mamaplus

Cum te înțelegi cu soacra ta, în funcție de zodia ei

-
//
26.06.2020

Relația cu soacra este una importantă. Ideal e să fiți mai mult prietene decât noră și soacră, însă nu mereu e posibil. Află cum să te porți cu mama partenerului tău, în funcție de zodia ei. 

1. Dacă soacra ta este Berbec...

Atunci ar trebui să știi că este o femeie foarte bine ancorată în realitate. De cele mai multe este încăpățânată și nu se lasă convinsă cu absolut nimic. Trebuie să te străduiești foarte mult să-i intri în grații. Însă este o femeie cu un suflet mare, în ciuda faptului că va fi greu să te apropii de ea la început. Dacă vrei să faci ceva, atunci ai putea să-i ceri sfatul. E o persoană foarte energică și te poate ajuta atunci când ai nevoie. Iar dacă într-o zi vrei să-i cumperi un cadou, ai putea lua în considerare faptul că piatra prețioasă pe care o place este ametistul. În general se înțelege foarte bine cu cei din zodia Leului sau a Săgetătorului.

2. Dacă soacra ta este Taur...

Trebuie să știi că soacra ta este o persoană foarte inimoasă, care iubește ordinea și reușește să fie obiectivă chiar și atunci când alții nu ar putea fi. Soacra ta are multă răbdare, așa că este un bun ascultător atunci când ai nevoie. Îți va acorda spațiul de care ai nevoie, dar va fi bucuroasă să vadă că apelezi la ea și că o tratezi ca pe o a doua mamă. Uneori poate fi încăpățânată, dar cine nu e? De regulă, soacra ta își ascultă instinctele și cu siguranță nu a greșit când a spus că tu vei fi potrivită pentru fiul ei. Vrei să-i cumperi un cadou? Atunci trebuie să știi că iubește coralul și smaraldul. Dar chiar și o floare o poate face să zâmbească. În general se înțelege foarte bine cu Fecioarele și Capricornii.

3. Dacă soacra ta este Gemeni...

Atunci îți va fi puțin greu să ții pasul cu ea. Deși este mai în vârstă decât tine, are energie ca o tânără zveltă, de 18 ani. Este mereu activă, are multe lucruri de făcut pe listă zilnic și are un optimism debordant. Dacă soacra ta este Gemeni, te sfătuim însă să ai grijă, pentru că uneori poate fi duală. Poate trece de la o stare la alta foarte ușor, așa că trebuie să-ți alegi cu grijă cuvintele pe care le folosești cu ea, întrucât se supără din senin. Partea bună este că îi trece la fel de repede. În cazul în care vezi că este foarte curioasă, nu te supăra pe ea. E posibil să întreacă măsura uneori, dar așa e firea ei. Nu o face cu răutate! Cât despre piatra ei prețioasă preferată, aceasta este agata. Iar persoanele cu care se înțelege cel mai bine sunt născute în zodia Balanță sau Vărsător.

4. Dacă soacra ta este Rac...

Înseamnă că va fi mai tăcută. Preferă să mediteze mult, înainte să spună ceva. Așa este firea ei. Dar e o femeie blândă, care inspiră bunătate oricui o cunoaște. De aceea este apreciată de toate persoanele din jurul ei. Nu va încerca niciodată să-ți invadeze spațiul personal și îți va da sfaturi numai dacă i le vei cere. Altfel, preferă să se abțină. Familia este foarte importantă pentru ea, așa că încearcă să o vizitezi ori de câte ori ai ocazia. Ea te va aștepta cu cele mai bune bucate pe care le poate prepara. Nu ezita să-i spui că mâncarea ei este delicioasă. Îi place să fie lăudată, chiar dacă nu o să recunoască asta niciodată. Îi place argintul, așa că ar fi indicat să te îndrepți către el, dacă vrei să-i faci o bucurie. Cât despre persoanele cu care se înțelege cel mai bine, de regulă ele sunt născute în zodia Scorpionului sau a Peștilor.

5. Dacă soacra ta este Leu...

Atunci e o femeie foarte puternică, independentă, care nu acceptă foarte multe sfaturi. Îi place să facă totul așa cum vrea ea și dacă o contrazici, s-ar putea să primești câteva săgeți din priviri. Însă are o inimă mare. Va fi nevoie însă de multă răbdare ca să te înțelegi cu ea, pentru că tinde să te enerveze de cele mai multe ori. Așteaptă-te să se implice în relația ta cu fiul ei. Însă, dacă îi arăți că există niște limite, atunci va înțelege. E o femeie spontană, așa că s-ar putea să te trezești cu ea la ușă, într-o zi, spunându-ți că s-a gândit să beți cafeaua împreună. Pietrele ei prețioase preferate sunt ambra și crisolitul. Iar persoanele cu care se înțelege cel mai bine sunt Berbecii și Capricornii.

