mamaplus

Ce tip de bărbați atragi, în funcție de zodia ta

-
//
19.08.2020

Se spune că energia ta atrage un anumit tip de partener, pe care îl vei întâlni repetitiv de-a lungul existenței. Legea atracției depinde și de caracteristicile zodiei tale. Iată la cine și de ce ai magnet!

Berbec – bărbatul echilibrat

Pasională, energică, neastâmpărată, ai vrea să trăiești iubiri nebunești și povești interzise, însă paradoxal te strecori cu abilități nebănuite în inimile celor mai liniștiți, calmi și la locul lor bărbați. Tu ești cu capul în nori, el cu picioarele pe pământ. Ceea ce poate aduce echilibru, dar și plictiseală... pentru tine. Partea bună e că ai ocazia să domini și să iei decizii, așa cum îți place!

Taur – bărbatul care vrea să se regăsească

Ești o parteneră care oferă stabilitate și siguranță, greu de abordat și de cucerit și tocmai de aceea atrăgătoare. Te va alege acel bărbat care a trecut prin multe și are nevoie de armonie în viața lui. Dacă cineva îi poate da încredere și îl poate ajuta să își lipească la loc bucățelele rupte din suflet, tu ești aceea!

Gemeni – bărbatul dornic de aventură

Tu ești sufletul petrecerii, așa că pentru el nu poți trece neobservată. Nu e neapărat neserios, dar simte nevoia de acțiune, tânjește după o femeie incitantă, plină de viață, care să-l scoată din rutină. Să te cucerească e pentru el o confirmare a masculinității. Pentru tine poate fi o dezamăgire, dacă se dovedește că că nu e nici pe departe atât de sigur pe el și pasional cum încearcă să pară.

Rac – băiatul mamei

Ești foarte apropiată de oameni, îți place să-ți oferi ajutorul, iar cu bărbații din anturajul tău te porți de parcă ați fi frați și v-ați ști de o viață. Mulți interpretează greșit interesul tău și așa se face că se îndrăgostesc de tine bărbați pe care îi considerai doar prieteni sau care au nevoie de o dădacă, nu de o iubită, și care nu te atrag în niciun fel. Tot ție ți-i greu apoi să îi refuzi, fiindcă te simți vinovată.

Leu – bărbatul cuceritor

Ieși în evidență și îi atragi pe mulți în mrejele tale cu siguranța pe care o afișezi. Cel căruia îi sucești mințile e bărbatul care nu se dă niciodată bătut. Cu cât ai mai mulți admiratori, cu atât ar face orice ca să te cucerească și apoi să te poarte la braț, ca pe un trofeu. Deși te măgulește cu insistența și complimentele lui, ție îți place să-ți alegi singură prada.

Fecioară – barbatul care are nevoie sa fie salvat

Felul tau calm de-a fi, faptul ca stii sa asculti, sa dai sfaturi, sa ghidezi pe cineva atunci cand totul pare pierdut te face irezistibila barbatului care a fost dezamagit de multe ori in viata si traieste intr-un haos. Are nevoie de ordine si disciplina, specialitatea ta, asa ca vei prelua imediat haturile, facand acest barbat dependent de tine.

Balanță - bărbatul copil

Pe cât ești tu de echilibrată, pe atât de indecis e bărbatul pe care îl atragi. Nu știe ce vrea și tocmai de aceea te vrea pe tine, pentru că oferi câte puțin din toate: feminitate, rațiune, iubire, dăruire, inteligență. Îi place să se joace cu tine: te întărâtă când te vede distantă sau indecisă și dispare tocmai când începi să-ți dorești să fie mai insistent.

Scorpion – lupul singuratic

Misterioasă și senzuală, aprinzi focul din inima bărbatului care își jurase că n-o să se îndrăgostească niciodată. Independent și libertin, petrece mult timp singur sau cu prietenii și simte că nu-i lipsește nimic. Asta, înainte să te cunoască. Pasiunea pe care o simte în prezența ta îi trezește interesul la modul cel mai profund, chiar dacă nu știe s-o declare.

Săgetător – bărbatul de casă

Cu toate că tu ești un simbol al feminismului și independenței, atragi tocmai acei bărbați care vor să te ia acasă și să te transforme cât ai clipi în soție, gospodină și mamă. Îți admiră felul de-a fi, îi cucerește curajul și nebunia ta, dar nu visează decât să te îmblânzească, să-ți domolească avântul și să te transforme în copia lor fidelă: familista perfectă.

Capricorn – bărbatul care trăiește clipa

Organizată, calculată, serioasă, trezești admirația și invidia bărbatului care n-a reușit niciodată să aibă conștiinciozitatea și perseverența ta. Pentru el, ești o provocare. Îi place viața, se bucură de fiecare zi și se gândește mai mult la prezent decât la viitor. Te simți bine în compania lui, te face să râzi, dar ai nevoie de cineva care să-ți ofere mai multă stabilitate.

Vărsător – bărbatul plin de el

Sufletul tău bun și atitudinea prietenoasă te transformă în ținta bărbaților dominanți, care vor să se impună, chiar dacă la început te cuceresc cu atitudinea lor numai lapte și miere. Ești generoasă, sensibilă, tandră și obișnuiești să lași de la tine, ei îți observă slăbiciunea de la distanță și abia așteaptă să profite de ea.

Pești – bărbatul boem

Știi să oferi atenție și ai multă dragoste de oferit. Visătoare și romantică, atragi acel bărbat care îți seamănă întru totul. Are nevoie de o muză și nimeni nu se pricepe mai bine ca tine să stimuleze latura creativă, artistică, sensibilă a celor din jur. Riscul e să devină egoist și să ofere mult mai puțin decât îți pretinde ție...