mamaplus

Horoscopul săptămânii 13-19 aprilie 2020: Leii ar trebui să fie mai încrezători în forțele proprii

-
//
13.04.2020

Este o săptămână importantă pentru că vom reuși să ne punem ordine în gândire, să ne stabilizăm și consolidăm niște idei și vom da dovadă de o mai bună putere de concentrare pe ceea ce avem de făcut. Vezi în continuare previziunile astrale pentru fiecare semn zodiacal în parte

BERBEC:
Cei născuți în zodia Berbec sunt sfătuiți să fie prudenți la modul în care-și administrează finanțele în această săptămână. Cel mai bine ar fi să se asculte pe ei înșiși și nevoile lor personale și să nu se ia după sfaturile financiare ale altora. Nativii au energie, au o viziune deschisă către nou, optimistă și entiziasmul îi poate ajuta să se evidențieze, să se pună mai mult în valoare în zona profesională. Posibile transformări interioare cu impact pozitiv.

TAUR: Nativii își vor canaliza mare parte din energie în sectorul sentimental. Este o săptămână în care se pot lămuri aspecte care țin de viața sentimentală, însă nativii singuri sunt sfătuiți să nu se lase pradă flirturilor pentru a nu avea mai târziu de suferit. Pot apărea tensiuni în relațiile cu cei din jur, însă toate acestea pot fi urmarea unor așteptări prea mari pe care fie nativii le au de la ceilalți, fie ceilalți le au de la ei.

GEMENI: Cei născuți în zodia Gemeni au un mare apetit pentru comunicare, pentru interacțiune socială și chiar dacă nu se pot întâlni față în față, nativii vor fi foarte activi în mediul online. Totodată, este un bun moment să consolideze relațiile cu cei din jur prin dialog, indiferent că sunt relații sentimentale sau profesionale. Cei care-și caută un loc de muncă ar putea primi un răspuns în acaestă perioadă.

RAC: Nativii sunt sfătuiți ca în această săptămână să lase deoparte fricile și temerile și să iasă în față, să-și dorească mai mult de la profesia loc. În plan relațional, partenerial, fie că este vorba de partenerul de viață, fie de partenerii de afaceri sau colaboratori pot interveni schimbări și Racii trebuie să știe că în perioada aceasta este un bun moment pentru a lua decizii importante și impactante pentru următorul an.

LEU: Este o săptămână în care pot să apară foarte multe oportunități pentru cei născuți în zodia Leu și nativii ar trebui să fie deschiși la schimbare. Poate fi vorba de o nouă relație, un nou loc de muncă, o renegociere a sarcinilor și atribuțiilor, însă trebuie să lase fricile și temerile deoparte și să aibă mai multă încredere în propria lor persoană. Prietenii sau persoane din anturaj pot veni cu sfaturi sau pot să le ofere ajutorul în anumite situații.

FECIOARĂ: Este o perioadă destul de încordată pentru cei născuți în zodia Fecioară și este posibil ca nativii să trebuiască să ia o decizie, să facă o schimbare de direcție legată de un sector de viață. Nativii au intuiție foarte bună în această săptămână și, totodată, raționamentul va fi bun, gândirea vigilentă și chiar pot face cele mai bune alegeri. S-ar putea ca cineva să pună presiune pe ei, însă vor trebui să lupte și să nu permită nimănui să le încalce autoritatea, teritoriul.

BALANȚĂ: Reprezentanții acestui semn zodiacal pun foarte mult accent pe relații în această săptămână, fie că este vorba de relații de iubire, fie că este vorba de asocieri profesionale. O serie de nativi vor căuta să-și schimbe locul de muncă sau să obțină o nouă colaborare, în timp ce alții se vor axa pe dragoste. Totodată, cei care sunt parte a unui cuplu au șansa să rezolve niște conflicte și să lămurească niște înțelegeri.

SCORPION: Nativii trec printr-o perioadă de transformări interioare în care nimic din ce este în jur nu le este pe plac. Nativii cu greu se adaptează locului de muncă, cu greu acceptă noul stil de viață și cel mai greu le este celor care sunt singuri sau care nu sunt împliniți în plan sentimental pentru că pot fi confuzi. La locul de muncă pot, de asemenea, să aibă parte de schimbări care să-i obosească suplimentar.

SĂGETĂTOR: Cei născuți în zodia Săgetător sunt tentați să trăiască la cote înalte și cum contextul social nu le prea permite s-ar putea ca mulți nativi să facă excese alimentare sau… să se dedice unor aventuri sentimentale, care pot răni pe ceilalți. Pe de altă parte, sub impulsul de a câștiga mai mulți bani, mulți nativi pot munci peste măsură și se pot suprasolicita, se pot epuiza. Se recomandă odihnă mai multă și prudență în acțiuni.

CAPRICORN: Vor da dovadă de multă energie și mult curaj în acaestă săptămână. Nativii vor începe acțiuni noi, vor avea încredere în ei și în forțele lor și vor ieși învingători dacă sunt perseverenți și conștiincioși. Capricornii sunt sfătuiți să evite excesele alimentare, mai ales la masa de Paști. Pentru că este Săptămâna Patimilor, acești nativi chiar sunt sfătuiți să țină post pentru că le va prinde foarte bine, atât fizic, cât și psihic și emoțional.

VĂRSĂTOR: Pot fi destul de conflictuali în această săptămână și pot exagera în dialog, pot spune lucrurilor pe nume și pot răni în jurul lor. Nativii au acumulat mult stres, multe neînțelegeri și acum, pe un fond de oboseală, le vor revărsa. La locul de muncă și în sectorul profesional este o perioadă bună pentru ca nativii să se pună în valoare prin creativitate și idei ingenioase.

PEȘTI: Este o săptămână foarte bună pentru cei născuți în zodia Pești care învață, studiază sau sunt pasionați de domenii noi. Mulți Pești au șansa să transforme un hobby într-o sursă de venit, într-o meserie. Pe de altă parte, este posibil ca o persoană din anturaj să-i susțină într-un demers personal, să încheie o colaborare.