mamaplus

Cum reacționează oamenii când sunt înșelați, în funcție de zodie

-
//
23.11.2020

Să fii înșelat/ă este una dintre cele mai grave și dureroase situații atât pentru femei, cât și pentru bărbați. În funcție de zodiac, oamenii pot avea diferite reacții de la unele agresive, până la indiferență. Citește mai departe cum reacționează oamenii când sunt înșelați, în funcție de zodie.

Berbec: le va spune tuturor ce ai făcut

Berbecii pun foarte mare preț pe încredere, iar să-i înșeli este ceva de neiertat pentru ei. De la prieteni comuni, la familie și chiar șeful tău, Berbecii vor destăinui tuturor ce ai făcut, făcându-te să pari o persoană de neîncredere.

Taur: te va face să suferi

Deși nu vor apela la o răzbunare imediată, Taurii vor avea un plan foarte bine pus la punct de a te face să suferi. Cunoscuți pentru caracterul vulcanic, Taurii vor găsi un mod agresiv de a te face să plătești pentru greșeala de a-i înșela.

Gemeni: îți va distruge lucrurile

Într-o criză de nervi, primul instinct al Gemenilor va fi să se răzbune pe obiectele tale personale. Dacă partenerul tău Gemeni a aflat că l-ai înșelat, ține departe de el telefonul, hainele sau alte obiecte de valoare, deoarece este foarte probabil să le distrugă.

Rac: te va face să te simți prost

Dacă ai înșelat și regreți deja că ai făcut asta, nativii din zodia Rac te vor face să te simți și mai prost pentru greșeala comisă. Le va spune tuturor ce ai făcut pentru a se asigura că fiecare persoană te ceartă la fel ca el.

Leu: va profita de greșeala ta

Leii nu vor recurge la despărțire, dar în schimb vor profita de greșeala ta ca să preia întreaga putere asupra relației. De la cumpărături până la spălatul vaselor, toate vor cădea pe umerii tăi dacă îi calci strâmb unui Leu.

Fecioară: te va urmări până la momentul oportun răzbunării

Dacă inițial Fecioarele vor fi urmărite de un sentiment de vinovăție, dacă nu vor găsi niciun motiv pentru care ai fi putut să le înșeli, te vor detesta veșnic. Răzbunarea va veni ceva mai târziu, după un plan bine pus la punct.

Balanță: te va umili

După șocul pe care îl va avea inițial, când va descoperi că ai înșelat-o, Balanța va căuta toate mijloacele posibile pentru a te face de râs în fața apropiaților și nu numai.

Scorpion: nu există împăcare

Deși Scorpionii pot părea relaxați inițial la auzul veștii că au fost înșelați, aceștia plănuiesc în mintea lor crima perfectă. Pentru nativul Scorpion trădarea încrederii este cea mai mare greșeală într-o relație, iar, dacă l-ai înșelat, nu mai există cale de împăcare.

Săgetător: nu va mai vorbi cu tine niciodată

Odată ce află că l-ai înșelat, Săgetătorul nu-și va mai dori niciun fel de legătură cu tine, evitând să-ți mai vorbească sau să se mai întâlnească vreodată cu tine. Firi sensibile, Săgetătorii vor suferi enorm, însă cel mai probabil nu-ți vor mai permite să fii alături de ei.

Capricorn: va considera că nu te-a întâlnit niciodată

Cea mai bună răzbunare la care vor apela Capricornii va fi să te elimine total din viața lor. Nu suportă să trăiască în trecut și va încerca să-și facă viață cât mai frumoasă imediat după despărțire, pentru a-ți oferi o lecție.

Vărsător: nu va crede ce i se întâmplă

Vărsătorilor nu le va veni să creadă că ai fost capabilă să le greșești în modul acesta și vor reacționa destul de vehement. După ce se vor calma, se vor îndepărta de tine, fără să lase vreo șansă relației voastre.

Pești: va suferi

Peștii sunt cunoscuți pentru sensibilitatea lor și reprezintă, probabil, zodia care va suferi cel mai mult în cazul unei infidelități. Deși le va lua ceva timp să-și revină, Peștii vor deveni furioși și își vor dori să se răzbune, însă până la urmă vor trata totul cu indiferență.