mamaplus

De ce nu trebuie să superi niciodată femeile născute în zodia Scorpionului

0
//
20.10.2020

Reprezentantele sexului frumos născute în zodia Scorpionului tind să se enerveze repede și să devină agresive, dar asta nu înseamnă că sunt rele. Este  greu  de spus ce anume le supără pentru că își ascund sentimentele. Dar se vor răzbuna.

Așa încât, nu vrei să-i rănești pentru că va fi greu apoi să le recâștigi încrederea.

 • Sunt conduse de două planete malefice - Marte și Pluto. Marte le face competitive și agresive, iar Pluto le ajută să-și ascundă nervii. Însă acest lucru poate fi înșelător pentru că nu vei ști când sunt supărate pe tine. Ele sunt conduse de emoții și le poți răni cu ușurință, chiar dacă nu ai făcut asta intenționat. Iar când le deranjează ceva devin sarcastice. 
   
 • Sunt defensive. Pot fi afectate de lucruri pe care le spui sau le faci în mod neintenționat, însă ele le vor lua personal. Dar pentru că își ascund sentimentele, nu vei ști că le-ai supărat. 
   
 • Stăpânesc a opta casă solară. Asta înseamnă că detestă să le subminezi autoritatea ori să ataci alte persoane pe care le iubesc. Urăsc persoanele superficiale și false. Au un ego puternic și se simt jignite dacă le afectezi orgoliul. Se consideră cele mai bune și cred că sunt unice. Dacă le arăți că le consideri mediocre, le vei răni foarte tare.
   
 • În opoziție cu Scorpionii sunt Taurii, zodia banilor. Prin urmare, subiectele legate de bani sunt neplăcute pentru Scorpioni, care se pot enerva ușor. Întrucât sunt guvernați de planeta Marte, sunt mai irascibili și le este greu să se relaxeze. Scorpionii sunt reci și distanți, dar asta îliajută să scape de furia pe care o acumulează în interior. 
   
 • Sunt răzbunătoare. Dacă le faci ceva rău, așteaptă-te să pățești și tu ceva. Sunt extrem de ranchiunoase. Așa că nu te opune, pentru că le va fi foarte greu să te ierte și să uite.