mamaplus

Cinci zodii de femei care vor avea mult noroc în dragoste vara asta

-
//
23.06.2021

Urmează o vară fierbinte la propriu și la figurat pentru cinci native din zodiac. Dacă ai trecut printr-o perioadă mai grea în dragoste, să știi că apare în sfârșit soarele și pe strada ta. Astrele se vor aranja perfect atât pentru femeile căsătorite, cât și pentru cele care sunt în căutarea iubirii adevărate. Despre ce semne zodiacale este vorba, află în cele ce urmează.

Fecioară

O vară excelentă din punct de vedere sentimental pentru fecioară. Atât pe plan sentimental cât și financiar, vor avea parte de planeta Jupiter, care le va favoriza norocul în dragoste. Multe dintre relațiile de dragoste ale acestor nativi traversează anumite etape cheie, anumite prietenii adevărate conducând către relații în toată regula sau chiar căsătorii. Vara 2021 aduce cu ea și mult romantism pentru nativii Fecioară, aceștia bucurându-se de momente magice și de vacanțe minunate în compania persoanei iubite.

Mai mult, începând cu luna iulie, nativii Fecioară fie plănuiesc să își achiziționeze o nouă locuință, fie își fac planuri serioase pentru a-și mări familia. August este luna perfectă pentru nativii singuri, cea de-a doua jumătate a lunii venind la pachet cu o nouă relație, una pasională. Încărcătura erotică a lunii august o vor resimți și cuplurile căsătorite, conectate mai mult ca niciodată și de latura sexuală. În ceea ce privește sănătatea, echilibrul este esențial pentru nativii acestei zodii. Feriți-vă de excesele alimentare și protejați-vă pielea de razele nocive ale soarelui.

Pești

Se anunță o vară plină de bucurie, planuri și visare pentru nativii din Pești, ba chiar ușor aventuroasă în a doua jumătate pentru nativii single. Pentru cei singuri, un nou hobby le aduce nu doar entuziasm și poftă de viață, dar și posibilitatea de a interacționa cu persoane noi. O nouă relație poate debuta în a doua jumătate a lunii iulie. Cel ales este o persoană matură, mai în vârstă decât tine, de la care o să ai multe de învățat și care o să-ți îmbogățească experiența de viață.

Pe de altă parte, mai mult ca niciodată, astrele predispun spre stabilitate emoțională și familială în perioada iunie-iulie, dar și spre sentimente concrete și constructive în luna august. Fie v-ați hotărât să întemeiați o familie, fie sunteți logodiți și tocmai ați spus “da” unei cereri în căsătorie, fie pur și simplu doriți ca relația voastră să fie oficializată, un lucru este sigur: familia devine pentru voi centrul preocupărilor voastre. Norocul este și de partea nativilor maturi implicați în căutarea și achiziționarea unei noi locuințe care să asigure toate necesitățile familiei. Fericirea Peștilor devine și fericirea familiei sale.

Leu

Schimbarea este cuvântul care definește cel mai bine relațiile profesionale, dar și amoroase ale nativilor Leu în următoarea perioadă de timp. Foarte posibil să vă schimbați locul de muncă, orașul de domiciliu, locuința, iar în unele cazuri chiar partenerul (nu vă speriați, se va întâmplă DOAR în cazul relațiilor nefuncționale sau distructive). Dacă tocmai ați încheiat recent o relație, așteptați-vă inițial să vă revizuiți decizia și să aveți în vedere o împăcare. În cazurile în care aceasta nu este posibilă, veți avea puterea de a merge mai departe cu fruntea sus și inima împăcată, dornici să faceți cunoștință cu dragostea adevărată.

Energia pozitivă pe care o degajați, dar și atitudinea optimistă atrag în viață oamenii și împrejurările optime pentru evoluția sentimentală. Nu, nu vei dori neapărat să te îndrăgostești într-o perioadă de timp atât de scurtă. De fapt, chiar ți-ai impus să nu. Dar totul se va întâmpla atât de natural și firesc încât sfârșitul lunii iulie va fi una dintre cele mai frumoase perioade ale vieții tale. Nativii Leu angajați în relații solide și bine sudate se bucură de o lună iunie liniștită, fără evenimente majore. Este foarte posibil să decideți să vă mutați în altă țară, lucru care atrage după sine o serie de schimbări în viața voastră.

Săgetător

Se anunță o vară energică și benefică în ale dragostei și pentru nativul Săgetător. Dacă ești single, te așteaptă noi lucruri de experimentat, dar și de degustat o nouă rețetă a dragostei. În luna iunie sunt avantajate călătoriile în străinătate, iar iuna iulie este o lună binecuvântată pentru tine. Conjucturile astrale conturează o etapă specială în viața ta în care îți vei face prieteni valoroși, vei acumula experiențe noi și vei face cunoștință și cu o nouă dragoste dacă îți dorești acest lucru.

Nativii care sunt la începutul unei relații decid să se mute împreună cu partenerul de viață. Cei single fac un pas deștept înspre a-și crea singuri viitorul și hotărăsc să-și trăiască intens viața, bucurându-se de toate oportunitățile care le vin în cale. Acest lucru le accelerează destinul și le aduce aproape persoana iubită. Iunie va fi o lună dinamică și activă, iar accentul va cădea pe descoperire, cunoaștere și călătorii. Iulie este luna care îți aduce proiecte noi atât acasă, cât și la muncă. În cazul cuplurilor căsătorite, iulie promite armonie, înțelegere și o comunicare aproape perfectă. August va face ca lucrurile la care visai să devină realitate.

Gemeni

Începând cu cea de-a doua jumătate a lunii iunie, norocul revine și de partea nativilor Gemeni. Nu doar că le va merge bine pe plan profesional, iar unele proiecte mai vechi încep să se fructifice în această perioadă, însă și în dragoste lucrurile merg fantastic de bine. Cei care încercau să își revină dintr-o cădere emoțională găsesc energia pentru a lupta, pentru a-și vindeca rănile mai vechi, pentru a iubi din nou și a se lăsa iubiți din nou. Cei aflați într-o relație sănătoasă reușesc să creeze momente frumoase alături de persoana iubită și să se redescopere unul pe celălalt.

O vacanța pe meleaguri exotice poate fi cel mai bun pansament emoțional atât pentru Gemenii single, cât și pentru cei implicați într-o relație. Relațiile care se leagă în luna iulie evoluează rapid, însă în același timp frumos și armonios, lăsând loc în toamnă pentru o căsătorie. Ultima săptămână din iulie este o săptămână magică pentru tine în ceea ce privește momentele romantice și te face să visezi cu ochii deschiși la ceea ce o să se întâmple mai departe. Pe de altă parte, august va fi pentru tine o lună mai pragmatică. Partenerul tău îți va demonstra dragostea sa, încercând tot ce îi stă în putință pentru a te aduce aproape de el în cazul în care aveți o relație la distantă.