mamaplus

Evenimente astrologice în luna iunie pentru fiecare zodie

-
//
29.05.2019

Până la începutul lunii iunie au mai rămas zile numărate și fiecare zodie va avea parte de anumite evenimente în perioada ce urmează.

mamaplus

Horoscopul Berbecului anticipează o împletire amonioasă dintre viața socială și cea amoroasă, cu avantaje reciproce decurgând din una spre cealaltă, fortificarea relațiilor de familie, și un posibil conflict între zona conștientă și cea subconștientă.

Taurul este extrem de prețuit într-o legătură sentimentală consacrată ori incipientă, are la îndemână prilejuri foarte norocoase de a-și spori veniturile, este înconjurat de numeroase oportunități în sfera socială, dar poate să aibă niște dezamăgiri în legături de prietenie ce păreau să-i fie de nădejde.

În luna dedicată lor, Gemenii strălucesc, îi captivează pe alții în viața socială și amoroasă, au oportunități în afaceri, însă sunt nevoiți să-și facă ajustări majore în plan profesional.

Racul comunică foarte bine cu cei din imediata lui apropiere, își promovează cu ușurință personalitatea și interesele, dar este îndrumat și să facă ceea ce îi este specific, mai ales în dragoste, adică să se retragă nițel pentru a analiza dacă este pe drumul cel bun. O călătorie sau un demers ținând de studii pare să-l pună pe gânduri!

Horoscopul Leului indică inițial necesitatea de a-și înfrâna firea năvalnică pentru a intra în contact cu zonele profunde ale lumii sale interioare, ceea ce îi permite către finalul lui iunie să fie impetuos în exterior. Viața sa sentimentală tinde să oscileze între o rațiune exacerbată și o patimă senzuală orbitoare!

Fecioara  are parte de o interacțiune fertilă în sfera socială, își împletește dragostea cu munca, se bucură de o sporită apreciere la serviciu, dar pare să fie pusă în fața unor momente cruciale în relațiile de parteneriat.

Nativii din Balanță pot profita de o serie de șanse nemaipomenite în plan profesional, atâta timp cât își înfrânează înclinația de a fi foarte idealiști, și sunt favorizați în dragoste de călătorii ori contacte cu oameni proveniți de pe meleaguri îndepărtate.

Scorpionul tinde să aibă și el de câștigat din vești bune ori relaționări cu persoane din străinătate, poate avea probleme din cauza unor iluzii sau a unei senzualități excesive, păguboase, în amor, și i se impune să-și asume o perspectivă mai obiectivă în carieră.

În horoscopul Săgetătorului din iunie 2019 se evidențiază posibilitatea unor beneficii notabile obținute din asocieri în afaceri și, mai mult decât atât, avantaje din orice fel de parteneriate, o viață sentimentală echilibrată, stabilă, și dezideratul de a soluționa niște probleme asociate cu casa ori familia.

Pentru Capricorn, se anunță rezultate pozitive provenitedin colaborări, asocieri, îndeosebi în muncă, o îmbunătățire, pe baze solide, a relației sale sentimentale mai vechi ori mai noi, dar și unele dificultăți în integrarea socială.

Cei născuți în Vărsător sunt favorizați mai mult decât de obicei în dragoste, tind să-și vadă cu ochii năzuințele din sfera profesională, dar pot fi confruntați cu iluzii sau înșelătorii din punct de vedere financiar.

Peștii sunt pe cale să-și împrospăteze o relație amoroasă existență ori să ia foarte în serios una abia începută, să își impulsioneze existența, în general, printr-un aflux năvalnic de creativitate, spontaneitate, însă pot avea unele greutăți în a-și afirma sinele, demersurile majore.

Sursa