mamaplus

Horoscopul lunii iulie 2019. Zodiile care vor fi favorizate la miezul verii

-
//
26.06.2019

Fie că este vorba de bani, de dragoste sau de succes în plan profesional, zodiile au partea lor de noroc! Citește horoscopul lunii iulie 2019 și află dacă te numeri printre zodiile favorizate de astre sau dacă trebuie să te ferești de ghinion!

mamaplus

Zodiile cu noroc în dragoste

Berbec

Zodia ta cu semn de Foc va fi favorizată în dragoste de eclipsele din luna iulie. În special, eclipsa de Soare din data de 2 iulie poate aduce reîntâlnirea cu o persoană dragă, căreia i-ai păstrat o amintire frumoasă. Iubirea și pasiunea se întorc în viața ta, în luna iulie, dacă ești singură și dacă îți dorești un nou partener. Dacă ești căsătorită, o vacanță ar putea reaprinde flacăra dintre voi.

Rac

Profită din plin de momentele libere din iulie, de zilele lungi și calde sau chiar de șansa de a avea un concediu deosebit. Trebuie să faci ceva inedit pentru voi doi, dacă ai un partener, pentru că vara trebuie să te bucuri de pasiune și de dragoste. Iar, dacă ești singură, nu te izola de prieteni și de cunoștințe. Caută activități frumoase în care te poți implica alături de ei.

Pești

Luna iulie poate fi o perioadă foarte importantă pentru viața de cuplu. O vacanță ar fi binevenită să vă ocupați mai mult de ceea ce vă doriți. Este bine acum să îți revizuiești planurile personale și atitudinea față de partenerul de cuplu. Veți avea mai mult timp pentru voi doi și veți reuși să luați împreună o decizie dificilă, arată horoscopul lunii iulie 2019.

Zodiile cu noroc în carieră

Leu

În luna iulie poți face ceva deosebit din punct de vedere profesional. Lasă distracțiile pentru luna august și concentrează-te asupra obligațiilor de la serviciu. Nu este exclus să fii transferată pe alt post și să înveți lucruri noi sau să fii cooptată într-un proiect innovator, care te provoacă să fii inventivă. Este o perioadă dinamică pentru cariera ta și trebuie să profiți!

Fecioară

Cu ambiția ta, nici în lunile de vacanță nu poți sta cu mâinile în sân, dacă apar ocazii frumoase în plan profesional. Ba chiar preferi să amâni concediul și să te ocupi de un proiect interesant luna aceasta, care va conta foarte mult pe viitor în cv-ul tău. Eclipsa de Soare din 2 iulie anunță o șansă deosebită pentru zodia ta și merită să lucrezi peste program.

Balanță

Se pare că vei avea șansa să intri pe un domeniu nou în cariera ta și vei reuși luna aceasta să iei o decizie importantă pentru viitorul tău profesional. Fie că renunți la vacanțe și te dedici unei activități noi, din care vor ieși și bani, fie că te dedici doar familiei și accepți o colaborare de scurtă durată, cariera ta va lua o altă turnură.

Zodiile cu noroc la bani în horoscopul lunii iulie 2019

Gemeni

Ai avut o perioadă mai lungă de cheltuieli, unele dintre ele obligatorii, dar foarte neplăcute. Din iulie, începi să câștigi și să aduni bani pentru tine. Mercur, patronul semnului tău astral și astrul care aduce întotdeauna noi șanse financiare, este favorabil. Situația ta financiară se echilibrează, iar, la sfârșit de lună, vin bani din surse neașteptate, arată horoscopul lunii iulie 2019.

Scorpion

Când sunt eclipse de Soare, pentru zodia ta înseamnă noroc la bani! Nu se știe cum, dar banii trag la tine. Fie că îi primești dintr-o moștenire sau printr-o colaborare profitabilă, luna aceasta vei avea un buget bine rotunjit. Te-ai putea gândi la o investiție pe termen lung, care să îți simplifice viața și să aducă beneficii și familiei, mai târziu.

Săgetător

Vei avea o situație financiară mai bună și este posibil să primești niște bani la care nu te așteptai. Partenerul de viață vine și el cu un buget mai consistent acasă, luna aceasta. Ar fi bine să folosești banii pentru călătorii și să îți programezi o vacanță cât mai frumoasă în cea de a doua jumătate a lunii iulie.

Zodiile cu mai puțin noroc

Taur

Din cauza eclipsei de Soare din data de 2 iulie, începutul lunii poate fi o perioadă mai tensionată și pot apărea probleme în cuplu. Neînțelegerile ar trebui rezolvate pașnic sau amânate pentru o perioadă în care veți avea bani și veți reuși să vă ocupați de ele. Nu lăsa grijile să îți strice atmosfera de vacanță și armonia din familie, arată horoscopul lunii iulie 2019.

Capricorn

Este posibil să apară situații care te întorc pe dos. Încerci să obții anumite lucruri mai dificile, iar acest lucru îi poate enerva pe cei din jur, dar mai ales pe partenerul de cuplu. Pasiunea dintre voi doi poate să scadă simțitor, dacă nu ții cont și de opinia sau preferințele lui. Fii atentă și la bani, dar și la armonia din relația de cuplu.

Vărsător

Ar fi bine să iei o pauză în iulie și să te gândești la ceea ce vrei pe viitor. Nu întotdeauna reușești să iei cele mai bune decizii pentru tine și pentru cei apropiați. Luna aceasta, lasă-i pe ceilalți să preia controlul pentru că alegerile tale nu vor fi dintre cele mai fericite. Bucură-te de dragoste și de ceea ce ai deja. Prea multe nu vei primi în plus!

Sursa