Cele 4 zodii care se simt extraordinar atunci când nu au o relație

-
//
20.02.2019

Te-ai întrebat vreodată de ce societatea tinde să-i eticheteze pe cei care nu sunt implicați într-o relație amoroasă ca fiind singuri, triști și neîmpliniți? Este o idee extraordinar de greșită și de nerealistă pentru că, uneori, a nu avea un partener poate fi unul dintre cele mai bune lucruri care ți se pot întâmpla. Îți conferă libertatea de a face ce vrei, când vrei, cum vrei, de a te cunoaște mai bine, de a-ți trăi viața așa cum ți-o dorești. Potrivit astrologiei, există 4 zodii care trăiesc din plin perioadele în care nu au parteneri amoroși. Descoperă-le mai jos:

Fecioară: Pot face mult mai multe lucruri atunci când nu au o relație

Nativele Fecioară sunt persoane foarte ocupate, care își propun să realizeze cât mai multe într-un timp cât mai scurt și din acest motiv se vor bucura din plin de perioadele în care nu sunt impicate în relații amoroase. Știi foarte bine la ce ne referim: te trezești dimineața, îți dorești să ajungi și la sală, și la ședinte, să ai succes la locul de muncă, poate seara să și ieși cu prietenii. Într-o perioadă atât de aglomerată, cu siguranță îți va fi dificil să mai ai și o relație de succes. Asta ca să nu mai vorbim de faptul că nativele Fecioară sunt atât de pretențioase încât cu greu găsesc un partener care să fie suficient de bun pentru ele.

Săgetător: Pot face orice își doresc

Atunci când nativele Săgetător își stabilesc care va fi următoarea lor aventură, a fi implicate într-o relație stabilă nu mai sună deloc a fi o idee inspirată. Deși sunt persoane care adoră romantismul, ele își doresc să se bucure de momente de libertate și nu sunt dispuse să facă niciun compromis de dragul unei relații. Le place să întâlnească persoane noi și interesante, să călătoarească în toate colțurile lumii și să aibă libertatea de a profita de ocaziile care le pot apărea în cale.

Vărsător: Nimic nu este mai important decât independența lor

În loc să își facă probleme despre cum își pot găsi locul în lumea unei alte persoane, nativul Vărsător este mai preocupat de modul în care un posibil partener ar putea să îi afecteze lumea atât de perfectă. O femeie născută în zodia Vărsător știe că a fi într-o relație amoroasă înseamnă să fie dispusă să facă unele sacrificii, să renunțe la lucruri importante pesntru ea. Și nu este dispusă să facă deloc compomisuri. Știe că relația perfectă va apărea la un anumit moment și se bucură din plin de timpul petrecut singură.

Pești: Pentru momentele în care se pot retrage în lumea lor perfectă

La cât de sentimental și visător este nativul Pești, mai surprinde pe cineva faptul că nu își fac probleme dacă trec printr-o perioadă mai lungă fără a avea un partener? Bineînțeles, nativele Pești atrag partenerii la fel cum florile atrag albinele, însă atunci când încep să se simtă sufocate într-o relație, ele vor pleca imediat și vor renunța la tot. Chiar au nevoie de puțină singurătate în viața lor pentru a putea funcționa la capacitate maximă. Imaginația lor este atât de bogată și de intensă încât preferă să își petreacă așa timpul liber. Cu alte cuvinte, nativii Pești iubesc să iubească însă lumea lor este atât de frumoasă încât pot găsi cu ușurință un nou partener, oricând își doresc.

Sursa