mamaplus

Horoscopul săptămânii 11-17 iulie 2022: Încercați să nu dați mai mult decât puteți oferi

-
//
11.07.2022

Urmează o săptămână plină de provocări pentru majoritatea nativilor. Dacă la locul de muncă vorbim despre proiecte ce îi vor prinde nepregătiți, pe plan personal vor întâmpina mai multe tipuri de neînțelegeri cu partenerul de viață. Să vedem ce ne prezic astrele pentru următoarele zile.

BERBEC: După o lungă perioadă în care au muncit fără oprire, acum este momentul pentru câteva porții de relaxare. Indiferent că mergi alături de prieteni, partenerul de viață sau chiar singură în vacanță, aceasta te va ajută să-ți reîncarci bateriile și să oferi tot ce ai mai bun pentru proiecte viitoare. Încearcă să nu dai mai mult decât poți oferi, asta pentru că la finalul zilei tu vei avea de suferit. Cu sănătatea stai mult mai bine decât credeai.

TAUR: Pentru nativii Taur această săptămână se arată una mult mai dificilă. Încerci să te debarasezi de tot mai multe sarcini, însă nu găsești pe cineva care să te ajute. Una dintre veștile proaste primite va veni chiar din partea unui membru de familie. Tu ești singura care poate interveni, însă ți-e frică de consecințe. Nu-i lăsa pe alții să se interpună în planurile tale de viitor. La locul de muncă se vorbește doar de vacanțe însă tu nu te poți gândi chiar acum la distracție.

GEMENI: Această perioadă îți aduce vești bune pe plan personal. Se pare că o rudă pe care o credeai de mult plecată îți va face o surpriză. Discuțiile interminabile din copilărie vor reveni în viața ta și tu te simți din nou pe meleagurile tinereții. Încearcă să nu te lași prea mult prinsă în senzația de moment. Cel mai probabil vei rata întâmplările care au loc cu adevărat. Dai dovadă de încăpățânare în anumite situații. 

RAC: Nu-ți evita anumite tipare de comportament pentru a-ți minimiza reușitele. Prietenii te vor face să te simți norocoasă pentru viața pe care o trăiești acum. Dacă ești pregătită să-ți înfrunți temerile, apelează la ajutorul pe care multă vreme l-ai căutat. Nu trebuie să demonstrezi nimic nimănui, sau cel puțin, mai mult decât este cazul. Astrele te sfătuiesc să lași în urma ta persoanele care nu îți aduc niciun beneficiu real.

LEU: Leii se numără printre acei nativi care în această perioadă vor vrea să-și demonstreze forța primită de la mama natură. Cu toate că nu se arată agresivi fizic, nu vor știi cum să-și transmită gândurile altfel decât prin țipete. Partenerul de viață va evita conflictele, iar plecarea sa te va face să-ți imaginezi lucruri care nu există. Nu uita totuși că te numeri printre cele mai blânde semne zodiacale. De aceea, este important să cunoști momentul exact în care să îți pui în scenă toate calitățile. 

FECIOARĂ: Chiar dacă prietenii adevărați te cunosc exact așa cum ești, nu pare că primești niciun răspuns din partea persoanelor mai nou intrate în viața ta. Atunci când ai de luat o decizie cu adevărat importantă, eliberează-ți mintea de tot ce poate părea nociv. Există destul de puține șanse ca ceva mult prea nesemnificat să îți distrugă bucuria în această săptămână. Ai grijă totuși de oportunitățile pe care le primești.

BALANȚĂ: Pentru nativii Balanță această perioadă aduce doar relaxare și detașare. Odată cu vacanța pe care ți-ai luat-o, începi câteva dintre planurile personale pe care luni de zile le-ai uitat. În cazul în care nimic nu este așa cum îți dorești, poți spune întotdeauna adevărul. Te numeri printre persoanele emotive săptămâna aceasta. Pe plan profesional nu mai simți nevoia să te înhami în planuri care nu te reprezintă.

SCORPION: Nativii Scorpioni au șansa de a-și lega noi prietenii în această perioadă. Ai șanse ca aceste legături să dureze o viață, dacă știi cum să ai grijă de ceea ce construiești pe parcurs. Partenerul de viață nu îți va înțelege anumite acțiuni, însă odată cu comunicarea, vin și problemele. Astrele îți vor acorda o perioadă de acomodare pentru a-ți organiza gândurile.

SĂGETĂTOR: Orice s-ar întâmpla, nimic nu-ți poate distruge fericirea. Astrele te sfătuiesc să nu arunci cu banii. Dacă simți nevoia să te bucuri cu adevărat, poți apela oricând la sport și mișcarea sănătoasă. Aceasta eliberează endorfine și poți zâmbi fără să îți dai seama. Pe plan profesional nu ai de ce să-ți pui semne de întrebare. Spre finalul perioade este posibil să ai anumite divergențe cu partenerii de afaceri.

CAPRICORN: Pentru acești nativi este o perioadă a bucuriei fără margini. Pentru cele care se află deja într-un relație, își vor regăsi sentimentele de mult pierdute. Vor afla cu stupoare faptul că sufletul pereche există cu adevărat și se vor bucura de acest lucru din plin. În cazul unei vacanțe pe ultima sută de metri, astrele te sfătuiesc să alegi un loc liniștit, fără prea mulți turiști. Pentru a-ți încărca bateriile în vederea unei noi luni de muncă, bucură-te de fiecare clipă.

VĂRSĂTOR: Dacă până acum știai cu exactitate în ce direcție te îndrepți, de această dată te vei găsi într-o mare de alegeri. Încearcă să îți pui toate ideile într-o singură direcție pentru a vedea unde te vor duce. Nu este cazul să fii drastică cu tine însăți. Învață să ai răbdare și să ceri mult mai puține lucruri de la propria persoană.

PEȘTI: Astrele te sfătuiesc să-ți găsești echilibrul în viața personală pentru a putea avea randament și în cea profesională. Odată ce anumite bariere sunt depășite, ritmul normal al vieții nu mai poate fi îndeplinit. Dacă te simți nepregătită, indiferent de situație, caută ajutor. Pe lângă toate dificultățile în relația de cuplu, la locul de muncă ai parte de o veste proastă.