mamaplus

Cu cine te potrivești perfect din punct de vedere sexual, în funcție de zodie

-
//
01.11.2019

Știi acel moment în care cunoști o persoană și pare că vă potriviți perfect, mai ales din punct de vedere sexual? Ei bine, există cazuri în care acest lucru este posibil, iar de obicei astrele au o influență importantă. Deși a avea un partener compatibil sexual nu înseamnă întotdeauna că veți avea și o relație perfectă, cu siguranță te ajută să ai parte de câteva momente de neuitat. Practic, atunci când ai un partener perfect combatibil, amândoi veți avea grijă de nevoile celuilalt și veți descoperi ce anume vă place cu adevărat și cum puteți avea parte de momente perfecte împreună.

Nu este deloc ușor să găsești acest partener, însă astrele te pot ajuta. Așadar, consultă lista noastră și află cu cine ai putea avea o relație perfectă din punct de vedere sexual.

Berbec

Berbecii adoră teatru, chiar și când vine vorba despre relațiile intime. Așadar, ei au nevoie de persoane care să fie pregătite de diferite roluri.

Partener perfect: Leu

Se pare că Berbecul și Leul au o atracție puternică. Deși Berbecul vrea să aibă întotdeauna dreptate și este încăpățânat, toate aceste lucruri se schimbă atunci când întâlnesc un Leu. Atracția dintre ei este atât de puternică, încât în unele cazuri experiența este cu adevărat memorabilă.

Taur

Taurii sunt mai pasionați de BDSM și vor să încerce lucruri noi, așadar au nevoie de un partener potrivit pentru acest lucru. Acesta vrea să fie dominat, așadar este nevoie o persoană care să poate face asta cu ușurință.

Partener perfect: Scorpion

Scorpionul este pregătit în orice moment să ia decizii în numele Taurului când vine vorba despre relația intimă. Fie că este vorba despre depășirea limitelor, fie doar încearcă lucruri noi, Scorpionul și Taurul vor avea mereu o relație interesantă.

Gemeni

Deși este greu de crezut, Gemenii sunt pregătiți să facă loc unei alte persoane în viața lor, o persoană cu care sunt dispuși să încerce lucruri noi. Aceștia au nevoie de cineva care le va satisface toate dorințele.

Partener perfect: Vărsător

Vărsătorul este partenerul perfect pentru Gemeni, deoarece el este dispus să suporte caracterul ușor imatur al Gemenilor. În plus, Vărsătorul are toate cuvintele potrivite și ne referim aici la acele discuții fierbinți pe care puțini oameni le pot avea.

Rac

Racii sunt zodii emotive, iar de cele mai multe ori ei caută o legătură și nu doar o relație sexuală. Chiar și așa, ei își doresc să exploreze cu un partener care le poate oferi atât încredere, cât și plăcere.

Partener perfect: Pești

Racul are o imaginație bogată, iar Peștii sunt adevărați artiști, așadar este normal ca între ei să existe această compatibilitate. Ambele zodii își doresc să cunoască lucruri noi, iar din punct de vedere sexual acest lucru este perfect.

Leu

Leul este probabil nativul cu cea mai mare încredere în sine. În general, dacă nu este în centrul atenției înseamnă că nu își dorește cu adevărat asta. În plus, el se gândește mereu la propria plăcere în pat, uitând adesea de nevoile partenerului.

Partener perfect: Leu și Săgetător

În cazul lor Leilor există două zodii cu o compatibilitate mare. Fie o persoana care are aceeași zodie, fie un Săgetător. Practic, pentru că amândoi își doresc același lucru, nativii Leu vor obține într-un fel sau altul plăcerea. Dacă vor totuși ceva diferit, Săgetătorul este o opțiune bună, deoarece au de obicei interese comune când vine vorba de viața sexuală.

Fecioară

Nu îți imagina că nativii Fecioară sunt cei mai inocenți, deoarece vei avea o surpriză. Deși este o zodie destul de retrasă, Fecioara este atrasă de aventură, mai ales în ceea ce privește relațiile sexuale.

Partener perfect: Capricorn

Capricornul și Fecioara se potrivesc perfect în ceea ce privește chimia, deoarece ambele zodii caută să experimenteze lucruri noi, dincolo de cele obișnuite și convenționale.

Balanță

Balanțele vor să experimenteze orice, iar curiozitatea lor poate fi foarte bună într-o relație. Acestea studiază și caută să înțeleagă tot ce le-ar putea aduce mai multă plăcere.

Partener perfect: Vărsător

Vărsătorul este cunoscut drept un om deschis, dornic să fie mereu original. În acest caz, curiozitatea Balanței va ajuta la bunul mers al relației, deoarece împreună vor experimenta lucruri care vor dovedi cât de puternică este chimia dintre ei.

Scorpion

Scorpionii au o reputație destul de proastă, însă doar pentru că nu sunt înțeleși așa cum trebuie. Astfel, dacă o persoană reușește să treacă peste ceea ce se spune despre nativu Scorpion, va descoperi un partener cu o mulțime de fantezii.

Partener perfect: Pești

Peștii sunt persoane creative, cu o mulțime de hobby-uri, care vor să iasă din când în când din monotonie. Aici intervine Scorpionul, care îi oferă experiențe de neuitat. Practic, aceste două zodii au o legătură perfectă din punct de vedere sexual.

Săgetător

Săgetătorii sunt în general atrași de persoane amuzante, care aduc ceva nou și care știu să facă atmosfera incitantă. Ei caută persoane care sunt la fel de energice și la fel de interesate de lucruri noi.

Partener perfect: Berbec

Săgetătorul și Berbecul au personalități diferite, însă chiar și asa din punct de vedere sexual se potrivesc perfect. Amândoi sunt dispuși să cedeze din anumite puncte de vedere, așadar noile experiențe îi leagă și mai mult.

Capricorn

Capricornii sunt de obicei persoane responsabile, care caută confortul în lucruri tradiționale. Practic, ei nu par a fi cei mai interesanți oameni din punct de vedere sexual, însă cu persoana potrivită totul poate fi magic.

Partener perfect: Fecioara

Pentru Capricorni Fecioara este partenerul perfect deoarece oferă toată senzualitatea de care această zodie are nevoie. Pasiunea între aceste două zodii apare imediat, așadar tensiunea dintre ei se simte și în jur.

Vărsător

Vărsătorii pot fi persoane dificile, deoarece nu își dezvălui întotdeauna gândurile. Însă, cine este dispus să treacă peste aceste incertitudini, va descoperi un partener perfect.

Partener perfect: Gemeni

Gemenii și Vărsătorii se vor înțelege perfect deoarece știu cum să vorbească despre anumite lucruri, fără să se streseze în privința unor aspecte pe care ei nu le pot controla. Ei reușesc să se completeze, iar acest lucru îi face să funcționeze perfect.

Pești

În general Peștii caută iubirea și sensibilitatea, iar acest lucru este valabil și în cazul relațiilor sexuale. În plus, au nevoie de cineva care să viseze la fel de departe.

Parter perfect: Rac

Racii și Peștii se potrivesc pentru simplul motiv că sunt la fel de sensibili. Astfel, se vor înțelege perfect în orice situație, fiind atrași în general de aceleași idei când vine vorba de sex.