Horoscop: Nu da bani cu împrumut, pentru că dacă îi dai astăzi sau chiar mâine, nu o să-i mai vezi niciodată înapoi

0
//
16.04.2019

Horoscopul zilei de azi, 16 aprilie, te îndeamnă să perseverezi în ceea ce ştii mai bine! Iată ce prezic astrele și ce sfaturi practice sunt oferite pentru fiecare zodie în parte!

mamaplus

BERBEC - Astăzi ai o şansă de a-i arăta partenerului, familiei, buna credinţă, că nu renunţi uşor şi că ai mijloacele de a merge înainte. Efortul îţi va da migrene, dar să ştii că merită! Nu da bani cu împrumut, pentru că dacă îi dai astăzi sau chiar mâine, nu o să-i mai vezi niciodată înapoi. În această perioadă trebuie să te bazezi mai mult pe judecata rece decât pe trăiri, intuiţii şi sentimente. Mai ales nu da curs furiilor de moment sau nu exagera importanţa şi repercusiunile unor informaţii din presă.

TAUR - Ai trecut printr-o perioadă grea, care ţi-a pus la încercare sănătatea. Dai impresia unei persoane distrate, distante, lipsită de empatie. E momentul sa iei o pauză si să te îngrijeşti! O zi profitabilă prin veştile şi informaţiile pe care le primeşti. O veste bună şi una rea. Pe care vrei să o primeşti prima? Stelele îţi sugerează să-ţi faci ordine în suflet şi în sertare.

GEMENI - Nu ştie nimeni la ce te gândeşti, de fapt. Dar secretul tău este benefic şi te va ajuta să rezolvi o mulţime de probleme. Continuă pe drumul tău! Evită să fii prea sensibil cu cine nu merită. Fii precaut în discurs şi promisiuni. Bioritmul este negativ. Adică, eşti depresiv, obosit şi cu gândul aiurea, fără putere de concentrare. Supraveghează-ţi cu mare grijă dorinţa să deţii lucruri extravagante şi să faci cheltuieli foarte mari, sa investesti utopic în lucruri de care, peste câteva zile nu o să ştii de ce le-ai cumpărat şi ce o să faci cu ele!

RAC - Astăzi te cuprinde o dorinţă de gospodărie, să mergi la piaţă! Afaceri si afaceri. Unele cu bani, altele de amor. Alege cu grijă, anul acesta oferta este cam proastă. Si nu uita: carpe diem, trăieşte-ţi viaţa, distrează-te. Aspectele favorabile din propria zodie şi din casa banilor şi a proprietăţilor, trebuie puse în valoare, dar fără să-ţi asumi obligaţii pe termen lung. Mare atenţie la legăturile amoroase – poţi fi tras pe sfoară.

LEU - O stare de bine te cuprinde. Dorinţă de plimbare, de muzică, de vorbe multe cu prietenii. E greu să renunţi la rutină, dar multe din lucrurile cu care te-ai obişnuit, nu-ţi sunt favorabile! Bineînţeles că eşti frustrat. Frustrarea asta te impiedică să fii fericit şi să te bucuri de micile momente delicioase care formează starea de bine. Momente plăcute se găsesc şi astăzi, numai că trebuie să le vezi.

FECIOARĂ - Este o zi bună ca să faci bilanţul şi să vezi cât ai de cheltuit cu vacanța de Sf. Paști. Nu fi nemulţumit, nu fi zgârcit, o să fie frumos! Profesional treburile par să meargă ceva mai bine, dacă nu ai fi tot timpul fascinat de găsirea formulei care să te umple de bani. Acum, aici, imediat! Banii adevăraţi se fac în timp, iar averile solide în generaţii. Banii făcuţi uşor, se duc uşor. Asta este toată filosofia financiară…

BALANŢĂ - Încerci să păstrezi un secret sentimental faţă de colegi, prieteni, anturaj, dar s-ar putea să fii dat de gol. Fii calm şi foloseşte acelaşi zâmbet şarmant. Poate merge şi de data asta! Situaţia în care te afli nu trebuie dramatizată. Evită pesimismul gratuit şi văicărelile balcanice. Până la urmă poți constata partea comică a problemei.

SCORPION - Astăzi ai şansa să accelezi din proprie inițiativă şi să alegi drumul care îţi convine. Fermitatea te slujeşte, îţi face bine! Totuşi, astăzi nu ai imaginaţia proverbială a zodiei, aşa că trebuie să te limitezi la activitatea curentă, automată, zilnică. Un adolescent permanent sexy şi sentimental, astăzi treci printr-o criză de maturitate sentimentală. Acest lucru poate să-ţi dea un sentiment de neplăcere, de izolare, care nu te caracterizează. Nicio problemă, mâine este o altă zi!

SĂGETĂTOR - Sprijinul celor dragi te face să faci faţă exigenţelor vieţii, constaţi cu îngrijorare sau cu regret. Mulţumeşte-le şi continuă,  încearcă, încearcă mereu! Ai şansa să-ţi clarifici un pic dorinţele şi aspiraţiile, să te detaşezi de cotidian şi să faci un bilanţ adevărat şi cinstit. Domneşte un sentiment de satisfacţie suspect, aşa că vezi bine ce se întâmplă în spatele decorurilor.

CAPRICORN - Uneori te comporţi ca un copil şi azi e una dintre zilele acelea. Ai ceva de ascuns, dar nu te pricepi deloc. Cere un sfat competent de la mincinoşii consacraţi ai zodiacului: Scorpionii şi Gemenii! Energia ta vitală este în creştere, iar tot ceea ce te deranjează este că toţi prietenii din anturaj sunt foarte ocupați. În domeniul sentimental nu-ţi face false probleme care îşi au originea, de fapt, în suspiciune şi lipsă de încredere. Trebuie să fii mai realist.

VĂRSĂTOR - Perseverează în ceea ce ştii mai bine! Te bucuri de o formă exclentă. În ceea ce priveşte munca, ziua de astăzi este indicată pentru terminarea, închiderea unor dosare, afaceri, proiecte, finalizări şi clarificări de orice gen. Pune-ţi lucrurile în ordine, atât bunurile, cât şi sentimentele. Primești şi dăruiești multă afecţiune. Nu-ţi fie teamă că momentul trece, această perioadă face să ai o dinamică bună a intensităţii pasionale, dar şi a securităţii afective. Sănătatea este bună, banii – constant. Pe total, o zi bună!

PEŞTI - Ziua îţi aduce o nouă atitudine faţă de cei pe care îi bănuieşti că profită de tine. Te hotărăşti să fii mai reţinut în a-ţi oferi serviciile şi banii unor persoane care nici nu mulţumesc. Poziţiile planetelor şi ale indicatorilor astrologici îţi indică o vreme bună pentru rezolvarea cu succes a problemelor financiare. O problemă personală îşi va găsi rezolvarea, de asemenea, dar trebuie să dai dovadă de discreţie. O zi de realizări şi acumulări.

Sursa