mamaplus

Cum să alegi numele copilului în funcție de zodie, pentru a avea noroc și fericire

-
//
25.06.2020

Semnul zodiacal sub care se naște copilul tău are o influență deosebită asupra trăsăturilor sale de personalitate, asupra pasiunior sale și asupra felului în care aceasta va aborda viața și problemele sale. Se spune că dacă îți numești copilul tinând cont de semnul său solar, îl poți înzestra cu noroc.

Iată câteva caracteristici ale zodiilor și câteva indicii în legătură cu literele care ar trebui să stea la începutul numelui atribuit copilului:

BERBEC

Berbecii sunt încrezători în forțele proprii, ambițioși, impulsivi, independenți și idealiști. Acestora le plac competițiile și luptă pentru ceea ce-ți doresc și pentru valorile în care cred. Numele care încep cu litera A și L sunt cele mai potrivite pentru acești nativi.

TAUR

Acești nativi sunt loiali și devotați și se încăpățânează adesea să demonstreze că au dreptate. Sunt iubitori și demonstrează că oricine se poate baza pe ei în ciuda caracterului dificil și posesiv. Inițialele potrivite pentru copiii născuți în zodia Taur încep cu literele I, U, E sau O. 

GEMENI

Gemenii sunt acei fericiți care se pot adapta cu ușurință la orice situație. Sunt inteligenți și descurcăreți, ambițioși și capabili să ia decizii încă de la vârste fragede. De asemenea, sunt carismatici și fermecători, așa că cele mai potrivite și norocoase inițiale sunt potrivite cele care încep cu una dintre literele A, H sau G. 

RAC

Racii sunt emoționali, vulnerabili, sensibili și dependenți de cei din jurul lor. Datorită sensibilității crescute de care dau dovada, sunt adesea firi foarte artistice și concentrate pe estetic. Li se potrivesc cel mai bine numele care încep cu literele D sau H.

FECIOARĂ

Acestea sunt calme și mereu cu picioarele pe pământ. Mai mult decât atât, calculează fiecare posibilitate înainte de a lua o decizie și sunt foarte cumpătate și organizate, dar totodată modeste și timide. Numele care le poartă noroc încep cu una dintre literele P, S sau T. 

LEU

Nativii din Leu sunt plini de energie și strălucesc asemenea astrului care îi guvernează, Soarele, dar și asemenea elementului lor, focul. Numele care li se potrivesc încep cu literele A, E, M sau T, pentru că au o sonoritate aparte, demnă de un conducător.

BALANȚĂ

Persoanele născute sub semnul Balanței sunt echilibrate și au standarde foarte înalte. Le caracterizează diplomația și gusturile sofisticate, indiferent despre ce este vorba. Balanțele sunt iubitoare și sar mereu în ajutorul semenilor lor. Cele mai potrivite nume pentru acești nativi încep cu literele R sau T. 

SCORPION

Carismatici și inteligenți, au o slăbiciune pentru a domina. Sunt firi pasionale și implicate, iar uneori pot deveni exagerat de posesivi. Sunt emotivi și din această cauză reușesc cu mare dificultate să ierte greșelile celor din jur. Literele norocoase pentru numele lor sunt N și T. 

SĂGETĂTOR

Sunt optimiști, iubesc libertatea și au un simț al umorului foarte bine dezvoltat. Le plac activitățile care le stimulează creativitatea și au înclinații către filosofie. Numele norocoase pentru acești nativi sunt cele care încep cu B, D, P sau T.

CAPRICORN

Își setează țeluri înalte și sunt foarte ambițioși și perseverenți în încercarea de a le îndeplini, chiar dacă asta înseamnă să fie extrem de disciplinați. Par rezervați, dar sunt foarte loiali și devotați. Numele potrivite pentru acești nativi încep cu B, G sau J.

VĂRSĂTOR

Acestora le place să fie originali și diferiți față de toți ceilalți. Sunt foarte sociabili și își asumă adesea rolul de suflet al petrecerii, dar sunt și foarte devotați prietenilor lor. Sunt independenți și gândesc liber, fără să se raporteze la norme. Numele care li se potrivesc cel mai bine sunt cele care încep cu una dintre literele D, G sau S.

PEȘTI

Sunt foarte simpatici și se integrează cu ușurință în orice grup. Empatia lor față de semeni îi împinge adesea la gesturi de caritate. Sunt foarte grijulii și încearcă să le asigure celor dragi tot ce este mai bun și frumos. Numele care le poartă noroc încep cu literele C, D, J sau T.