mamaplus

Horoscopul lunii iulie 2022: Previziuni complete pentru fiecare semn zodiacal în parte

-
//
30.06.2022

În timp ce pentru unii nativi luna lui cuptor vine cu multe reușite și clipe de relaxare, alții încearcă din răsputeri să-și țină în frâu emoțiile, care pe alocuri sunt chiar exagerate. În această perioadă este bine să avem grijă de sănătate, să facem cât mai multă mișcare și să nu uităm să petrecem cât mai mult timp alături de cei dragi. Vezi în continuare previziunile astrale pentru luna iulie 2022.

BERBEC:
Luna Iulie 2022 se anunță a fi o perioadă minunată pentru nativii Berbec. Aceștia vor ști să se bucure de viață, să găsească plăcerea în tot ceea ce fac, să comunice excelent cu cei din jur și să se bucure de oportunitățile care le apar în cale. Au curajul să deschidă uși, să vorbească, iar astrele îi înzestrează cu talent în a îmbina cuvintele. În plus, vor ști să găsească timp și pentru ei și să se bucure de mici concedii, mici escapade din viațacotidiană.

TAUR: Nativii din zodiac Taur vor avea puterea să se detașeze de grijile cotidiene, de frustrările adunate în timp și se vor bucura pur și simplu de viață, de calitățile și oportunitățile pe care le au. Vor privi lumea ca prin niște ochelari roz, care îi ajută să vadă mai întâi tot ceea ce este mai bun și mai frumos în jurul lor. Vor da frâu liber intuiției și totodată își vor dezvolta hobby-urile, la care renunțaseră de mult. Cei din jur îi vor privi cu admirație, căci Taurii devin un exemplu extraordinar de cum îți poți trăi viața cu mulțumire și bucurie.

GEMENI: Pentru nativii Gemeni, luna iulie 2022 este una a iubirii și a strălucirii. Gemenii vor comunica excelent, își vor face noi prieteni și noi parteneri de afaceri. Mai mult decât atât, relațiile lor de dragoste se vor îmbunătăți considerabil. Vor ști să își suprindă persoana iubită și să readucă armonia în cuplu. Cei singuri au șanse foarte mari să își întâlnească sulfetul pereche, așadar este bine să se uite atent în jur, căci jumătatea este pe undeva prin preajmă.

RAC: În luna iulie 2022, nativii Rac se vor simți ca și când ar fi primit baterii noi și mult mai puternice. Vor avea foarte multă energie și nu doar psihică, ci și fizică. În plus, Racii vor avea o poftă avidă de cunoaștere. Poate vor urma un curs, vor învăța o limbă străină sau pur și simplu se vor perfecționa într-un domeniul la care visau de multă vreme.  Tot în această perioadă vor fi neliniștiți și dornici să descarce adrenalină. Pot să apară schimbări în bine și la locul de muncă, unde Racii au multe idei bune și o efervescență mobilizatoare și pentru cei din jur.

LEU: „Hakuna matata” este deviza nativilor Leu în Iulie 2022, când pur și simplu refuză să își mai facă griji pentru ceva, vor lasă viața să curgă și vor încerca să se bucure de tot ceea ce este bun și frumos în aceasta. Nu se vor mai grăbi să acționeze, nu vor mai vâna rezultate, ci pur și simplu se vor bucura de viață, de cei dragi de lângă ei, de concedii și natură. Este o perioadă de reîncărcare energetică. Așadar, putem concluziona că luna iulie este ca o frână din haosul cotidian și ca o pauză binemeritată, cu efecte pozitive asupra calității vieții.

FECIOARĂ: Nativii Fecioară primesc o energie astrală debordantă în iulie 2022, motiv pentru care le va fi greu să o consume. Așadar, vor avea poftă să facă foarte multe lucruri, să se implice în multe activități, însă pentru cei din jur totul ar părea dificil de suportat, pentru că aceștia nu vor reuși să urmeze ritmul alert al nativilor Fecioară. Tocmai de aceea este posibil ca Fecioarele să aibă falsa senzație că cei din jur nu se implică suficient, că pot fi nepăsători sau se pot simți dați la o prate.

BALANȚĂ: Nativii Balanță se vor bucura de o lună relaxantă și norocoasă. Balanțele vor avea parte de multe vești bune, iar banii și alte împliniri vor veni ușor, fără efort, ca și când li se cuvine totul. Tocmai de aceea susținem că astrele le vor aduce noroc, iar acești nativi trebuie doar să se gândească la ceea ce își doresc cu adevărat. Balanțele se vor ocupa de propria persoană, se vor răsfăța, se vor întâlni cu prieteni vechi, își vor lua zile de concediu în care se vor relaxa cu adevărat.

SCORPION: Nativii Scoprion vor avea parte de o perioadă imprevizibilă în iulie 2022, care totodată promite foarte multe schimbări. În această lună astrele îi forțează practic să facă un pas înainte.  Așadar, pe cât este de intensă și imprevizibilă această lună, putem spune chiar și stresantă, pe atât este de plină de rezultate. La finalul lunii, Scoprionii se pot simți deja ca alte persoane, cu noi perspective, cu noi achiziții materiale și spirituale. Aceste schimbări pot atinge și planul sentimental, Scorpionii își pot găsi jumătatea sau vor lua decizii foarte importante în cuplu.

SĂGETĂTOR: Luna iulie 2022 se anunță a fi foarte dinamică pentru nativii Săgetător. Aceștia vor avea multe provocări în zona muncii, însă totodată vor avea ocazia să se implice în activități noi. Vor ști să îmbine utilul cu plăcutul și la finalul lunii, trăgând linie, vor constata că au destul de multe realizări. În familie sau în cuplu este posibil să aibă o serie de conflicte, însă vor reuși să lămurească lucrurile și să își expună într-o manieră constructivă nevoile. Este bine să se intereseze de sănătatea lor, în special cea psihică, pentru că stresul le poate dăuna.

CAPRICORN: Nativii Capricorn sunt puși în fața acelor situații de care au fugit de ceva vreme. De data acestea ies toate la suprafață, se acutizează și necesită atenție și rezolvare din partea Capricornilor. Desigur că la finalul lunii acești nativi se vor simți mai ușori, căci au rezolvat o serie dintre problemele vechi, însă dacă privim parcursul lunii, putem spune că acești nativi vor avea parte de tensiuni, de forfotă interioară, stres, griji și tot felul de emoții. Așadar, chiar dacă este o lună benefică din punct de vedere al reușitelor, totuși luna iulie este efervescentă și tensionată pentru acești nativi.

VĂRSĂTOR: Luna iulie este plină de romantism și energie pentru nativii Vărsător, astfel că aceștia vor avea parte de tot felul de experiențe. Mișcarea le va face bine, indiferent de cât de stresante sunt situațiile prin care trec. Este însă o lună imprevizibilă, în care Varsatorii se vor concentra pe reușite mici, vor avea un plan, o tactică și vor merge pas cu pas înainte, căci sunt grăbiți să rezolve anumite aspecte din viața lor.

PEȘTI: În iulie 2022, nativii Pești se dovedesc a fi deosebit de sensibili, luând personal aproape orice. Tocmai de aceea pot interpreta exagerat sau negativ problemele altora și se vor trezi că acționează într-un mod atât de impulsiv, încât și ei sunt uimiți de propriile lor reacții. Își pierd ușor calmul și fac din țânțar armăsar, așadar pot avea multe certuri și conflicte din motive minore. Aliatul lor de nădejde rămâne sportul, motiv pentru care sfatul nostru este să încerce să facă mișcare cu orice ocazie.