mamaplus

Horoscopul lunii mai 2022: Nativii au mai multă energie și poftă de vacanță

-
//
29.04.2022

Luna mai 2022 ne aduce multe emoții pozitive, dar și provocări cărora ar trebui să le facem față fără frustrări sau păreri de rău. Pe unii nativi, astrele îi vor înzestra cu optimism și mult noroc ca visurile să li se împlinească mai ușor, iar iubirea va fi forța care îi poate călăuzi către fericire și echilibru. Haideți să vedem în continuare ce ne rezervă astrele pentru luna viitoare.

BERBEC: Este o perioadă care cere de la noi reacții spontane, adaptare imediată, răspunsuri rapide, iar Berbecii se pricep de minune la toate acestea. Așadar, Berbecii vor ști să ia cele mai bune decizii, chiar și sub presiuni mari. Vor cunoaște oameni noi, vor schimba contacte, opinii, vor împleti noi parteneriate și vor avea succes atât în plan social și amoros, cât și în carieră.

TAUR: Nativii Taur simt nevoia de atenție, dar și de control în luna mai. Vor avea nevoie să se vadă des cu oamenii, vor încerca să fie în centrul atenției, își vor impune, uneori prea ferm, opiniile în fața celorlalți și pot ajunge chiar la conflicte. În relația de cuplu, este recomandat să încerce să își tempereze tendința de dominare și control asupra partenerului, pentru a evita conflictele și dezamăgirile. Este bine să nu fie conservatori în fața acestor oportunități, ci să încerce pe cât posibil să le dea curs, doar astfel le vor transforma în succes.

GEMENI: Nativii Gemeni au poftă de distracție în luna mai 2022, au chef de drumeții, de a ieși în lume, de a cunoaște oameni noi. Vor fi foarte activi, glumeți, sociabili și chiar vor ajunge cu ușurință în centrul atenției. În relația de cuplu trebuie să fie atenți la superficialitate, căci pot să nu observe unele nevoi ale partenerului de viață, ceea ce poate conduce la tensiuni în relație.

RAC: În luna Mai 2022, nativii Rac sunt concentrați în special pe starea lor de bine și armonia din cuplu sau familie și mai puțin pe carieră. Chiar dacă vor avea presiuni la locul de muncă, vor reuși să se încadreze în program, fără să afecteze timpul pentru ei și pentru cei dragi. Își doresc să se îngrijească mai mult de ei înșiși, să aibă o calitate a vieții mai bună, prin urmare sunt dispuși să facă ce le stă în putință pentru a fi mai împliniți, mai fericiți. Este posibil să întâmpine și unele obstacole, însă vor reuși să le depășească fără să depună un efort considerabil.

LEU: Reprezentanții acestui semn zodiacal vor fi activi, energici, vor dori să își schimbe strategia de muncă, vor deveni mult mai organizați și mai ales atenți la resursele lor, inclusiv cele financiare. Pot avea succes în carieră, pot încheia parteneriate care să le aducă venituri mai bogate ori notorietate, căci comunică excelent cu cei din jur și știu cum să își negocieze scopurile.

FECIOARĂ: Nativii Fecioară devin parcă mai extrovertiți în luna mai 2022. Se afirmă mai ușor, se fac remarcați cu ușurință și se comportă de parcă ar fi cu capul în nori. Nu este de mirare că cei singuri se pot îndrăgosti nebunește în această perioadă. Mai mult decât atât, Fecioarele muncesc cu drag și au succes în tot ceea ce fac, de aceea se pot implica în proiecte suplimentare sau pot fi avansați la locul de muncă.

BALANȚĂ: Balanțele vor simți că au mai mult de muncă în luna mai sau poate că vor munci mai greu. Pot avea evenimente care să presupună un consum emoțional major, se pot confrunta cu perioade de stres. Însă toate grijile trec când vor visa cu ochii deschiși la vacanță. Da, căci vacanța de vară încep să o planuiasa deja, și vor avea destul de multe posibilități care să le trezească bucuria și pofta de călătorie. În cuplu lucrurile merg bine, se instalează armonia, doar oboseala rămână ca piedică atunci când vine vorba despre petrecerea timpului în doi.

SCORPION: Nativii Scorpion au nevoie de o vacanță în luna mai 2022, au nevie de o pauză în care nu doar să se distanțeze de griji, ci pur și simplu vor să se simtă bine, să se simtă liberi, să guste adrenalina, dar și iubirea. Așadar, încă de la începutul lunii este posibil să se gândească la planurile unei mici escapade sau pur și simplu își vor revizui organizarea, astfel încât să obțină mai mult timp pentru ei. În mai Scorpionii devin mai extrovertiți, mai șarmanți și mai glumeți decât sunt ei de obicei.

SĂGETĂTOR: Acești nativi par să fie un pic melancolici în această lună. Ceva din trecutul lor nu este complet rezolvat, vindecat, așadar gândurile îi răscolesc și parcă nu își găsesc liniștea. Se comportă că și când ar vrea să fie în două locuri în același timp, parcă ar vrea să rezolve mai multe într-un timp mai scurt. Au nevoie să învețe să se relaxeze mai mult, să accepte mai ușor realitatea și poate n-ar strica să privească mai atent către rănile lor interioare, să se îngrijească mai mult de viața lor spirituală.

CAPRICORN: Luna mai 2022 ar putea fi ușor mai stresantă decât de obicei pentru nativii Capricorn. Responsabilitățile care le dau bătăi de cap sunt legate în special de locul de muncă, dar pot fi și familiale. Chiar dacă sunt recunoscuți pentru capacitatea lor mare de muncă, totuși în această lună o parte din rezolvarea problemelor nu va depinde deloc de ei. Așadar se află puși în fața norocului, lucrurile par să depindă de alții și vor ajunge la ei la voia întâmplării.

VĂRSĂTOR: Pentru nativii Vărsător, unele vești sunt bune, altele mai puțin bune. Însă cele mai multe sunt bune. Așadar se vor bucura în sfârșit de energie și motivație, de poftă de viață, de mai mult timp pentru a-și rezolva probleme care îi macinau, iar starea lor de sănătate se va îmbunătăți considerabil. Se simt bine, în sfârșit. Sunt mulțumiți și împăcăți cu viața lor. În a două jumătate a lunii, este posibil să primească vești proaste privind finanțele. Așadar este posibil ca unele parteneriate să se încheie și să nu mai primească bani din acestea.

PEȘTI: Nativii Pești se vor aventura în unele responsabilități cumva cu capul înainte, fără să calculeze bine, fără să aprecieze corect amploarea acțiunilor. În tot cazul, sunt dispuși să meargă mai departe, atât cât pot, pentru că în viziunea lor doar așa pot depăși un blocaj în care se află de luni de zile. Cu toate acestea, pierderile pot fi în special financiare, însă se vor bucura de rezultate, dar și de iubire și armonie în casă și în familie. Tot în această lună vor face planuri importante pentru viitorul apropiat.