mamaplus

Horoscop 31 octombrie 2019: Astrologii anunță o zi cu momente speciale și surprize în dragoste

-
//
31.10.2019

Astrologii anunță o zi plină de activități recreative, oportunități masive pentru afaceri de succes, dar şi surprize în dragoste. Distrați-vă în această zi, iubiți, râdeți şi creați amintiri de neuitat. 

Berbec

Berbeci, a venit timpul să vă recunoaşteți greşelile în fața celor care v-au păsuit nedreptățile şi să faceți lumină acolo unde v-ați ascuns în întuneric. Dacă aveți sentimente serioase față de o persoană, nu mai stați pe gânduri, nu vă mai comportați copilăreşte. Acum aveți ocazia de a vă descărca sufleteşte şi de a face acei paşi necesari pentru a-i câştiga inima.

Taur

Tauri, fugiți de stres cât de mult puteți. Dacă întâmpinați dificultăți la serviciu, astrologii vă recomandă o pauză de câteva zile. Încercați să obțineți un concediu şi plecați într-o vacanță spontană, fie alături de persoana iubită, fie alături de prieteni, fie, de ce nu, singuri. Uneori şi singurătatea poate fi benefică. Veți avea ocazia să vă puneți ordine în gânduri.

Gemeni

Dragi Gemeni, s-ar putea să fiți invitați spontan la un eveniment tematic în această seară. Probabil cu ocazia Halloween-ului, va trebui să vă costumați şi să vă puneți în aplicare cele mai creative idei pentru a ieşi din anonimat. Mai mult ca sigur veți reuşi să atrageți atenția mai multor persoane la o petrecere, ceea ce va atrage cu sine creşterea stimei de sine. Nu uitați să vă distrați.

Rac

Astăzi veți simți că sunteți împliniți sufleteşte şi veți realiza, pentru prima dată într-o lungă perioadă de timp, ce aveți lângă voi: familia, prietenii şi persoana iubită. Nu veți avea nevoie de nimic altceva pentru a fi fericiți. Această împlinire vă va face să fiți mult mai creativi şi mai productivi la locul de muncă. Este important ca seara să o petreceți în compania persoanei iubite, pentru a completa o zi de succes, urmărind un film la care cu siguranță veți adormi.

Leu

Este momentul perfect pentru a vă face planuri pe termen mediu şi lung. Nu vă veți simți în stare să performați la locul de muncă, însă veți avea suficient timp pentru a vă pregăti pentru viitor. Planurile pe care le veți face vă vor ajuta atât profesional, cât şi sentimental. Împreună cu persoana iubită puteți pune la cale un nou capitol din viața voastră, dar şi o aventură la care visați de foarte mult timp.

Fecioară

Veți trece prin anumite momente destul de stresante pe parcursul zilei, însă la final veți realiza că ați făcut progrese uriaşe în anumite proiecte pe care le aveți în desfăşurare. Vă veți trezi în mijlocul unei petreceri pe care chiar voi trebuie să o organizați. Veți avea foarte mult de muncă pentru că veți dori ca totul să iasă exact aşa cum vă doriți. Veți refuza ajutorul prietenilor, însă într-un final vă veți răzgândi. Ar fi bine pentru toată lumea să analizați bine situația şi să vă adaptați, astfel încât să nu pierdeți timp prețios.

Balanţă

Ai putea descoperi că e dificil să treci peste anumite lucruri, când e vorba despre relațiile cu alții. Comunicarea e cea mai mare problemă a ta, din cauza ei s-ar putea să nu înțelegi ce ți se spune, iar reacția ta să fie dură şi deloc empatică. Singura bucurie o vei găsi în munca ta, vei aştepta cu nerăbdare un moment special la serviciu, spre sfârşitul zilei. Rămâi pozitiv şi încearcă să nu te preocupe chestiuni în care nu eşti implicat direct.

Scorpion

Vei avea o zi destul de bună astăzi, mai ales la locul de muncă, acolo unde reuşeşti să obții lucrurile pe care le doreşti. Vei avea succes şi vei simți succesul mai mult decât în alte zile. După muncă vei face mici planuri cu prietenii şi e un moment bun să vă bucurați unii de prezența celorlalți. Faptul că ieşi rar cu ei îi va face pe prietenii tăi să simtă că îi accepți aşa cum sunt şi te vei distra alături de ei pe cinste.

Săgetător

E posibil să fii tentat să faci un lucru destul de imatur astăzi, puțin autodistructiv, pentru a-ți distrage atenția de la analiza interioară pe care ai tot făcut-o în ultima vreme şi de la eforturile de creştere personală. E foarte important să echilibrezi distracția cu introspecția şi să nu laşi gândurile să te copleşească. Mai ales că asta ar putea afecta unele relații cu oameni apropiați. E important să fii în cunoştință de cauză dacă te cândeşti să iei decizii abrupte.

Capricorn

Capricornul se bucură astăzi de un succes total. Vei fi foarte productiv la locul de muncă și probabil vei face câteva observații surprinzătoare despre cei din jurul tău, care te vor ajuta să înțelegi ce se întâmplă în viața colegilor tăi. Spre seară ai putea să îți pregăteşti ținuta pentru Halloween. Mâine se anunță o petrecere importantă, pe care sigur nu vrei să o ratezi.

Vărsător

Vărsătorul se simte compleşit de muncă, dar şi el este cu gândul la distracție. După ce vă luptați cu unele frământări interioare, luați o pauză de la atâta efort intelectual şi încercați să vă relaxați, în aşteptarea evenimentului de mâine. De asemenea, o evaluare a sentimentelor ar putea să vă ajute în viața privată, pentru că este posibil să fii nevoit să faci o alegere foarte curând.

Peşti

Pentru Peşti, ziua de azi se rezumă la o călătorie auto-reflectantă asupra vieții, iar lucrurile pe care le înveți acum sunt semnificative și importante pentru tine. S-ar putea să fiți nevoit să renunțați la unele idei învechite despre voi înșivă și la modul în care vă duceți existența. Seara va fi plină de emoții și momente noi, cu adevărat minunate, cu prietenii. Răspunsurile pe care le căutați vor veni cu ușurință în scurt timp.