mamaplus

Cum flirtezi, în funcție de zodia ta

-
//
09.09.2020

Jocul flirtului poate să fie un indicator important al comportamentului tău într-o relație. Semnul tău din zodiac îți arată care sunt punctele tale tari și slabe, în materie de flirt. Iată ce te face irezistibilă în ochii unui potențial partener.

Berbec

Nu îți este teamă să îți afișezi senzualitatea. Când ochii ți se opresc într-o direcție, vrei să se vadă cu siguranță că ești interesată. Încrederea în tine constituie punctul tău forte, care îi atrage pe ceilalți. Fii tu însăți, asta e cel mai important!

Stilul tău de a flirta: Îndrăzneț și frumos

Taur

Aerul tău melancolic și privirile subtile, dar pline de înțeles, îți captivează viitoarele victime. Nu îți place să te grăbești și nici să fii prea directă. Aștepți întotdeauna ca el să facă primul pas, iar senzualitatea pe care o emani atrage ca un magnet.

Stilul tău de a flirta: Dulce și senzual

Gemeni

Te descurci atât de bine cu cuvintele, nu e așa? Primul dialog cu un necunoscut nu te va lua niciodată prin surprindere. Spiritul tău energic te face irezistibilă atunci când flirtezi. Mai mult, știi să folosești limbajul trupului în favoarea ta.

Stilul tău de a flirta: Inteligent și provocator

Rac

Observi pe cineva care îți place într-o secundă, luându-l întotdeauna prin surprindere. Îți place să flirtezi față în față, punându-ți în evidență cât mai bine calitățile. Ești atentă la semnalele pe care le transmite celălalt și reușeșți să te porți ca și cum i-ai citi gândurile.

Stilul tău de a flirta: Atent și adorabil

Leu

Personalitatea ta puternică e prima care își face apariția atunci când flirtezi. Poți fi ușor mofturoasă, dar asta doar pentru a atrage și mai mult. Farmecul tău cochet te ajută să fii irezistibilă atunci când vrei.

Stilul tău de a flirta: Mofturos și îndrăzneț

Fecioară

Emani o sexualitate puternică, ușor rezervată, care intrigă. Limbajul corpului tău îi face pe ceilalți să își imagineze ce ți-ar putea trece prin cap. Dacă un admirator are curajul să te abordeze, va rămâne încântat de inteligența și senzualitatea ta.

Stilul tău de a flirta: Relaxat și romantic

Balanță

Balanțele sunt foarte echilibrate și perfecționiste, folosindu-se de aceste atuuri atunci când vor să cucerească. Ești conștientă de calitățile tale, iar aura de încredere în tine funcționează de minune pentru a te face plăcută. Inteligența și umorul sunt de asemenea armele pe care le folosești atunci când flirtezi.

Stilul tău de a flirta: Pur și simplu perfect

Scorpion

Când vine vorba de flirt, ai mai mulți ași în mânecă pentru a obține ceea ce îți doreșți. Poți fi sexy sau ușor indiferentă, în funcție de starea pe care o ai. Ai abilitatea de a întoarce capete, fără prea mult efort, șarmul tău făcându-de imposibil de rezistat.

Stilul tău de a flirta: Fierbinte și sexy

Săgetător

Atragi prin zâmbetul tău inconfundabil și viziunea ta asupra lumii și a dragostei. Poți inventa cu ușurință un scenariu care să îți permită să intri în vorbă cu acel cineva care ți-a atras atenția. Ești spontană și plină de viață.

Stilul tău de a flirta: Plin de viață și provocator

Capricorn

Eșți destul de rezervată atunci când vine vorba de flirt, dar acest lucru te învăluie într-o aură de mister, care îi face pe ceilalți curioși să descopere ce se află în spatele atitudinii aparent rece. Cine reușește să îți trezească senzualitatea, va avea parte de multe surprize.

Stilul tău de a flirta: Candid și captivant

Vărsător

Naturalețea și simțul umorului atrag atenția asupra ta atunci când ieși cu prietenii, făcându-te încântătoare pentru cine se află în preajmă. Șarmul tău îi face pe ceilalți să se apropie, dorindu-și să între în vorba cu tine.

Stilul tău de a flirta: Captivant și carismatic

Pești

Fantezia flirtului este un joc pe care femeile Peșți îl știu foarte bine. Deși sunt uneori timide, nu trebuie să spună foarte mult pentru că aura lor seducătoare vorbește de la sine. Sensibilitatea și perspicacitatea sunt atuurile tale pe care le foloseșți cu imaginație atunci când flirtezi, intrigandu-ți admiratorii.

Stilul tău de a flirta: Jucăuș și pasional