mamaplus

Cum vei îmbătrâni în funcție de zodie

-
//
08.07.2020

Pentru unele persoane îmbătrânirea este un coșmar, în timp ce altele acceptă cu seninătate trecerea anilor. Iar zodiile au un cuvânt important de spus din acest punct de vedere.

Dacă unii oameni consideră că trecerea anilor și îmbătrânirea sunt un blestem, alții le consideră o binecuvântare. Până la urmă nu toți au acest privilegiu… Iată cum te afectează îmbătrânirea, în funcție de zodie:

Berbec

Nativii din Berbec se numără printre acele persoane care par veșnic tinere. Indiferent de vârstă, Berbecii se comportă de parcă ar fi veșnic tineri, acesta fiind și principalul motiv pentru care sunt adesea părinți sau bunici „cool”. De fapt, pentru Berbeci maturizarea este partea cea mai dificilă, având tendința să se comporte ca niște copii la orice vârstă. Se entuziasmează din orice, au multă energie și sunt mereu pregătiți să încerce ceva nou.

Taur

Când vine vorba de îmbătrânire, persoanele născute în zodia Taur acceptă trecerea anilor cu multă demnitate. Sunt genul de oameni care își etalează cu mândrie firele de păr albe și ridurile pe care le dobândesc de-a lungul anilor. De fapt, Taurii sunt responsabili și maturi de la o vârstă fragedă. Visează să-și întemeieze o familie, să aibă o carieră de succes și să se înconjoare de oameni dragi. Pun preț pe rutina lor zilnică și au de obicei foarte multă grijă de sănătatea lor. Tocmai de aceea Taurii îmbătrânesc frumos și arată foarte bine la orice vârstă.

Gemeni

Gemenii sunt precum vinul: devin o variantă tot mai bună a lor pe măsură ce trec anii. Chiar dacă înaintează în vârstă, nativii din zodia Gemeni se comportă întotdeauna precum niște copii. Au bucurii simple și se entuziasmează din orice. Sunt acei adulți pe care tinerii adoră să-i aibă prin preajmă. Se pricep de minune să povestească întâmplări din tinerețe și îi înțeleg foarte bine pe tineri și adolescenți. O problemă a nativilor din zodia Gemeni este lipsa unei rutine de îngrijire bine pusă la punct. Nu sunt de obicei atenți la dietă, la orele de somn necesare și pot avea un stil de viață haotic, ceea ce duce la o îmbătrânire prematură.

Rac

Persoanele născute în zodia Rac se tem de îmbătrânire și, mai ales, de singurătate. Un coșmar pentru nativii din Rac este acela de a rămâne singuri la bătrânețe și din această cauză acceptă cu dificultate perioada în care copiii lor pleacă de acasă. Reușesc să depășească mai ușor această etapă dificilă dacă își găsesc pasiuni noi și dacă învață că scopul lor în viață nu este doar acela de a avea grijă de ceilalți. Buncii din zodia Rac sunt cei mai iubiți, fiind genul de bunici care le fac toate poftele nepoților lor.

Leu

Demnitatea și aerul regal al nativilor din zodia Leu sunt inegalabile. Indiferent de vârstă, Leii își vor păstra acea aură speciala și, mai ales, eleganța reprezentativă. Persoanele născute în zodia Leu acordă o foarte mare atenție aspectului fizic și nu renunță să se îngrijească așa cum trebuie la orice vârstă. Sunt acel gen de oameni care se îmbracă impecabil chiar și la 90 de ani!

Fecioară

Persoanele născute în zodia Fecioară sunt considerate a fi mature de la o vârstă fragedă. Acești nativi sunt de obicei foarte responsabili, muncitori și organizați, ceea ce se observă încă din copilărie. Pe măsură ce trec anii, aceste trăsături se accentuează și nativii din zodia Fecioară devin un reper pentru majoritatea persoanelor tinere din jurul lor. Oferă cele mai bune sfaturi, sunt mentori excelenți pentru cei tineri și le pot arăta calea către o viață împlinită și fericită. Fecioarele au de obicei multă grijă de sănătatea lor și arată bine la orice vârstă. Stresul este o problemă majoră pentru ei și vor avea de suferit dacă nu învață să-l gestioneze.

Balanță

Nativii din Balanță se simt împliniți pe măsură ce „colecționeaza” tot mai mulți prieteni adevărați de-a lungul vieții. Pentru persoanele născute în această zodie îmbătrânirea nu este o problemă, atât timp cât pot socializa exact așa cum o făceau în tinerețe. Au nevoie de prietenii lor și de persoane apropiate pentru a se simți iubiți și apreciați. Balanțele uită ce vârstă au și se comportă veșnic precum niște tineri îndrăgostiți. De fapt, se numără printre persoanele care se pot îndrăgosti cu ușurință la orice vârstă.

Scorpion

Scorpionii par să fi descoperit izvorul tinereții veșnice. Acești nativi reușesc să arate excelent indiferent de vârstă și își păstrează acel farmec misterios care îi atrage pe ceilalți ca un magnet. Persoanele născute în zodia Scorpion iubesc moda și acordă o atenție deosebită aspectului lor fizic. Reușesc să fie la fel de sexy ca în tinerețe pe măsură ce trec anii, dar asta pentru că acordă atenție stilului de viață.

Săgetător

Pe nativii din zodia Săgetător îi sperie îmbătrânirea. Persoanele născute în această zodie se gândesc cu groază la faptul că vor îmbătrâni și cel mai mult îi sperie ideea de a-și pierde independența. Cu toate acestea, faptul că rămân tot timpul activi și că iubesc sportul îi ajută să se mențină în formă și să arate bine la orice vârstă. Săgetătorii sunt acel gen de persoane care fac drumeții pe munte, aleargă și călătoresc mult. Își urmează pasiunile fără încetare chiar dacă înaintează în vârstă. Au adesea un grup de prieteni format din persoane mult mai tinere pentru că au o minte deschisă și sunt dispuși tot timpul să încerce experiențe noi.

Capricorn

Persoanele născute în zodia Capricorn demonstrează o maturitate deosebită de la cele mai fragede vârste. Sunt oameni responsabili, care nu se tem de angajamente și își fac de obicei planuri de viitor bine puse la punct. O slăbiciune a nativilor din Capricorn este lipsa activității fizice. Pe măsură ce îmbătrânesc fac tot mai puțină mișcare, iar acest lucru își pune amprenta asupra formei lor fizice.

Vărsător

A fi diferit este motto-ul de viață al nativilor din zodia Vărsător. Aceștia sunt tot timpul cu un pas înaintea tuturor, iubesc tot ce este nou și inovator, astfel că par veșnic tineri. Sunt acel gen de persoane mereu în pas cu tehnologia indiferent de vârstă, ceea ce le face foarte populare în rândul tinerilor. Și stilul lor vestimentar este unul modern și autentic, astfel că arată de obicei mult mai tineri decât sunt.

Pești

Pentru că sunt visători și cu capul în nori, Peștii au tendința de a-și imagina bătrânețea ca pe o etapă tristă a vieții. Își fac griji pentru viitor, dar cu toate acestea nu sunt dispuși să ia măsuri pentru a se asigura că vor avea o bătrânețe bună. De fapt, nativii din Pești pot avea un stil de viață haotic și au tendința de a se refugia în diferite vicii care au efecte negative asupra sănătății și aspectului lor fizic. Însă pe măsură ce înaintează în vârstă încearcă să-și corecteze astfel de obiceiuri și reușesc să repare o parte din consecințele stilului de viață dezorganizat.