mamaplus

Horoscopul lunii noiembrie 2019. Află dacă ești printre zodiile norocoase!

-
//
31.10.2019

Fie că este vorba de bani, de dragoste sau de succes în plan profesional, zodiile au partea lor de noroc! Citește horoscopul lunii noiembrie 2019 și află dacă te numeri printre zodiile favorizate de astre sau dacă trebuie să te ferești de ghinion.

Zodiile norocoase în dragoste:

Scorpion

Cariera te interesează mai puțin în lunile noiembrie și decembrie, dar dragostea reprezintă totul pentru tine. O călătorie romantică sau activitățile inedite ar putea face minuni pentru relația ta de cuplu. Este perioada potrivită să scăpați de rutina orelor de muncă și să vă ocupați numai de voi doi. Savurați libertatea și lăsați deoparte grijile inutile, pentru că toate se rezolvă!

Săgetător

Dragostea îți aduce fericire și iubești intens! Vei face totul pentru a îmbogăți viața de cuplu. Vei fi mult mai atașată de partenerul tău și te vei implica mai mult în toate proiectele lui. Iar el va aprecia acest lucru și va fi mult mai deschis cu tine. Relația voastră va ajunge curând la un alt nivel.

Vărsător

Fii mai directă și mai deschisă cu sentimentele tale. Trebuie să mizezi totul pe dragoste și să îți exprimi mai clar sentimentele față de cel pe care îl iubești. Bărbații au nevoie de declarații concise și clare. Ei nu înțeleg prea bine semnalele discrete. Spune-i că îl iubești și că ai încredere în el și vei primi aceeași afecțiune.

Zodiile norocoase la bani:

Gemeni

Începi să aduni mai mulți bani! Vei avea parte de o perioadă prosperă, mai ales dacă ai propria ta afacere sau dacă lucrezi în colaborare la un proiect ambițios. Spre sfârșitul lunii, se adună mai mulți bani în cont și vei avea mai multe resurse pentru planurile tale personale. Și luna decembrie se anunță o perioadă cu avantaje materiale.

Balanță

Situația financiară pare tot mai bună. Datorită astrelor generoase din noiembrie, este o perioadă excelentă să îți sporești veniturile și să negociezi fie un salariu mai mare, fie un contract din care poți avea un bonus semnificativ. Dacă lucrezi în domeniul finanțelor, este timpul să te gândești la o afacere pe care o poți dezvolta pe viitor.

Capricorn

Este o perioadă bună pentru economii, iar astrele te ajută să aduni bani în noiembrie și să închei luna cu economii frumoase. Ai grijă să nu faci cheltuieli prea mari și să te ferești de investiții care, până la urmă, nu își au rostul. Este mult mai important să ai grijă de tine și să te bucuri de confort.

Zodiile norocoase în carieră:

Berbec

Vei avea un program mai complex, dar vei reuși să te concentrezi la serviciu asupra problemelor simple și ușor de rezolvat. Îți merge mai bine și vei avea câteva succese care te vor face mai optimistă. În curând, vei găsi soluții și pentru situațiile mai complicate, astfel încât să ieși în câștig în fața colegilor care nu țin pasul cu tine.

Taur

Beneficiezi de o conjunctură bună pentru cariera ta. Luna aceasta trebuie să fii atentă la proiectele care te pot propulsa. Profită de relațiile pe care le ai și de profesioniștii pe care îi cunoști pentru a-i aborda. Dacă tu vrei o schimbare în carieră, acum este momentul să insiști și să le arăți celor din jur de ce ești capabilă.

Pești

Ești creativă și ideile tale ingenioase trebuie scoase în evidență. Ar fi bine să încerci să propui o activitate nouă la serviciu sau un proiect care ar putea aduce profit. Nu mai lăsa timpul să treacă fără să acționezi. Nimic nu pică din cer. Trebuie să fii tu activă, să cauți, să întrebi și să te implici și vei avea de câștigat.

Zodiile mai puțin norocoase:

Rac

Fii deschisă și pune accentul pe relații. Ar fi bine să atragi cât mai multe prietenii sau amiciții avantajoase. Comunicarea cu cei din jur poate fi punctul tău slab în noiembrie, din cauza căruia ai putea intra într-un conflict cu urmări imprevizibile. Ferește-te de complicații și fii cât mai deschisă cu ceilalți.

Leu

Astrele arată că vei fi pe drumuri mai des decât ai dori. Vei călători mult, iar acest lucru te poate destabiliza. Vei întâlni și obstacole și poate vei intra în conflict cu anumite persoane, dar drumurile tale te vor conduce și spre o aventură interesantă și o șansă nouă.

Fecioară

Ești destul de ocupată luna aceasta și vei fi preocupată de noi responsabilități, fie acasă, în familie, fie la serviciu. Apar tot felul de urgențe pe care trebuie să le rezolvi fără întârziere. Vei cheltui sume mai mari de bani și nu va fi ușor să treci peste anumite obstacole, dar lucrurile se vor redresa spre sfârșitul lunii.