mamaplus

Cum se comportă fiecare femeie la prima întâlnire, în funcție de zodia ei

-
//
30.12.2019

Când vine vorba de felul în care putem atrage un bărbat, chiar și de la prima întâlnire, fiecare femeie se folosește de farmecul personal și de calitățile ei.

Însă, există oare o rețetă secretă care să ne asigure faptul că după o primă întâlnire pe care o avem cu cel pe care îl placem, va mai urma și o a doua? Ei bine, nu deținem noi secretul, dar este important să îți dai seama de atracția pe care o ai cu acel bărbat, de felul în care poți rezona cu el în diferite privințe ale vieții.

Nu spunem că alte aspecte nu ar conta, precum inteligența sau simțul umorului, dar află că tu ești singura care îți poți da seama de faptul dacă într-adevăr ești atrasă de acel bărbat sau nu. Află cum se comportă fiecare femeie la prima întâlnire, în funcție de zodie:

Berbec

Femeia Berbec este în mod cert una dintre femeile hotărâte, chiar și în ceea ce privește viața sentimentală. La o primă întâlnire, va vrea să îi transmită bărbatului faptul că are o personalitate dominantă și știe să își asume riscuri atunci când își dorește.

Taur

Femeia Taur este atrasă de un bărbat care știe să o facă să se simtă confortabilă. Astfel că, la o primă întâlnire, va vrea ca bărbatul pe care îl vede să creadă despre ea că e o persoană de încredere, bună, responsabilă și pe care se poate baza oricând.

Gemeni

Femeia Gemeni are simțul umorului, iar acest lucru îl va folosi în avantajul ei pentru a-l impresiona pe cel de care îi place. Așa că, dacă te vei întâlni cu o femeie Gemeni, să fii sigur de faptul că vei râde extrem de mult la întâlnire!

Rac

Femeia Rac știe foarte bine să asculte oamenii, dar și să le dea sfaturi atunci când au nevoie. La o primă întâlnire, va dori să îl asculte pe bărbatul de care îi place. Prin acest mod, îl va cunoaște și mai bine și își va da seama dacă într-adevăr poate avea o relație cu el.

Leu

Femeia Leu știe ce anume să zică pentru a-l impresiona pe cel de care îi place. Nu există niciun moment în care să nu știe cum anume să îl impresioneze, fiind mereu creativă. Pe lângă asta, va vrea să fie în centrul atenției, chiar dacă uneori poate exagera.

Fecioară

Femeile Fecioară sunt foarte organizate, iar acest lucru se aplică și în ceea ce privește întâlnirile pe care le au. Ele sunt acele femei care întotdeauna vor domina bărbatul pe care îl au alături, fără să le fie teamă de acest lucru.

Balanță

Femeia Balanță este adepta complimentelor, astfel că va încerca până și la prima întâlnire să îl complimenteze pe bărbatul de care îi place. Are cele mai bune intenții și știe că acest lucru o va ajuta în ceea ce privește relația cu bărbatul respectiv.

Scorpion

Femeia Scorpion este mereu atrăgătoare și își va folosi la maximum această calitate. Încrederea de care dă dovadă o ajută să ajungă acolo unde își dorește, reușind prin acest mod să îl seducă pe bărbatul față de care are sentimente.

Săgetător

Pentru femeia Săgetător, inteligența este cel mai important aspect. La o primă întâlnire, îți vei dori să abordezi tot felul de subiecte, de la filosofie, literatură, până la sex. Ești deschisă și conștientă că acest lucru îi va plăcea oricărui bărbat.

Capricorn

Femeia Capricorn este adepta întâlnirilor clasice, astfel încât la o primă întâlnire se va preocupa destul de mult pentru a face o impresie cât mai bună. Pentru tine, prima întâlnire perfectă constă într-o cină romantică la restaurantul preferat.

Vărsător

Femeia Vărsător este mereu sinceră, chiar și la întâlnirile pe care le are. Astfel că, oricât de mult ți-ai dori să nu auzi adevărul, iată că nu va fi așa la o întâlnire cu o femeie Vărsător.

Pești

Femeia Pești știe să ofere cele mai bune sfaturi oamenilor, iar ea se va folosi de acest lucru la o primă întâlnire pentru a-l impresiona pe bărbatul de care îi place. Ea știe că acest lucru îi va demonstra bărbatului respectiv faptul că este interesată și că își dorește o relație serioasă.