mamaplus

Horoscopul săptămânii 1-7 noiembrie 2021: Taurii și Leii se bucură de un mare succes

-
//
01.11.2021

Ultima lună din această toamnă începe cu un plus de energie pentru majoritatea semnelor zodiacale. Mare atenție însă la gestionarea acestei energii, pentru că ar trebui să o canalizați în direcția potrivită. Fie că este vorba despre un nou proiect la locul de muncă, fie că aveți nevoie de niște lămuriri cu partenerul de viață. Să vedem în continuare prognoza astrală pentru fiecare nativ în parte.

BERBEC: Dai dovadă de entuziasm și optimism. Ești mai interesat de un nou proiect, ai o idee pe care vrei să o dezvolți, apare ceva în plan personal sau o activitate care ți-e mai aproape de suflet și asupra cărei te vei concentra mai mult în această perioadă. Astrele te încurajează să te concentrezi asupra acestei noi dorințe pe care o manifești, dar să nu-ți neglijezi celelalte îndatoriri. În partea a doua a săptămănii este bine aspectată sfera căminului, ești mai preocupat de locuița ta, de îmbunătățirea confortului din casă, de nevoile celor dragi.

TAUR: Ești pe poziții, deții controlul, iar săptămâna aceasta astrele sunt de partea ta, mai ales dacă va fi vorba despre sfera profesională, despre o eventuală avansare, despre un proiect nou. Ești pe val, ești favorizat, de aceea folosește-te de ocaziile care vin! Stai bine la capitolul idei, achiziții, negocieri. Ai parte de o perioadă bună pentru afirmarea ta socială. Ai succes în parteneriate, cât și în începerea unei relații de prietenie sau chiar una amoroasă.

GEMENI: Nu mai sta în așteptare, ci mai bine acționează! Nu aștepta să apară norocul sau să rezolve ceilalți, mai bine ai prinde curaj și ai bate tu la ușa care aștepti să se deschidă sau să pui tu întrebările potrivite astfel încât să primești răspunsurile dorite, să atragi ceea ce îți dorești. Este un cadru astral bun și pentru a te preocupa mai mult de nevoile celor dragi, de treburile ce țin de cămin.

RAC: Reușitele sau insuccesele acestei săptămâni vor ține de starea ta de spirit, de atitudinea ta, de felul în care vei alege să răspunzi la provocările cu care te vei confrunta sau la situațiile de care te vei lovi. Unele lucruri se întâmplă cu un scop anume, poate e nevoie să înțelegi ceva, să clarifici, să înveți o lecție, să te apropii de cineva sau să te detașezi de o problemă, de o relație. Astrele te îndeamnă să fii mai blând cu tine și cu ceilalți, să oferi cuvinte de încurajare și vei reuși să treci peste toate încercările apărute în aceste zile.

LEU: Vei atrage energii pozitive, lucrurile vor merge ca pe roate în această perioadă. Nu sta în casă, pentru că este o săptămână bună să acționezi, să începi ceva nou pentru tine, fie că este vorba despre un proiect nou, fie să te apuci de o dietă, fie să te apuci de o nouă lectură, să te înscrii la un curs etc. Totul stă în puterile tale! Este un cadru astral bun și pentru aspecte ce țin de sectorul financiar, poți lua unele decizii pline de inspirație.

FECIOARĂ: Fii atent la alegerile și deciziile pe care le iei. În această săptămână ai ocazia să faci unele schimbări importante în viață, fie legate de relațiile în care ești implicat, fie de domeniul în care activezi, fie de un adevăr care iese la suprafață, fie de unele convingeri sau gânduri pe care le-ai avut în ultima perioadă.  Este un cadru astral bun pentru transformări personale. Poți face planuri bune alături de partenerul tău de viață.

BALANȚĂ: Îți place să fii în centrul atenției, te simți bine atunci când te afli printre oameni și comunici din plin. Este un cadru astral favorabil pentru a-ți îmbunătăți imaginea publică, pentru a te afirma, pentru a cuceri. Și în plan personal dai dovadă de mult șarm, ești mai predispus să flirtezi, ești mai pasional, îți folosești abilitățile de cuceritor. Este un moment bun pentru hobby-uri, pasiuni, pentru a te bucura de imaginația de care dai dovadă.

SCORPION: Ești plin de energie, dai dovadă de concentrare, de pragmatism, de fler în afaceri. Te concentrezi asupra colaborărilor și parteneriatelor și lucrezi deosebit de bine în echipă. Nu te lași influențat de văicărerile și victimizările celorlalți. Este un cadru astral bun pentru escapade, călătorii, deplasări, vizite.

SĂGETATOR: S-ar putea ca în prima parte a săptămânii să dai dovadă de multă impulsivitate, să te arunci în mai multe direcții, să te apuci de mai multe lucruri deodată, iar această abordare să nu fie tocmai cea favorabilă. Ai nevoie de mai multă organizare, de o planificare bună, de o prioritizare, altfel riști să te pierzi printre sarcini și responsabilități și să nu finisezi lucrurile care sunt urgente sau cu adevărat importante. Este un cadru astral bun pentru a-ți exprima ideile, părerile, în special în partea a doua a săptămânii. În plan personal s-ar putea să aibă loc unele schimbări, de aceea fii cu ochii în patru.

CAPRICORN: În această săptămână vei căuta să termini toate acele lucruri pe care le-ai amânat. Sunt posibile și unele discuții de clarificare cu partenerul romantic, de planificare, de stabilirea unor obiective comune. Vei fi laconic, direct, adesea de neînduplecat atunci când își vei exprima punctul de vedere, dar vei da dovadă de empatie, atunci când va veni vorba de găsirea soluțiilor.

VĂRSĂTOR: Ai parte de o săptămână în care vei fi preocupat de cunoaștere, aflarea adevărului. Ești interesat de studiu, de dobândirea și dezvoltarea unor calități și abilități, te poți înscrie la anumite cursuri. Ești mai spiritual, mai interesaat de găsirea unui mentor, a cuiva cu mai multă experiență care te-ar putea ghida într-o căutare personală, într-un proiect, într-o călătorie spirituală. Sfatul astrelor este să păstrezi o armonie între muncă și viața personală.

PEȘTI: Perioada aceasta îți aduce unele schimbări, transformări, conștientizări. În această săptămână abordezi altfel rutina, principiile, se schimbă anumite convingeri. Dai dovadă de mai multă flexibilitate și înțelepciune. Fii mai atent la discuțiile cu ceilalți, la ce subiecte alegi să discuți, la părerile pe care le emiți, este esențial să nu superi, să nu jignești pe cineva, din dorința de a avea tu dreptate sau de a avea ultimul cuvânt de spus.