mamaplus

Horoscop 30 decembrie 2019. A sosit momentul bilanțului atât în dragoste, cât și pe plan profesional

-
//
30.12.2019

O nouă etapă stă să înceapă, iar cei care se pregătesc din timp vor avea posibilitatea de a-și îndeplini cele mai adânci dorințe.

Berbec

O zi plină de evenimente îi aşteaptă pe nativii Berbec. Nu au mult timp la dispoziție, dar, chiar şi aşa, trebuie să facă totul ca la carte, aşa că e musai să se înarmeze cu mult calm şi atenție.

Taur

În cazul Taurilor, astăzi este vorba numai de planul sentimental, în special pentru cei singuri. Energiile negative par să dispară din jurul lor şi să aibă şansa să cunoască şi ei pe cineva.

Gemeni

Gemenii trebuie să evite discuțiile pe subiecte pe care nu le stăpânesc foarte bine, tocmai pentru a nu se face de râs, a nu lăsa impresia că sunt ignoranți.

Rac

Racii sunt atât de absorbiți de o veste, de un eveniment recent în viața lor, încât nimic altceva în jur nu mai are importanță. Ar face totuşi bine să mai acorde atenție şi altor planuri.

Leu

Sfârşitul de an îi găseşte pe nativii Leu leneşi din cale afară. Nu neapărat că nu mai au energie să muncească, dar nu mai vor. Îşi doresc să se bucure de timp liber, cu telefonul închis.

Fecioară

Pentru Fecioare, ultima perioadă a fost dedicată carierei. Şi vor ca noul an să îi prindă pe poziții, plini de inițiativă şi putere de muncă.

Balanță

Balanțele fac o retrospectivă a anului. Trag o linie şi îşi fac planuri de viitor, pentru a duce la bun sfârşit ce nu au reuşit anul acesta.

Scorpion

Scorpionii au o intuiție extrem de ascuțită, aşa că, dacă trece cuiva prin cap să îi mintă sau să îi manipuleze nu va avea succes în asta.

Săgetător

Nativii Săgetător par să fie favoriții astrelor atunci când vine vorba de a-i proteja de pericole. Au capul în nori şi se expun la multe riscuri, însă, cumva, de fiecare dată, totul se termină cu bine.

Capricorn

Chiar dacă finalul de an ne face să ne gândim la planurile de viitor, Capricornii ar trebui să mai aştepte până să facă asta. Nu este pentru ei o perioadă prielnică deciziilor.

Vărsător

Vărsătorii se pregătesc de o călătorie. La propriu sau la figurat. Ce înseamnă la figurat? Poate însemna o călătorie inițiatică, o discuție serioasă cu ei înşisi, pentru ca anul nou poate veni cu etape cu totul noi în viața lor.

Pești

Peștii dau dovadă că fac oricând față situațiilor stresante, care par fără rezolvare. Sunt unii dintre cei mai calculați nativi ai zodiacului.