mamaplus

Horoscopul dragostei 9 octombrie 2019: Flirt periculos cu persoana nepotrivită

0
//
09.10.2019

Se anunță o zi complicată în plan amoros pentru majoritatea zodiilor. Un flirt cu persoana nepotrivită sau o escapadă departe de casă. Nişte priviri îndrăzneţe din partea unei persoane pot scoate la iveală ceva mai mult decât o simplă prietenie.

Berbec

Dragi Berbeci, niște priviri îndrăznețe din partea unei persoane pot scoate la iveală ceva mai mult decât o simplă prietenie.

Taur

Taurii vor musai să trăiască o experiență, însă sunt puțin temători. Dragi nativi, este mai bine să vă pară rău că ați făcut-o, decât să trăiți cu o curiozitate nesatisfacută.

Gemeni

Lucrurile scapă puțin de sub control în relația Gemenilor! Acești nativi pot fi orbiți de gelozie și să dea naștere unui scandal de proporții cu partenerul.

Rac

Racii trebuie să se pregătească sufletește de o întâlnire pe care nu o vor uita prea curând.

Leu

O călătorie în familie ar fi o idee excelentă pentru ca nativii Leu să își mai ia gândul de la problemele de zi cu zi.

Fecioară

Fecioarele scapă basma curată dintr-o încurcătură de care se fac complet vinovați. Ar putea fi vorba de niște flirturi cu o persoană... nepotrivită.

Balanță

Balanţele trebuie să învețe să îi ceară scuze persoanei iubite acolo unde e cazul. Atitudinea de lipsiți de greșeală nu va aduce niciun bine.

Scorpion

Scorpionii își doresc să se țină departe de orice înseamnă energie negativă. O escapadă departe sună a cel mai bun plan pentru astăzi.

Săgetător

Nativii Săgetător au mici dubii în privința unei persoane cunoscute de curând și fac tot posibilul să o descoase.

Capricorn

Capricornii pot sărbători o reușită în plan profesional. Este vorba de ceva care chiar înlocuiește lipsurile pe care le au în plan amoros.

Vărsător

Vărsătorii astăzi sunt ca un urs în butoiul cu miere. Se bucură de ceva timp liber și sunt atât de entuziasmați, încât vor să facă de toate.

Pești

La polul opus stau Peştii care nu visează decât la relaxare și detașare de tot ce înseamnă rutină zilnică.

Sursa