mamaplus

Horoscopul săptămânii 16-22 decembrie 2019: Taurii devin mai raționali, iar Fecioarele își schimbă modul de viață

-
//
16.12.2019

Ne așteaptă o săptămână în care vom avea ocazia să aflăm răspunsuri la câteva întrebări pe care le purtăm în suflet demult, iar unii nativi vor căuta să se vindece atât fizic cât și psihic. Să vedem prezicerile astrale pentru fiecare zodie în parte.

BERBEC: Cei născuți în zodia Berbec se vor axa în această săptămână pe carieră. Nativii vor da dovadă de o mare putere psihică și vor simți (din nou) nevoia să-și revoluționeze sectorul profesional. Din punct de vedere financiar nu vor mai exista lipsuri, însă faptul că banii vor veni fie pe neașteptate, în mod surpinzător, fie în etape, ar trebui să-i stimuleze să facă economii.

TAUR: Cei născuți în zodia Taur vor reuși să se focuseze pe ceea ce-i interesează și vor lupta din interior pentru a-și atinge țintele. Nativii Taur, de obicei mai posesivi în dragoste, vor vedea mult mai rațional iubirea și se vor gândi la căsătorie din alt unghi decât cel de până acum. Vor fi interesați să dezvolte relații de lungă durată, iar cei care formează un cuplu vor dori consolidarea acestuia.

GEMENI: Pentru cei născuți în zodia Gemeni, această săptămână vine cu dorința de transformare, de regenerare. Nativii vor dori să reconstruiască o legătură, să reclădească un plan pe care l-au abandonat din lipsă de resurse interioare. Din punct de vedere financiar, nativii vor primi bonusuri sau prime și vor avea ocazia să intre în posesia unei sume de bani sau unui bun material așteptat.

RAC: Parteneriatele, asocierile, alianțele vor căpăta interes în această săptămână, iar cei născuți în zodia Rac pot obține o colaborare care să le ridice standardele și să le îmbunătățească situația financiară. În plan sentimental, vor simți nevoia de noutate, vor revoluționa relația, căsnicia, iar cei care sunt singuri vor căuta parteneri care să le ofere noi perspective, dar și o oarecare doză de independență.

LEU: Cei născuți în zodia Leu se vor concentra pe muncă, vor fi conștiincioși și vor reuși să-și îndeplinească cu multă perseverență datoriile profesionale. Starea de sănătate se va îmbunătăți, însă vor fi nevoiți să dea dovadă de responsabilitate. În plan amoros, vor simți nevoia de libertate, de independență și nu este exclus ca cei singuri să cunoască o persoană din străinătate, într-o călătorie sau o persoană care este de altă cultură, naționalitate.

FECIOARĂ: Cei născuți în zodia Fecioară își vor canaliza energia în zona iubirii și a activităților creative. Nativii vor dori să-și consolideze relația, să devină mai atenți la nevoile partenerului, mai responsabili de legătura pe care o au. Nevoia de relaxare, de sport, de mișcare fizică va fi mare acum și nativii pot reuși să-și schimbe stilul de viață, să opteze pentru unul mai echilibrat și sănătos.

BALANȚĂ: Grijile financiare îi pot demoraliza pe cei născuți în zodia Balanță, însă nativii vor ști să facă față impulsurilor de moment. În zona iubirii, unii nativi pot cunoaște o persoană nouă, în timp ce Balanțele care formează un cuplu se pot gândi la un pas superior, la consolidarea releției.

SCORPION: Cei născuți în zodia Scorpion trăiesc o perioadă intensă în plan amoros și au șansa să reaprindă flacăra pasiunii în cuplu. Nativii se (re)îndrăgostesc și savurează momentele alături de persoana iubită la maxim. Nu este exclus să plece într-o călătorie alături de partener. Sănătatea este bună, însă durerile de cap, posibil de măsea, stările de oboseală pot strica ușor buna dispoziție a nativilor, dar în mod trecător.

SĂGETĂTOR: Sectorul financiar ocupă un loc important în această perioadă pentru cei născuți în zodia Săgetător. Nativii fac calcule, analizează, economisesc sau achită niște datorii, însă totul cu foarte multă responsabilitate. Pot apărea cheltuieli neprevăzute, posibil chiar legate de partenerul de viață sau relaționate cu o călătorie. Cei singuri ar putea să cunoască o persoană pe internet sau într-o deplasare.

CAPRICORN: Cei născuți în zodia Capricorn au parte de o perioadă energică, chiar transformatoare la nivel de personalitate. Nativii vor să simtă că trăiesc viața cu adevărat, să se îndrăgostească, să reaprindă pasiunea în cuplu. În plan financiar se întrevăd șanse mari de îmbunătățire a veniturilor, fie din activități artistice, creative, fie cu ajutorul partenerului de viață. Este o perioadă foarte bună pentru schimbarea stilului de viață, pentru sport și activități recreative.

VĂRSĂTOR: Este o săptămână în care cei născuți în zodia Vărsător vor fi interesați de propria lor persoană mai mult ca de obicei. Nativii se vor iubi mai mult și vor avea șansa de a vindeca o serie de gânduri negative. Se cere mai multă atenție legată de sănătate, mai ales dacă este vorba de probleme și afecțiuni mai vechi netratate sau tratate necorespunzător, care acum se pot croniciza.

PEȘTI: Pentru cei născuți în zodia Pești, această săptămână vine cu îndeplinirea unui vis, materializarea unei dorințe. Prietenii vor deveni centrul Universului și nativii se vor dedica acestora. Totodată, vor socializa impecabil și pot lega noi relații de prietenie, pot demara planuri și proiecte îndrăznețe alături de cei din anturaj. Este momentul să învingă niște temeri, să depășească o problemă din trecut, să uite voit o experiență de viață, să o integreze în prezent pentru a evolua spiritual și nu numai.