiar pot renunța la un loc de muncă dacă se simt epuizați. Mercur este retrograd în zodia lor și se întâlnește cu Soarele, deci pot apărea frământări legate de viața personală. Se reiau discuții, se analizează pe toate părțile situații cu care nativii se confruntă.

PEȘTI: S-ar putea ca simptome ale unor afecțiuni mai vechi să iasă acum la suprafață. Conjuncția cu Mercur poate readuce în discuție situații mai vechi în cuplu, poate dezvălui secrete și se pot lumina situații toxice care trebuie vindecate. Unii nativi pot deveni părinți, în timp ce alții pot culege laurii unui proiect creativ. Atenție mai multă la asociați și prieteni.