mamaplus

Horoscop 10 decembrie 2019. Motiv de bucurie în familie şi o cină romantică

0
//
10.12.2019

Linişte, înțelegere şi multe bucurii anunță astrologii pentru nativi astăzi. Aveți ocazia de a face schimbări pozitive în viața voastră, însă trebuie să fiți atenți şi la cei din jurul vostru.

Berbec

Berbecii au posibilitatea de a încheia o înțelegere promițătoare din punct de vedere financiar. Fiți însă atenți la toate detaliile pentru a nu vă asuma riscuri fără posibilitatea de câştig. În dragoste, astrologii au veşti bune. Ar fi cazul să faceți pasul cel mare dacă vă doriți o familie alături de persoana iubită. Fiți curajoşi, comunicați despre acest aspect şi organizați-vă împreună planurile de viitor.

Taur

Dacă aveți o perioadă dificilă şi nimic nu vă aduce fericire, luați măsuri, dragi Tauri. Nu trebuie să vă complaceți într-o astfel de situație, din contră, astrologii vă sfătuiesc să faceți orice schimbare de care aveți nevoie pentru a vă aduce din nou buna dispoziție în viață. Este o zi benefică pentru decizii spontane, motiv pentru care dacă vă doriți un nou job sau vreți să ieşiți dintr-o relație amoroasă în care nu vă mai simțiți confortabili, este momentul pentru a pune piciorul în prag.

Gemeni

Gemenii au parte de o zi foarte bună, mai ales în dragoste. Astrologii recomandă să aveți inima deschisă, să aveți curaj şi să dați frâu liber emoțiilor. S-ar putea să cunoaşteți o persoană specială, în preajma căreia vă veți simți foarte bine. Dacă descoperiți că aveți multe lucruri în comun, o a doua întâlnire romantică n-ar fi exclusă.

Rac

Racii sunt pe punctul de a-şi atinge obiectivele bine stabilite. Demonstrați devotament, forță de muncă şi seriozitate la serviciu, iar superiorii vor observa şi nu doar atât, ba chiar vor aprecia eforturile voastre. O mărire de salariu nu este exclusă. În dragoste trebuie să aveți mai multă răbdare, poate fi o perioadă dificilă pentru partenerul/partenera voastră, motiv pentru care trebuie să acordați linişte şi înțelegere.

Leu

Astăzi, Leul va trebui să-şi arate loialitatea față de cei la care ține mai mult. Sună acasă astăzi, pentru că cineva pe care îl iubești poate avea nevoie de sfatul tău. Faceți bine să empatizați cu oamenii când vă cer o secundă pentru a-i asculta cu adevărat. Această persoană merită timpul tău.

Fecioară

Fecioara are astăzi o înțelegere profundă a oamenilor și a lumii din jurul ei. Astăzi este o zi în care intuiția vă solicită să împărtășiți această înțelepciune cu lumea. Ai atât de multe lucruri de spus şi subiecte de discutat, pe care nu le-ai vorbit cu nimeni. Însă, se pare că astăzi este o zi potrivită pentru a realiza cât de diferit gândesc oamenii o rezolvare, având acelaşi scop.

Balanță

În mod normal, Balanța nu este genul care să aibă nevoie de ajutor în comunicare. Cu toate acestea, aveți tendința să ignorați conversații despre care credeți că nu sunt importante și să faceți o greşeală. Vorbele, în general sunt foarte importante pentru oamenii care nu pot să se angajeze imediat în fapte, aşa că aveți mare grijă astăzi ce conversații ignorați.

Scorpion

Când vine vorba de durere și suferință, se pare că Scorpionul are o înţelegere profundă. Indiferent că ați trecut personal sau nu de astfel de probleme, sunteți capabili să relaționați cu oamenii care au acum aceste probleme. Puteți simți multe emoții mai profund decât majoritatea şi sunteți capabil să vă puneți cu adevărat în pantofii altcuiva. Sfaturile pe care le veți da astăzi vor schimba o viață.

Săgetător

Ziua de marţi începe bine pentru Săgetători. Marți, vei avea parte numai de veşti bune şi vei face tot ce ți-ai propus. Fie că pleci într-o călătorie de serviciu, fie că seara mergi la o petrecere ori la o ieșire în oraș cu prietenii, te vei simți foarte bine. Astrele te sfătuiesc ca în orice faci, să-ți urmezi instinctul. Și aveți grijă cum reacționați în fața persoanelor pe care abia le-ați cunoscut. Prima impresie pe care o laşi este foarte importantă.

Capricorn

Marți va fi ca o zi de weekend pentru Capricorni, după atâtea eforturi făcute zilele trecute. Nu vei face decât să leneveşti prin casă, mai ales că ai nevoie de acest moment de respiro. Horoscopul te sfătuieşte să dai mai multă atenție persoanelor dragi, pe care le-ai cam neglijat în ultima perioadă. Un telefon sau o invitație în oraş nu strică. Seara, cei care sunt singuri ar putea avea parte de o întâlnire romantică.

Vărsător

Ziua de 10 decembrie este favorabilă cu totul pentru Vărsători. O sumă neașteptată de bani vă va consolida situația pentru următoarea perioadă. O mare surpriză va fi și schimbarea de comportament a unei persoane din anturajul vostru, care brusc va fi foarte deschisă față de voi. Dacă eşti suspicios în legătură asta, ai toate motivele. Înainte de a avea din nou încredere în această persoană, studiază-i comportamentul o perioadă.

Peşti

Dragi Peşti, astrele nu vă recomandă să începeți proiecte laborioase, care necestă timp şi multă energie. Mai degrabă concentrează-te asupra familiei. Vei avea mult mai multe de câştigat fiind alături de cei dragi. În cazul în care eşti singur, cineva îți va capta atenția şi te va pune pe gânduri. Dacă te simți atras, fă tu primul pas. Dacă, în schimb, eşti într-o relație, susprinde-ți persoana iubită cu un cadou neaşteptat. Vei fi răsplătit pe măsură!