mamaplus

Horoscop erotic: compatibilități, zone erogene, puncte tari și slabe

-
//
19.11.2020

Dacă astrele își pun amprenta asupra temperamentului nostru, a modului de gândire și a emoțiilor, atunci este limpede că nici latura sentimental-erotică nu va scăpa neatinsă de influența lor. Deși există particularități ce țin de momentul nașterii fiecăruia, putem totuși să creionăm niște linii generale comune ce se regăsesc la majoritatea nativilor unei zodii.

Berbec

Pentru berbec, dragostea este un ingredient obligatoriu al vieții; ea presupune dinamism, în‑ăcărare, dorință, pasiune – exact trăsăturile sale. Cu cât obiectul iubirii necesită efortul de a fi cucerit, cu atât se îndrăgostește mai tare.

Îi plac atingerile pe frunte, pe păr sau obraz și are o disponibilitate foarte mare către relații erotice și iubiri fulgerătoare în care se implică imprudent și total, dar pe termen destul de scurt. Când fl‑acăra pasiunii începe să pălească, doar abilitatea partenerului (Berbec, Leu, Gemeni, Săgetător) de a-i stârni curiozitatea și de a participa la viața lui palpitantă poate menține relația.

Taur

Taurul apreciază tot ce este plăcut în viață, iar dragostea se afl‑ă în fruntea listei lui de priorități. E senzual, cald, statornic și loial. Bun amant, adoră tot ce îi stimulează simțurile zice și îi provoacă senzații plăcute: mirosul, pipăitul, gustul și auzul. Mângâierile pe ceafă sau pe gât sunt pentru el o invitație amoroasă explicită.

Știe să creeze o atmosferă caldă și romantică, iar inegalabila lui îmbrățișare este cea mai intensă declarație de dragoste. Materialist, in‑exibil și posesiv din perspectiva unora, este însă, un partener iubitor și de încredere pentru Rac, Fecioară, Capricorn și Pești.

Gemeni

Nativul gemeni, atât femeia cât și bărbatul, se îndrăgostește de cuvintele pe care le aude. Ulterior, procesul iubirii continuă la nivel mental sub forma unor exerciții de logică și imaginație. Își lasă cu greu inima să fie înrobită de emoții deoarece îi este dicil să le gestioneze.

La nivel erotic, relația începe cu o glumă, un zâmbet și o atingere a brațului. O parte a jocului amoros și a actului sexual în sine se derulează în mintea sa. A merge ținându-și de mână persoana iubită este cea mai profundă dovadă de implicare afectivă cu șanse mari de reușită pentru Berbec, Leu, Balanță, Săgetător.

Rac

Racul pare deseori nesigur și timid dar este doar o impresie. Romantic și cald, păstrează discreția absolută în privința sexualității sale. Este mult mai posesiv decât pare și devine insistent atunci când dorește să cucerească inima cuiva. Atrage prin farmec și alura inocentă, dar în interiorul său zace o mare senzualitate. Deoarece obișnuiește să acționeze indirect, o seara de dans este soluția ideală pentru apropiere fizică și emoțională de persoana dorită.

Pentru femei bustul este zona erogenă, iar pentru bărbați… atitudinea protectoare a partenerei are acest efect. Relație bună cu Taurul, Racul, Fecioara și Vărsătorul.

Leu

Înzestrat de natură cu magnetism sexual, poftă de viață și dornic să cucerească, leul iubește cu înflăcărare, trăind dragostea cu toată ființa lui. Așteaptă să e lăudat și admirat, ceea ce pentru el este cel mai puternic afrodiziac, mai ales atunci când vine din partea unei persoane ea însăși valoroasă. Iubirea și exprimarea ei prin sexualitate este însăși rațiunea de a trăi a Leului.

Se bucură intens de tot ceea ce îi oferă viața în plan sentimental, face din dragoste o permanentă petrecere dar poate fi loial și devotat inței iubite. Berbecul, Gemenii, Leul, Fecioara, Balanța și Săgetătorul sunt cei mai buni parteneri pentru el.

Fecioară

Și fecioara are nevoie de afecțiune dar, spre deosebire de alții ea nu se grăbește să se abandoneze îndrăgostirii, ci chibzuiește, cântărește și selectează „oferta“. E reținută, discretă și tinde să își reprime pasiunea. În profunzime ascunde dorințe erotice sănătoase și are o relație foarte bună cu propriul trup. Dacă îi sunt satisfăcute nevoia de curățenie, planicare și moralitate, lucrurile pot decurge minunat.

