mamaplus

Horoscopul săptămânii 11-17 noiembrie 2019: Berbecii au parte de scene de gelozie ca-n filme

-
//
11.11.2019

Pentru majoritatea zodiilor, această săptămână se anunță foarte productivă la locul de muncă, însă nativii ar trebui să fie totuși mai atenți cu relațiile sentimentale și familiale. Să vedem previziunile astrale pentru fiecare semn zodiacal în parte.

BERBEC: Pentru cei născuți în zodia Berbec această săptămână va aduce ocazia de a încheia un capitol financiar și astfel de a culege roadele. O serie de colaborări pot fi reevaluate acum în vederea clarificării profitului. Din punct de vedere sentimental, este posibil ca Berbecii să devină mai posesivi și mai geloși, iar această nevoie de control a partenerului s-ar putea să le aducă și conflicte în cuplu, dacă nu vor ști să o gestioneze corect.

TAUR: Cei născuți în zodia Taur vor simți nevoia de stabilitate în relația cu partenerul de viață, dar și cu cei din jur. De asemenea, posibil ca unii Tauri să-și dorească să facă o schimbare de look sau o remodelarea a siluetei, a stilului de viață. De asemenea, în plan profesional, nativii pot înregistra unele succese, dar va fi nevoie să lucreze mai mult la stima și încrederea în sine.

GEMENI: Pentru cei născuți în zodia Gemeni este vorba de o săptămână în care accentul cade pe introspecție și a meditație. Nativii ar putea trece prin stări de interiorizare, autoanaliză, ar putea căuta răspunsuri la întrebări care-i macină, în primul rând legate de bunăstarea lor materială. La locul de muncă situația poate fi destul de încordată și nativii sunt sfătuiți să se înarmeze cu răbdare pentru a face față stresului.

RAC: Legăturile de prietenie intră în vizorul celor născuți în zodia Rac și nu este exclus ca unele relații cu care nativii nu mai rezonează din punct de vedere al necesităților comune să se încheie acum. Este o perioadă bună pentru a progresa în cazul unui proiect de grup, umanitar, cu caracter antreprenorial și noi anturaje își pot deschide porțile pentru nativii Rac.

LEU: Cei născuți în zodia Leu se preocupă de carieră și au șanse mari să discute despre o avansare în funcție sau o schimbare a locului de muncă. Pe de altă parte, în familie ar trebui să fie mai atenți la nevoile celor dragi și să petreacă mai mult timp acasă. În weekend se întrevăd ușoare și trecătoare stări de interiorizare, de indisponibilitate emoțională.

FECIOARĂ: Pentru cei născuți în zodia Fecioară această săptămână vine cu chef de călătorie, de eliberare dintr-un tipar comportamental. O serie de nativi vor avea de înfruntat situații de natură să le schimbe anumite concepții și principii de viață. Posibil să apară conflicte cu rudele ca urmare a unor viziuni despre viață diferite pe care nativii le au. Pe de altă parte pot primi vești din străinătate și pot lua decizii vizavi de o plecare peste hotare.

BALANȚĂ: Cei născuți în zodia Balanță activează și lucrează puternic sectorul banilor deținuți împreună cu alții, mai ales cu partenerul de viață. Posibil ca un proiect să se încheie și să se culeagă roadele financiare. În cuplu poate fi vorba de o situație mai tensionată ca urmare a manifestării unor tendințe de gelozie și posesivitate.

SCORPION: Atât o relație profesională poate ajunge acum la maturitate (sau se poate încheia), cât și o poveste de iubire. Lupta pentru putere s-ar putea face resimțită acum în cuplu și ar fi indicat să fie echilibrate nevoile personale cu cele ale partenerului. Sănătatea nu ridică probleme, însă va fi nevoie de o canalizare corectă și constructivă a energiei vitale pentru a nu apărea epuizarea.

SĂGETĂTOR: Cei născuți în zodia Săgetător ar trebui să fie mai atenți la starea de sănătate pentru că este posibil ca nativii să se lase copleșiți de emoții și astfel să creeze un dezechilibru interior. În plus, stresul profesional îi poate afecta suplimentar, mai ales că la locul de muncă se întrevăd provocări majore.

CAPRICORN: O serie de nativi pot trece într-o nouă etapă în relația de cuplu, pot deveni mai atenți la nevoile partenerului, mai drăgăstoși și mai orientați către construirea unui viitor comun. Se pot aduce în discuție copiii, posibilitatea de a deveni părinți. În plan profesional se poate da o luptă între timpul alocat proiectelor și muncii și timpul alocat distracției și hobby-urilor. Se cere reasponsabilitate la acest capitol, dar și mai multă odihnă.

VĂRSĂTOR: Familia intră în vizorul celor născuți în zodia Vărsător și va fi nevoie de mai mult timp alocat celor dragi, nevoilor și necesităților emoționale și materiale ale acestora. Posibil ca unii nativi să-și renoveze casa sau să se mute, să-și schimbe domiciliul. La locul de muncă va fi nevoie de mai multă ambiție și perseverență în atingerea scopurilor.

PEȘTI: Nativii din zodia Pești sunt sfătuiți să caute acele oportunități de studiu, de învățare și cunoaștere, de informare care să le aducă posibilitatea de a avansa profesional. Se cere foarte multă atenție la comunicare pentru că nativii pot fi prea emoționali și pot crea tensiuni din această cauză, mai ales cu rudele apropiate. Ar trebui să asculte mai mult sfaturile celor din jur și chiar să înceapă să le pună în practică.