mamaplus

Horoscop 3 - 8 mai 2022: Surprize neașteptate pentru Raci și Scorpioni

-
//
03.05.2022

După o perioadă în care am avut parte de emoții intense în plan sentimental, am fost îngăduitori, iertători și empatici, iată că situația se schimbă. Devenim mai agitați și competitivi în dragoste, căutăm adrenalina, flirtăm și suntem dornici de aventură. Nu vom mai avea răbdare să cucerim și nici nu va fi vorba de gesturi romantice și tandre, ci de multă pasiune și înflăcărare. Să vedem în continuare prognoza astrologică pentru fiecare semn zodiacal în parte.

BERBEC: Berbecii se vor bucura de farmec și noroc în dragoste. Se vor face plăcuți cu ușurință de cei cu care interacționează și se vor preocupa de aspectul fizic. Pe de altă parte, se pot aștepta la surprize financiare. Poate fi vorba de cheltuieli neprevăzute sau de câștiguri neașteptate, de aceea este de preferat să fie responsabili cu banii.

TAUR: Taurii se pot aștepta la evenimente neprevăzute și schimbări bruște care îi iau pe nepregătite și le dau viața peste cap. Pe de altă parte, este posibil să le fugă gândul la o persoană din trecut sau să fie tentați să intre în relații ascunse sau cu persoane indisponibile emoțional.

GEMENI: Gemenii pot avea ocazia să-și îmbunătățească relațiile de prietenie și să intre în noi proiecte de viitor. Pot cunoaște persoane cu care să împărtășească aceleași viziuni și să-și lărgească anturajul. Pe de altă parte, se pot ciocni de evenimente neașteptate care privesc trecutul. Poate o persoană îi caută sau pate află unele secrete.

RAC: Pentru Raci, săptămâna vine cu surprize neașteptate din partea prietenilor. Poate chiar cunosc o persoană care le schimbă niște planuri de viitor. Este o perioadă în care nativii îndrăznesc să se afirme cu curaj și se pot îndrepta către o promovare. Pot primi șansa de a se face remarcați în carră sau de a-și atinge niște obiective mărețe.

LEU: Leii pot fi stimulați să facă și ei schimbări de carieră și pași în zona dezvoltării profesionale. Tranzitul lui Venus le aduce șansa de a învăța lucruri noi, iar conjuncția Soare-Uranus vine cu răsturnări de situație în carieră. Pot intra pe o nouă direcție. Grijă mai multă la imagine și la modul în care-ți gestionează autoritatea, maia les dacă dețin o funcție.

FECIOARĂ: Fecioarele pot avea parte de oportunități de câștig prin intermediul partenerului de viață sau ca urmare a unor asocieri în care intră. În plus, conjuncția din Taur poate aduce evenimente neașteptate menite să le răstoarne niște credințe și principii. Astfel, mulți nativi intră pe o nouă cale de evoluție și se maturizează.

BALANȚĂ: Pentru Balanțe, poate începe o perioadă dinamică în cuplu, dar care aduce ocazia îmbunătățirii conexiunii cu partenerul. Cei singuri pot începe noi relații, însă grijă la pasiunile bruște. Poate fi vorba doar de un foc de paie. De asemenea, mai multă atenție la propunerile de asociere și investiții pe care le primesc săptămâna aceasta.

SCORPION: Scorpionii se pot aștepta la evenimente neprevăzute fie în relația de cuplu, fie în colaborările și parteneriatele în care sunt implicați. Ceva se schimbă și de preferat ar fi să se adapteze la noile condiții. În schimb, tranzitul lui Venus prin Berbec este de bun augur pentru sănătate, dar și pentru armonizarea relațiilor cu colegii și eficientizarea activităților profesionale.

SĂGETĂTOR: Săgetătorii se bucură de activități alături de persoana iubită sau de copiii și aduc îmbunătățiri vieții sentimentale. Trebuie să aibă grijă că va crește și dorința de flirt și aventură. Cei singuri pot începe noi povești de dragoste, dar s-ar putea să nu fie de lungă durată. La locul de muncă pot să apară evenimente neașteptate care să aducă schimbări bruște, fie de program, de sarcini, poate chiar noi colegi cu care să fie nevoiți să interacționeze.

CAPRICORN: Capricornii pot să-și îmbunătățească viața de familie și să se apropie mai mult de părinți. În plan sentimental se pot aștepta la surprise nerevăzute. Poate fi vorba de o dragoste la prima vedere. În cazul celor care sunt părinți, surprizele pot veni din zona copiilor.

VĂRSĂTOR: Vărsătorii se bucură de susținere în comunicare și negocieri, dar și în luarea deciziilor importante. Pe de altă parte, conjuncția Soarelui cu Uranus, guvernatorul lor, schimbări și evenimente neprevăzute care vizează casa și familia. Poate fi vorba inclusiv de o mutare în cazul unor nativi.

PEȘTI: Venus va activa sectorul financiar al Peștilor și poate aduce ocazia de suplimentare a veniturilor sau de valorificare a unor economii. Totuși, nativii trebuie să aibă grjiă că vor crește și cheltuielile sau ei vor fi foarte impulsivi dacă ies la cumpărături. Conjuncția Soare-Uranus le poate aduce vești și discuții neașteptate, care să-i șocheze și să le schimbe niște idei, decizii și raționamente.