Deși nu e atât de lesne pentru oricine să treacă de exigențele ei zice, sentimentale și raționale, totuși, în așternuturile sale impecabile pot ajunge Taurul, Leul, Fecioara Scorpionul, Capricornul.

Balanță

Persoana născută în Balanță este foarte receptivă la semnalele lansate de sexul opus. Atitudinea sa este de regulă conciliantă și seducătoare, dorind să se facă plăcută. O atrag indivizii instruiți, iubitori, puternici și cu bun simț. Nu își pierde capul atunci când se îndrăgostește și preferă conversația cu conținut erotic oricărui alt stimulent deși, fesele și șalele sunt cele mai sensibile zone ale sale.

Adoră să danseze, să fie răsfățată și flatată, dar se hotărăște greu asupra sentimentelor. O încântă atât complimentele cu aluzie sexuală, cât și aspectul atrăgător al nativilor Taur, Leu, Balanță, Săgetător.

Scorpion

Pentru scorpion, sexualitatea este sectorul de viață în care a investit mult timp, interes și resurse. Este deosebit de pătimaș, dominator și își testează permanent partenera/ul. Adoră să domine și să i se spună cât este de fascinant, de misterios și de puternic. În același timp, simte nesinceritatea și o sancționează drastic. Are nevoie de libertate totală, de păstrarea secretelor sale și de satisfacerea nevoilor emoționale și sexuale. Adoră lenjeria extravagantă și provocatoare, parfumurile foarte puternice și experiențele-limită.

Racul, Fecioara, Scorpionul, Capricornul și Peștii rezistă deseori exigențelor sale.

Săgetător

Săgetătorul iubește distracția și viața sub toate formele sale, inclusiv amoroasă. Plăcerea și nevoia sa de mișcare îl fac să e mereu dispus să alerge, la propriu sau la figurat, în căutarea aventurilor sexuale și mai rar a îndrăgostirii – când se întâmplă, totuși, devine romantic, idealist și generos. Zonele lui erogene sunt șoldurile, coapsele și genunchii care, în timpul unei petreceri dansante sunt ușor de atins…

Îi plac naturelețea, inteligența și spontaneitatea, dar în top rămân optimismul și apetitul pentru aventură. Atrage cu ușurință Berbecul, Gemenii, Balanța, Săgetătorul și uneori Leul.

Capricorn

Nativul capricorn are o fire romantică, deși nu o exprimă, și o nevoie accentuată de siguranță, atenție și afecțiune, de respect și încredere. El consideră sexualitatea o necesitate zică prin care se poate conecta subtil cu persoana iubită. Eșecurile sentimentale îi produc adevărate traume sufletești motiv pentru care deseori refuză să se implice emoțional, pentru a se proteja de dezămăgire. Când se îndrăgostește însă, e ste sensibil și devotat. Odată cu vârsta sentimentele sale devin profunde și durabile. Zonele lui erogene sunt genunchii.

Este un bun partener pentru Taur, Fecioară, Scorpion, Capricorn, Vărsător.

Vărsător

Vărsătorul nu se îndrăgostește prea repede și prea des, deoarece mintea îi este permanent ocupată de subiecte fascinante. Când se întâmplă, totuși, așteaptă o dăruire totală din partea persoanei iubite ca răspuns la propriile sale sentimente. Dorește libertate, corectitudine și sinceritate și trăiește pasiunea amoroasă cu mare intensitate. Este dotat cu fantezie erotică, și nu își dezamăgește partenera/ul. Se teme să își manifeste emoțiile pe care le trece prin filtrul rațiunii. Zonele sale erogene sunt încheieturile și gambele.

Relaționează bine cu Berbecul, Balanța, Săgetătorul, Capricornul, Vărsătorul, Peștii.

Pești

Nativul pești, alcătuit din sentimente și emoții, trăiește deseori prin și pentru iubire. Se îndrăgostește ușor și, nefăcând diferența între iluzie și realitate, ajunge ori să trăiască prin partener, ori să vadă în acesta altceva decât este în realitate. Aidoma se petrec lucrurile și în dormitor, unde se identică cu dorințele celuilalt. Uneori emoțiile îl depășesc și încearcă să și le camufleze. Se întâmplă des să e implicat în mai multe relații simultan dar să e dedicat ecăreia. Este aproape imposibil de înțeles dinamica afectivității sale.

Zonele erogene sunt labele picioarelor, iar partenerii posibili sunt aproape toți, mai puțin Leul și Fecioara.