mamaplus

Horoscopul săptămânii 1-7 august 2022: Racii sunt cheltuitori, iar Capricornii se gândesc la călătorii

-
//
01.08.2022

În următoarea perioadă ar trebui să fiți foarte atenți la bani, pentru că s-ar putea să vă pară rău mai târziu pentru cheltuielile făcute. Chiar și așa, majoritatea nativilor se bucură de succes la locul de muncă, iar asta înseamnă că în curând vor strânge și roadele. Aveți mare grijă la sănătate! Să vedem în continuare prognoza astrologică pentru fiecare semn zodiacal în parte.

BERBEC:
Pe parcursul săptămânii, Berbecii vor fi nemulțumiți de o călătorie sau de evoluția relațiilor cu persoane din altă localitate. Poți să ai și unui conflict un membru al familiei. La serviciu, va fi important să îți stabilizezi și șă îți dezvolți relațiile cu colegii sau clienții. Este bine să știi că în următoarea perioadă, oportunitățile nu vor fi foarte mari și încearcă să accepți realitatea așa cum este.

TAUR: Taurii sunt luați pe nepregătite. Riști să fii surprins de diverse evenimente legate de o persoană din familia ta. Apar și cheltuieli neașteptate, dar acestea vor fi în scopuri bune și îți vor aduce o emoție plăcută. E posibil să aștepți o veste sau un document pe care abia aștepți să îl primești. Apare o oportunitate sau o idee neașteptată care poate veni prin intermediul unei persoane pe care o cunoști deja. În dragoste, fii realist și tolerant față de partenerul tău actual, precum și să eviți încercările de a reînvia relații din trecut.

GEMENI: Gemenii vor cheltui mulți bani în perioada următoare. Vorbim chiar despre cheltuieli exagerate, așa că pregătește-te! În această săptămână, atenția ta poate fi îndreptată către idei sau planuri vechi. De asemenea, această perioadă aduce un prilej de reuniune în familie. Vei putea să discuți cu persoanele potrivite despre anumite planuri pe care le ai. Prietenii îți sunt alături, ba chiar simt nevoia să se confeseze și să-ți împărtășească secrete.

RAC: Dragi Raci, fiți pregătiți pentru costuri mai mari! Dacă ești născut în acest semn, din punct de vedere financiar, poate fi o săptămână instabilă, dar este puțin probabil să nu supraviețuiți unei crize financiare. Ai parte și de experiențe emoționale. Dacă tot lucrurile merg bine pentru tine, investește-ți energia în rezolvarea problemelor pe care le ai. Nu permite ca panica sau anxietatea din interiorul tău să îți afecteze relațiile. E recomandat să faci o selecție și să eviți persoanele care caută doar să te împovăreze cu propriile probleme și plângeri.

LEU: Săptămâna aceasta Leii se bucură de ajutor din partea celor dragi. O să ai ocazia de a remedia probleme sau restanțe legate de proprietăți sau alte chestiuni familiale. Dacă ești într-un proces de căutare a unui loc de muncă sau de creșterii a afacerii proprii, e nevoie să fii foarte atent la oameni, să nu te lași păcălit. Problemele de sănătate care pot apărea vor necesita un tratament. Odihnește-te!

FECIOARĂ: O să ai parte de vizite sau întâlniri cu prietenii vechi sau cu oameni din străinătate. Vei comunica mai mult cu cineva de peste hotare, poți primi vești sau informații importante, o ofertă sau o invitație de la o persoană din alt oraș sau țară. Dacă ești în proces de cumpărare a unei locuințe sau de amenjare, totul va merge ca pe roate. În general, această săptămână aduce mai multe angajamente familiale legate de diverse ocazii plăcute sau neplăcute.

BALANȚĂ: Balanțele o să aibă parte de un eveniment plin de bucurie legat de o persoană, cel mai probabil fiind vorba despre cineva din familie. Această săptămână îți poate aduce succes în dezvoltarea unui nou demers sau a unei schimbări. Nu e cazul să ai așteptări. Acceptă orice are viața să îți ofere! Va fi o perioadă favorabilă pentru angajamente juridice sau legale. La final de săptămână o să ai parte de experințe interesante.

SCORPION: Se anunță schimbări pentru Scorpioni. Vei fi surprins de o veste sau de o propunere ce va schimba tot cursul verii tale. Dacă ești singur, ai putea să trăiești o frumoasă poveste de dragoste. Dacă ești deja implicat într-o relație romantică, cu siguranță vei simți din nou fiori de iubire alături de partenerul tău. În această săptămână te vei putea bucura de achiziții în casă. De asemenea, vei avea mai multe responsabilități familiale și sarcini de îndeplinit.

SĂGETĂTOR: Atenția Săgetătorilor este spre bani în această săptămână. Te vei concentra pe organizarea documentelor personale sau financiare, pașaport, carduri bancare și multe altele. Aduci ordine și disciplină în viața ta. O să acorzi o atenție deosebită gestiunii bugetului sau chiar vei încerca să găsești o sursă suplimentară de venit. Pe parcursul săptămânii s-ar putea să fii nevoit să te bazezi pe un membru al familiei în angajamentele tale familiale: mama, bunica, sora, fiica. Învață să stai și în liniște, să îți încarci bateriile.

CAPRICORN: Capricornii se gândesc la călătorii. Dacă vrei să pleci în concediu, e o perioadă bună. Ești preocupat de evenimente, de distracție. Ai nevoie de socializare și ai mari șanse să faci cunoștință cu persoane interesante cu care vei păstra legătura în viitor. În această săptămână se întrevăd și cheltuieli importante și achiziții care vor trebui făcute înainte de toamnă. Chestiunile legate de bani vor fi importante și, într-o mare măsură, evoluția lor va determina starea ta de spirit.

VĂRSĂTOR: În săptămâna 1-7 august, Vărsătorii vor trăi evenimente interesante. Acestea ar putea fi legate în special de un copil sau de o persoană tânără din familie. O să ai parte de discuții și întâlniri pentru un nou loc de muncă sau pentru o nouă afacere. E vorba despre un proiect important pentru tine. Așteptați-vă la un cadou. Săptămâna aceasta va fi o perioadă bună și de succes pentru tine pe plan profesional, cu venituri bune sau cu o mare oportunitate de dezvoltare.

PEȘTI: Peștii au o săptămână grozavă! Te așteaptă o serie de surprize, în special legate de bani. Pe parcursul acestei săptămâni vei reuși să stabilești diverse relații financiare, contracte și înțelegeri în favoarea ta. Norocul va fi cu siguranță de partea ta și vei fi suficient de inspirat pentru a nu-l rata. Unul dintre punctele tale forte va fi capacitatea de a rezolva o problemă veche și vei putea răsufla liniștit. Atenție, totuși, la așteptări nerealiste! Nu îți seta un plan, lasă lucrurile să se întâmple și bucură-te de cum se așază, nu forța nota.