6. Dacă socra ta este Fecioară...

Veți fi mai mult prietene decât noră și soacră. Este o persoană foarte responsabilă și conștiincioasă. Îi place să facă lucrurile atunci când trebuie și, de regulă, nu amână nimic. Gândește foarte mult înainte să acționeze și este o femeie foarte înțeleaptă. De asemenea, soacra Fecioară este foarte atentă la detalii și uneori s-ar putea să fie critică, dar în sensul bun. Ascultă-i sfaturile și o să mergi pe calea pe care trebuie! Din punct de vedere al sănătății este foarte sensibilă. Încearcă s-o ocrotești, pe cât de mult posibil, iar ea va aprecia asta, cu siguranță. Când vine vorba despre cadouri, soacra Fecioară apreciază foarte mult agatele. Cât despre compatibilitate, se înțelege excelent cu Taurii și Capricornii.

7. Dacă soacra ta este Balanță...

Trebuie să știi că va capta atenția oriunde merge. Este o femeie șarmantă, plăcută la auz, care are o vorbă bună pentru toată lumea. Va fi în centrul atenției și atunci când nu își propune. Este calculată și îi place să economisească pentru vremuri mai grele, dar asta nu înseamnă că dacă îi ceri ajutorul, nu va sări să-ți ofere ce ai nevoie. Uneori poate fi încăpățânată și supărăcioasă, dar asta se întâmplă rareori. Soacra Balanță știe să fie diplomată și va încerca să-ți fie mai mult prietenă decât soacră. Ești o norocoasă! Poți să o răsplătești cu smaralde, jad sau opal, întrucât acestea sunt pietrele ei prețioase. Persoanele cu care se înțelege cel mai bine sunt Gemenii și Vărsătorii.

8. Dacă soacra ta este Scorpion...

Atunci ai o soacră rafinată, calculată și hotărâtă. Relația ta cu ea va fi una cu suișuri și coborâșuri, pentru că în ciuda faptului că pare foarte prietenoasă, poate fi puțin șmecheră. Te va trage de limbă și apoi e posibil să folosească totul împotriva ei. Asta nu înseamnă că trebuie să te ferești de ea. Dacă reușești să ajungi la sufletul ei, vă veți înțelege excelent. Este o foarte bună gospodină și ai multe de învățat de la ea. Cel mai bine se înțelege cu Racii și Peștii.

9. Dacă soacra ta este Săgetător...

Ești o fericită! Soacra ta este foarte tolerantă și o bună ascultătoare. Totodată, este diplomată și înțelegătoare. Îți va fi mereu aproape, atunci când ai nevoie și va avea mereu o vorbă bună pentru tine. Este o persoană prietenoasă și îi place să fie înconjurată de oameni dragi. Ține foarte mult la familia ei și va face tot ce îi stă în putință, pentru a vedea pe toată lumea cu zâmbetul pe buze. Este o adevărată plăcere să stai în preajma ei. Are răbdare și îți va explica ceva de mai multe ori, dacă este nevoie. Îi place să se plimbe prin natură, așa că nu ezita să o inviți în parc duminica. Doar voi două, discutând despre orice vrei. Te vei relaxa și astfel te vei apropia mai mult de ea. Culorile sale preferate sunt albastrul și bleumarinul. Iar persoanele cu care se înțelege cel mai bine sunt, de regulă, Berbecii și Leii.

10. Dacă soacra ta este Capricorn...

Atunci trebuie să lștii că este o persoană foarte loială, cu simțul răspunderii, căreia îi place ca lucrurile să fie făcute bine, atunci când e nevoie. Va dura ceva timp până când îi vei căpăta încrederea, dar și când vei face asta, vei intra în sufletul ei și te va considera ca pe unul dintre copiii ei. Este o persoană pe care te poți baza oricând, indiferent ce ai avea nevoie. Soacra Capricorn este economă și preferă să se gândească de două ori atunci când merge la cumpărături. Ține frâiele casei și nu va avea probleme în a-ți da sfaturi despre cum să faci și tu la fel. Persoanele cu care se înțelege cel mai bine sunt născute în zodia Taurului sau în zodia Fecioarei.

11. Dacă soacra ta este Vărsător...

Fii precaută! Este o femeie imprevizibilă și s-ar putea să se răzgândească exact atunci când nu te aștepți. Însă, când vine vorba despre lucruri serioase, te poți baza pe ea fără vreo urmă de îndoială. Poate fi puțin distantă și rece uneori, dar încearcă să o înțelegi și să o accepți. Cu toții avem defecte și calități. Îi place să fie înconjurată de oameni și de cele mai multe ori va tinde să acapareze discuțiile. Pietrele ei prețioase preferate sunt opalul și safirul, în cazul în care vrei să o îmbunezi. Îi plac darurile, așa că nu te sfii să-i oferi câte o mică atenție uneori. Persoanele cu care se înțelege cel mai bine: Gemenii și Balanțele.

12. Dacă soacra ta este Pești...

Trebuie să știi că este o persoană complexă. Spiritualitatea este foarte importantă pentru ea. Este o persoană credincioasă și pune mare preț pe valorile morale. De asemenea, este o persoană înțelegătoare, prietenoasă și inimoasă. Va fi dispusă să se sacrifice pentru cei dragi, numai pentru a-i vedea zâmbind. Îți va fi alături atunci când vei avea nevoie. Dar la rândul tău, trebuie să fii și tu alături de ea! Persoanele cu care se înțelege cel mai bine sunt născute în zodia Racului și a Scorpionului.