mamaplus

Horoscopul săptămânii 13-19 ianuarie 2020: Gemenii și scorpionii își vor găsi dragostea cea mare

-
//
13.01.2020

Pentru unii nativi această săptămână va trece extrem de greu, pentru că vor întâlni unele dificultăți în comunicarea cu cei din jur, însă avem și vești bune: astrele favorizează începutul unor relații amoroase în această perioadă. Iată previziunile astrale pentru fiecare zodie în parte.

BERBEC: Cei născuți în această zodie sunt copleșiți de amintiri. Se vor gândi la o iubire veche sau la ceva din trecut care îi bântuie. De asemnea, e o săptămână favorabilă pe plan profesional. Vor primi susținerea astrelor în probleme birocratice sau vor primi sponsorizări.

TAUR: Sunt susținuți de Mercur în plan profesional. Au mare noroc în ceea ce privește schimbările și vor apărea niște contracte sau oportunități financiare. Planul comunicării este clar favorizat. Pe plan sentimental, se întrevede o aventură.

GEMENI: Acești nativi au mari șanse în amor. E posibil să înceapă o poveste de dragoste ca în filme. Și pe plan profesional le merge bine, rușind să bifeze niste planuri pe care le au demult. Nativii gemeni vor avea planuri îndrăznețe și vor face mișcări foarte curajoase. Sunt favorizate plecările în străinătate.

RAC: Supărare mare pe plan financiar. Parcă nimic nu le iese. Însă, planul călătoriilor și al relațiilor sunt bine aspectate pentru zodia Rac. E o perioadă în care aceștia descoperă lucruri noi, redescoperindu-se, în același timp, pe sine. Nativii să nu uite că au nevoie de odihnă.
 

LEU: Relația sentimentală are de suferit mai mult ca oricând. E posibil să existe tensiuni cu partenerul. Cei singuri ar putea să aibă o aventură. La serviciu primesc susținerea pe care o doreau și sunt posibile câștiguri financiare neașteptate.

FECIOARĂ: Cei născuți în zodia Fecioară se vor concentra pe planul profesional. Aici, au parte de noroc din partea astrelor la semnarea de contracte și încheierea parteneriatelor. Au o bună comunicare cu colegii și superiorii.

BALANȚĂ: Apar tensiuni în relația în cuplu, care se vor rezolva doar dacă Balanțele apelează la comunicare. Apare și un interes sporit pentru activități ce presupun mișcare, sport, dans, etc. Posibile oportunități la locul de muncă în această săptămână.

SCORPION: Scorpionii se confruntă cu tensiuni în familie, care îi va nemulțumi profund. Comunicarea cu cei apropiați va întâmpina obstacole. Nativii singuri au mari șanse să își întâlnească iubirea în această perioadă. E posibil să apară și situații stresante legate de acte sau de locuință.

SĂGETĂTOR: Mercur se află în zona comunicării pentru Săgetători, ceea ce aduce empatie și interacțiune cu cei din jur. Astfel, e posibil să rezolve chiar anumite situații tensionate din trecut. O perioadă bună pentru examene și promovări. Se îmbunătățește și relația cu familia.

CAPRICORN: Noroc la bani pentru nativii Capricorni! Dialogurile și tranzacțiile sunt favorizate pe plan profesional. Vor avea o perioadă echilibrată și armonioasă. Este un moment prielnic pentru a se orienta spre credință și spiritualitate.

VĂRSĂTOR: Influența benefică a lui Mercur va aduce mare noroc pe plan personal și sentimental. Va fi o perioadă de calm pentru nativii care au avut greutăți până în acest moment. Vor rezolva orice problemă au cu partenerii, iar cei singuri își găsesc perechea. Oportunitățile financiare nu întârzie să apară.

PEȘTI: Vor vedea pe pielea lor influența lui Mercur care nu îi ajută deloc să comunice. Nu e momentul pentru mișcări riscante, ci e favorizată rutina. Peștii vor fi nevoiți să ia o pauză de la ce și-au propus și să profite de moment pentru a căuta răspunsurile în interiorul lor.