mamaplus

Horoscopul săptămânii 16-22 septembrie 2019: Balanțele fac lucruri impulsive, iar Săgetătorii dau de gustul banilor

-
//
16.09.2019

Este o săptămână benefică pentru majoritatea nativilor, dar ar fi nevoie de o mai mare atenție la vicii și tot felul de excese. Unele semne zodiacale ar trebui să-și revadă relațiile cu partenerii actuali, iar altele – să ia decizii importante, cum ar fi oficializarea relației.

mamaplus

BERBEC: Cei născuți în zodia Berbec încep săptămâna cu preocupări legate de sectorul profesional. Cel mai probabil, majoritatea nativilor vor dori să facă schimbări majore legate de locul de muncă. O sumă de bani mult așteptată ar putea acum intra în conturile nativilor. Sănătatea este un sector care ar trebui să primească mai multă atenție, deoerece o serie de afecțiuni mai vechi se pot manifesta acum. În weekend crește interesul pentru familie și nativii vor dori să petreacă timp alături de cei dragi.

TAUR: Săptămâna începe cu interes vizavi de studii, cursuri, examene și cei născuți în zodia Taur vor da dovadă de o mare putere de concentrare și capacitate de învățare. Chiar dacă sectorul financiar nu este un punct forte al perioadei, nativii vor primi ajutor material de la persoane nou întâlnite, posibil persoane care să le devină colaboratori. Se întrevăd tensiuni pentru cei care au o relație, iar cei singuri pot cădea în capcana instinctului și se pot lăsa furați de visare într-o aventură sentimentală.

GEMENI: Cei născuți în zodia Gemeni trebuie să se înarmeze cu răbdare pentru că sectorul financiar le joacă feste și sunt puși în fel și fel de situații incomode din acest motiv. Posibil să renunțe la unele planuri și visuri avute. Vor exista nativi Gemeni care vor căuta consolare în brațele persoanei iubite, iar cei singuri se pot întoarce în trecut sau pot avea parte de un partener karmic.

RAC: Nativii nemulțumiți nu vor mai face compromisuri sentimentale și vor încerca să se desprindă de o fostă iubire, iar cei care sunt singuri pot avea parte de reîntoarcerea unui partener din trecut sau de un partener cu care s-au mai iubit și în altă viață. În cuplurile aflate la început se poate discuta de oficializarea relației sau de conceperea unui copil. Din punct de vedere financiar aspectele sunt bune și promițătoare, însă nu la fel de bine va fi aspectat și sectorul sănătății.

LEU: Este o bună perioadă de relansare profesională, în special pentru acei nativi care au afaceri personale. Pe de altă parte, o serie de probleme de sănătate pot deveni agasante acum tocmai pentru a-i forța pe nativi să caute remediul potrivit. În plan sentimental, în relațiile de lungă durată pot apărea tensiuni, însă doar cu scop frustrant, pentru că nativii nu vor lua decizii radicale acum.

FECIOARĂ: Din punct de vedere al sănătății, cei născuți în zodia Fecioară au marea șansă să-și vindece niște afecțiuni care le-au dat bătăi de cap în ultimul timp. Dacă relația nu mai funcționează, pot spune stop fără ezitări. Cei singuri pot avea parte de parteneri noi sau din trecut cu care au de învățat o lecție. În cuplurile unde totul este bine închegat poate veni pe lume un copil.

BALANȚĂ: Se conturează o săptămână dificilă pentru cei născuți în zodia Balanță. Nativii au parte de confuzii, de nemulțumiri vizavi de ei înșiși și vizavi de ceilalți, confruntări cu familia și prietenii generate, cel mai probabil de bani. Se cere prudență inclusiv la locul de muncă, unde pot apărea rupturi, decizii radicale luate brusc și negândite. Sfatul nostru peste această perioadă este comunicarea calmă, atât cu sinele interior, cât și cu cei din jur.

SCORPION: Săptămâna începe cu chef de distracție, de relaxare, cu dorința de aventură, iar cei născuți în zodia Scorpion pot fi tentați inclusiv să calce strâmb într-o relație. Cei singuri vor flirta, vor cuceri, însă atenție la implicarea emoțională și la posibilitatea de a da naștere unei obsesii. Nu este exclus ca tot acum să iasă la suprafață niște minciuni din trecut, să se afle niște secrete. Moment foarte bun pentru dezvoltare personală, profesională și spirituală.

SĂGETĂTOR: Vestea mult așteptată legată de sectorul financiar a sosit! Nativi din zodia Săgetător se pot bucura de înlăturarea obstacolelor pe care le-au întâmpinat în ultimele luni în ceea ce privește capacitatea de îmbunătățire a veniturilor. Cei care-și dezvoltă afaceri personale, pe cont propriu se pot bucura de sprijin și succes. Către finele săptămânii se conturează momente plăcute, intense în cuplu, iar cei singuri pot cunoaște o persoană care să le trezească interesul.

CAPRICORN: Nu este exclus ca nativii să aibă parte de întâlniri cu persoane din trecut, cu persoane din altă viață care sosesc acum pentru a vindeca o rană, pentru a învăța împreună o lecție. Aspectul impactează puternic zona sentimentală, astfel cei care se află în relații epuizante, nerentabile emoțional, lipsite de pasiune vor lua decizia de a le încheia. Cei singuri, însă, vor avea șansa de a începe o nouă poveste de dragoste.

VĂRSĂTOR: Cei născuți în zodia Vărsător au ocazia să rezolve niște probleme cu legea, cu actele, să încheie niște situații din trecut apăsătoare, cu alte cuvinte le va aduce o eliberare pe care o vor resimți din plin la nivel psihic, o dezinhibare a unor limitări interioare. Se întrevăd posibile schimbări de domiciliu sau rezolvări în ceea ce privește o situație profesională, financiară. În plan sentimental se recomandă o mai mare apropiere de nevoile partenerului.

PEȘTI: Săptămâna începe cu vești bune despre bani, poate chiar întrarea în posesia unei sume restante. Cei născuți în zodia Pești sunt susținuți profesional, dar mai ales dacă vor să deschida o afacere pe cont propriu. Se cere evitarea viciilor, a dependențelor și a exceselor de orice fel. Mișcarea și sportul pot ajuta nativii să nu cadă pradă depresiei, un simptom ce se poate manifesta acum din cauza contextului astrologic încărcat.

Sursa