mamaplus

Cele mai bune nurori din zodiac. Te regăsești și tu printre ele?

-
//
03.02.2021

Ne-am obișnuit cu tot felul de topuri cu zodii de soacre bune sau rele, iar un top al nurorilor nu am prea văzut. Să fii o noră bună nu-i ușor, pentru că trebuie să ai mereu răbdarea și chiar diplomația necesară pentru a face față unor situații imprevizibile. Firește, există și cazuri fericite, când mama soacră nu depășește anumite limite ale politeței, iar situațiile de conflict sunt un subiect tabu. Haideți să vedem totuși care sunt cele mai răbdătoare și cuminți nurori din zodiac.

PEȘTI

Femeia Pești este mereu prietenoasă, dezinteresată și va face tot ce poate pentru a-i ajuta pe ceilalți, mai ales pe soacra sa iubită. Deținând aceste calități uimitoare, ea va socializa fără probleme cu toată lumea din jur. Oamenii o cunosc ca o persoană dulce, așa că nu este surprinzător că sunt atât de deschiși cu ea. Femeia Pești vrea ca oamenii să fie mai buni; asta cu siguranță ar face familia ei un loc mai bun.

LEU

Deși s-ar părea la prima vedere că aceste femei ar fi foarte autoritare și impulsive, să știi că nu este chiar așa. În viața de familie, o femeie LEU va ști cum să comunice cu rudele, în special cu mama soacră. Firea ei prietenoasă, blândă și atentă cu cei din jur, îi va cuceri intant pe toți. Uneori pot părea orgolioase sau arogante, dar, de obicei, este doar o impresie generată de faptul că pot fi foarte timide câteodată.

BALANȚĂ

Într-adevăr, Balanțele sunt renumite pentru echilibrul și armonia lor. Majoritatea sunt calme, loiale partenerilor, nu au vicii și sunt foarte generoase. Cel puțin, așa se spune. Este adevărat că, atunci când se înclină prea mult talerele, Balanțele pot deveni excesiv de autoritare. Totuși, în viața de familie ele nu-și permit acest lux și tocmai de aceea relația cu soacra este mereu bazată pe liniște și încredere.

FECIOARĂ

Este genul de noră care poate să facă ordine în orice tip de haos. Se pricepe de minune să organizeze nu doar lucruri, ci și oameni. Obsesia ei pentru ordine și curățenie va fi apreciată pe deplin de soacră. Fecioarele sunt gospodine desăvârșite, iar asta e un avantaj bun în viața de familie.